| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ehvel - Aşk Denen Şey Saçmalık Ehvel - Aşk Denen Şey Saçmalık yaz bi not kalbimi aldın yanına git şimdi hiç mi yok umut beni bırakma geri gel hadi çok mu zor sevipte sevmek o küçük kalbi gel bi sor bana aşk nedir anlatayım sevgiyi Yaralı bedeni ebedi saracak bi sevgili isterdim kırılmış kalbime can verecek ti senin kalbin ben cam ile çizdiğim kollarımı bıcakla deldim ruhum bedenimden ayrılırken ölüm sessizliinde geldim gömülecek bir cesed haline gelirse bedenim kefene sarmadan atın beni toprağa eriyim sonbahardaki bir ağacım bıraktı solup giden yaprak ben yaralı bi kuştum tek umudum var uçmak Aşk bana oynadığım oyun gibi gelmeye başlarken kurallarını koymuş zaten en başta ***** kader Sevipte sevmemek varsa bulunduğum oyunda ) çekemem o kadar acı oyun son bulsun burada ) 1 Köprünün kenarına geldim ve uzattım ayağımı intihar var aklımda tekrar düşündüm hayatı bi heves yada son bi umutla aradım aşkımı soğuk davrandı bana ve yok etti aşkını küçük hayaller kurardım büyük olmak için eskiden büyük hayallerimin içinde boğuldum ben küçükken sinirlenirdim herşeye ve anlamazdım sevgiden bugün yaşıyorsam yarın ölmem için yok neden Değerimi hiç anlamayın zaten ölüp gittim son kalan su damlasıydım bir dikişte bittim ben her zaman aynıydım hiç role girmedim geçmişin izleri var söyle hangisini sileyim tek bi cümle duymak yeter beni mutlu etmeye ben hazırım ama sen emin değilsin kalbini vermeye yok edeceksen eğer dalma derin hayallere bana söz anlatsanda anlatamazsın kalbime Gözlerin donup kalır mı bu adam çekip giderse kalbin hiç sızlar mı sevdiğin yanında değilse hiç düşünürmüsün aşkım beni sevmiyo diye ben her gün düşünüyorum seni sense başka hayalde yazdığım sözler yaşadığım hayattan kesitler beni hiç mutlu etmedi eskiden çizdiğim resimler çok farklıymış hayat bunu yaşadıkça anladım ) 1 çizdiğim mutluluk resimlerini kara kalemle karaladım ) sahip olmak istediğim şeyleri kaçırdım elimden kaybetmemin sebebi kırılgan biriyim ben bu durumu anlatmaya çalışsamda anlatamadım bana olan aşkını belkide gün geçtikçe azalttım kelimeler boğazdımda düğümlerin yavaşça dua edilmeyi bekleyen bi ruhum mezarlıkta tatmam için koyun aşk şarabını suyuma faniyken yaşayamadığm duyguyu yaşarım dier dünyada her satırda döktüm içimi boş beyaz bi sayfaya kalbim hep teklerdi şimdi aşk yüzünden komada sevipte bağlanmayın şu lanet olası adama aşk denen saçmalığı sokmayacağım kafama umut vermeyin bana seviyorum seni deyipte toz pembe hayallerizi kurun zengin p....lere kendini hint kumaşı sanan kızlara tek sözüm sevgim var fark atar size önemli değil görünüşüm | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşk, denen, ehvel, saçmalık, Şey |
Ehvel - Aşk Denen Şey Saçmalık Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mahmut Erdal - Ömür Denen Şu Zamanın | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 13:18 |
| Yıldız Tilbe - Aşk Denen Ölüm | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-02-2008 11:05 |