![]() |
| | Rapcato - Yanlız Kalırdım#1 (mesaj-linki) |
| Sensiz olan hiçbir sabahın anlamı yoktu . Seni çok seviyorum iyiki bir sabaha daha yeniden birlikte başlıyoruz iyki artık güneş artık bizim için doğuyor sen ve ben biz yeteriz birbirimize Lütfen artık ayrılık olmasın hep benimle çünkü ben hep seninle olmak istiyorum . Günaydın aşkım. Her sabah günaydın öpücüğü ver bana yarına bakıp ümitlenirim ben heran ya görmeseydim seni ömür boyu yalnız kalırdım var bi hır şu kalbimin içinde var.. bilirsinki ikimiz biraz inatçıyız hergün görüşmekten hiç sıkılmayız çok hata yaptım ben farkındayım herşeyin özür dilerimm nolur affet beni bak gözüme öle konuşmak mı zor her dakika özlüyorum bende senin gibi çooook aşk gözümden damla damla akarken özlüyorum senden başkasıyla olamam ki ben.. rüyalarımda seninleyim . uyandığımda hep başka yerdeyim . her gün düşündüm tekrar bana gelirmisin ? son bi kez daha öp beni öle git . ilk buluşmamızda ki o parkta bugn ben yalnız başıma içtim sen ağlarkentekrar beraber olalım onlar sevmesin bilmesin hiç kimse aramıza girmesin.. Alıntı. | |
|
| | Cvp: Rapcato - Yanlız Kalırdım#2 (mesaj-linki) |
|
Rapcato - Yanlız Kalırdım Sensiz olan hiçbir sabahın anlamı yoktu . Seni çok seviyorum iyiki bir sabaha daha yeniden birlikte başlıyoruz iyki artık güneş artık bizim için doğuyor sen ve ben biz yeteriz birbirimize Lütfen artık ayrılık olmasın hep benimle ol çünkü ben hep seninle olmak istiyorum . Günaydın aşkım. Her sabah günaydın öpücüğü ver bana yarına bakıp ümitlenirim ben heran ya görmeseydim seni ömür boyu yalnız kalırdım var bi hır şu kalbimin içinde var.. bilirsinki ikimiz biraz inatçıyız hergün görüşmekten hiç sıkılmayız çok hata yaptım ben farkındayım herşeyin özür dilerimm nolur affet beni bak gözüme öle konuşmak mı zor her dakika özlüyorum bende senin gibi çooook aşk gözümden damla damla akarken özlüyorum senden başkasıyla olamam ki ben.. rüyalarımda seninleyim . uyandığımda hep başka yerdeyim . her gün düşündüm tekrar bana gelirmisin ? son bi kez daha öp beni öle git . ilk buluşmamızda ki o parkta bugn ben yalnız başıma içtim sen ağlarken tekrar beraber olalım onlar sevmesin bilmesin hiç kimse aramıza girmesin.. eksik yazmışsın | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok | rapcato yalniz kalirdim sozleri, rapcato yanliz kalirdim sozleri, yalniz kalirdim sarki sozu, |
Rapcato - Yanlız Kalırdım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rapcato - Hayata Tutunmazsam | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 15-09-2010 17:58 |
| Rapcato - Çok Uzakkarda | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 15-09-2010 17:54 |
| Rapcato - Yoluma Taş Koysalar | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 15-09-2010 17:51 |
| Rapcato & Kramp Defsör'den Parça | karavana1 | Haberler - Tanıtım | 0 | 06-11-2009 20:49 |
| Bu Yanlız Geceler | P.u.S.u | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 20-05-2007 14:17 |