| | #1 (mesaj-linki) | |
| Şahlaşah Saye - Bırak Kendi Halime Bırak kendi halime sevgi çek git hayatımdan İstemiyorum ilgini Bırak çek git hayatımdan Hayat nedir söyle bana? Kolay sanma sevmeyi Bilemezsin tatmadan farazi mektuplar Ellerimde tek kalemde çift elimde boşver aşkı Terk et anlamıyorum yaşamadan Sevgi mazi bir de ezgi bak tutuyorum sağ elimde bir de sigaram Ağlıyorum sabaha dek yatağımdan kalkmadan Sevgi geçmişimde kayda değer bir tüfek Tüfek dediysem aldırma alev kökünden bir yürek İzdivaca karar varsa önce gerekir sevmek Aşk dediğin fani dünyada değildir ölmek Ademoğlu güneşi tanrı saydı hakkı bulana dek Her deminde kavga olur alır gönlü bir çiçek Çiçek kadar masum olsam mateminde sulansam Ah aşk Bırak kendi halime beni sevgi çek git hayatımdan İstemiyorum ilgini Bırak çek git hayal dünyamdan Masum olsam düşün masum olsam Sever miydin eskiden olduğu gibi Eski defter kapalı bak Şimdilerde açmak zor Ey Allah ım buna katlanmak cidden zor Sorun mu vardı Söyle sorun mu vardı Sanki yardıma koşmayacak kadar acizim Görüşmesek de aşkım sende Buluşalım senle gel aşkın cenazesinde Ölümlü ya bizim aşkımız Atsam bir de bir de mermi Bu terk edilmeye değer mi Buruk kalbim tamirde Affedilmeyi bekler mi Hiç sebebsiz yere söyle seni sever mi Sanmıyorum ona göre para daha önemli Terk etse açarım kapılarımı Girsin devam edelim diye Gelmez ki yalvarsanda Zorlamaya gerek yok ki Karışmayın onlara İstediklerini yapsınlar Artık yapamıyorum şarkılar Nakarat Şarkıyı Dinlemek İçin Şahlaşah Saye on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bırak, halime, saye, Şahlaşah |
Şahlaşah Saye - Bırak Kendi Halime Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şahlaşah Saye - Ağlayan Bir Ben | tiriplemalfoy | Haberler - Tanıtım | 1 | 4 Hafta Önce 07:25 |
| Şahlaşah Saye - Aç Gözünü E.p | tiriplemalfoy | Haberler - Tanıtım | 0 | 18-10-2009 20:12 |
| Şahlaşah Saye (Şahlaşah Saye Kimdir? - Şahlaşah Saye Hakkında) | tiriplemalfoy | Müzik tr | 0 | 18-10-2009 20:07 |
| Şahlaşah Saye - Özledim Elvedaları (Albüm) | tiriplemalfoy | Underground Albümler | 0 | 18-10-2009 19:38 |
| Halime Çavuş (Halime Çavuş Kimdir? - Halime Çavuş Hakkında) | Blue Blood | Kahraman Türkler | 0 | 22-05-2008 09:46 |