| | #1 (mesaj-linki) | |
| Crazy Ossie - Yalandı Her Şey
Yalandi Hersey,Dert Ve KederLe Yetindim hep ben öldüm,ben secildim Neden Be Sevdigim KIRILDI Kalbimi Sucmuydu sevmemiz Ask Beni Bitirdin Yitirdim Güvenci,yeniden sevmeyi, Yapamadim Zor Geldi Kalpten Silmeyi Söktüm attim ACILARIm daha dinmedi Gittin Gideli hayatim bana sinmedi BIRAKTIGIN yerde kaldim ben halen dalip giderim mazime gelip görsen boynum bükük ve gözüm yaslidir bazen CILDIRASIM gelir bu sensizlik bilsen Unuttu sanma,Verdigin Sözleri ezbere aldim ben tutmadi hiçbiri. Yalandi Hersey bumuydu gercegi öldürdün zalim sen yaktin bu seveni hancerin girdi,beni bicti gecti yüregimi deldi Derdi neydi biLemedim gitti gitsin,Bitti sevgim kalmadi yetti kestim,resti cektim sustum(x) İçime Döktüp Siraladim SIRLARIMIN Üstüne Cöktüm Yaralandim. Kurtarin,Desem De Kurtaran olmasin birakin.. kalbime Söyleyin Dursun O atmasin Sensizim,Sensizlik Ölümmüs Hayatta Hasretin Yikti Beni vurdu süratLa Bosaldi BArdagim,Serefine İnatla Vurdum Ben PrizLeri Dize,Ama Ne FAYDA Ne Fayda SöyLeee...Live Performance 09 Crazy Ossie - Tehlikeli madde Rotterdam (Zuid-Holland) Niederlande ![]() ![]() Aşık oLmayacaktım(Oldum) Aşkımı Aştım.Haddimi Bildim.Gerçeği Gördüm,Dersimi Aldım ... ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| crazy, ossie, yalandı, Şey |
Crazy Ossie - Yalandı Her Şey Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rafet El Roman - Sende Herşey Yalandı | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2009 15:29 |
| Rem - Crazy | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-10-2008 10:52 |
| Ne-Yo - Crazy | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 09:23 |
| Kiss - Crazy, Crazy Nights | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 22:13 |
| Sende Her Şey Yalandı | MYDMR | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 11-01-2008 21:31 |