| | #1 (mesaj-linki) | |
| Familia Tokat - Allah Islah Etsin Familia Tokat - Allah Islah Etsin Bana sorun siz onu tanıtayım kendisini O yemyeşil gözleriyle bırakmıştı etkisini Tuttuğunda ellerini unuturdum ben herseyi Zaman ile öğrendim sevgisizlik gerçeğini Öyle bak ki gözlerin solsun karşında çiçek Öyle sus ki dillerim kalmasın söze gerek Dermanım da kalmadı kalmadı umutlarım Yaşamadan bitmesin bugünüm yarınlarım Her günümde hep yanımda Her nefesde hep canımda Sen olacaktın gülüm Yalanmış demek bu da Her sözünde var yalan inandım sana yılan Avuç dolu gözyaşı senden bana tek kalan Acı keder gözyaşım geceler de sırdaşım Bunca zaman boş yere sana umut sarmışım Verdiğim emeklerimle haram olsun herşeyim de Beddua eder oldu kanattığın kalbim de Köşe bucak dört yanımda sevenler hep yan yana Bense senin yanında yasadım yana yana Ben attım adım sana sanma öyle bekledim Gönül denen o şeye yorgunluğu ekledim İşte senin eserin bu gönül yorgunu Çok perişan haldeyim istediğin oldu mu Dinledikçe hep beni gözlerin hiç doldu mu Anladıkça askımı pişmanlığın oldu mu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldu mu Anladıkca askımı pişmanlıgın oldu mu Anladın mı söyle hiç sevgiyi bilir misin Senin için ölene neler verebilirsin Daha 20 yaşımda aldın benden herşeyi Bana yalan okuma açıklama bir seyi Senin yalanlarına kanar mıyım bir daha Sen ittin aşkımızı ben affettim bir defa Daha sana şans yok dilenme boşuna Hadi güzelim hadi şimdi baska kapıya Görsem evde resmini sızlamaz inan içim Daha sana karışmam güzelim seçim senin Satar mısın kendini yapar mısın kötülük Beklemiştim sevgini cok birşey mi istedik Deli divane olup alev olsan ne yazar Bitti büyük aşkımız yalvarmak neye yarar Benim sana son sözüm çok iyi bak kendine Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne İbret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Beni sakın unutma ibret olsun gönlüne Yeryüzünde görmedim sen gibi yalan dolan Uyardım amma duymadın insan ol biraz utan Malesef o sende yok o doğuştan olmalı Ve egoist ruhuna kalenderlik doğmalı Allah ıslah etsin ki nedenidir ki benden uzak ol hep Şöyle bak düşün ki böyle olmamıza ne sebep Belki bekliyorsun sende dayalı döşeli bir yalı Fark ettin mi sen seni olmuşsun pazar malı Bir baktın aleve attın acımadın ve yaktın oğuzunu Bosuna dilini yorma artık aldın tadımı tuzumu Ve yazıklar olsun iste duygu kalmamıs ki puh sana İğrençsin deme sakın herkes hak verir bana Canımı yak ve keyif al bak o şans bi kez olur canım Mumunu söndür ki pişmanlıktan arama hiç sakın Bulunmaz hint kuması olsan kac yazar defol kızım Elimi sallasam yar ellisi olur gönül sazım Geldi aylardan kasım 11 aydır yalnızım Hangi ay güler gözüm Umrunda mı umrunda mı ölmüşüm | |
|
![]() |
| Etiketler |
| allah, etsin, familia, islah, tokat |
Familia Tokat - Allah Islah Etsin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Familia Tokat - Gel Artık Barışalım | ıp-HaCkeR-ıp | Haberler - Tanıtım | 0 | 21-07-2009 16:04 |
| Familia Tokat - Aşkına Tutsak Bedenim | xxceexx | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 01-07-2009 17:33 |
| Familia Tokat - Bebek Gözlüm | xxceexx | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 01-07-2009 17:29 |
| Familia Tokat - Papatya | xxceexx | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 01-07-2009 17:26 |
| Islah Evi Rüya Tabiri (Rüyada Islah Evi Görmek) | KisukE UraharA | Rüya Tabirleri | 0 | 05-06-2009 21:52 |