Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Arsız Bela feat. Serzenish - Cümleler Ağlıyor#1 (link) |
| Sol Yanımın Sahibi | Arsız Bela - Serzenish - Cümleler Ağlıyor Giderim burdan oy Haberin olmaz Severim amma yar Yüreğin duymaz Benim aklım yok ki yar Sendede kalmaz Talan oldum bittim artık Bu Can dayanmaz Umrumda değil artık hiç birşey Senden sonrası gözümde büyüyor Senin aşkından yanan bu yüreğim Günden güne hasretinle eriyor Kıyarım bu canıma ben yemin olsun Ben delirdim hadi gönlün olsun Sebebim sensin kalbimi çaldın Bir sözünle beni benden aldın Esrar bedenimde laf dinlemiyor Kafam güzel yazarım beni biliyon Sevdanı istemem lan artık Senin adını anınca bu kalp ölüyor Laf olsn diye yazmıyorum ki ben Cümleler Ağlıyor yine Sen yine Sen Ölümle yaşayan bu yaralı bedenim Benim sonum oldu bak kefen kefen ( NAKARAT ) Giderim burdan haberin olmaz Severim amma yüreğin duymaz Benim aklım yok ki Sendede kalmaz Talan oldum bittim bu can dayanmaz Talan oldum bittim bu can dayanmaz gülüm bu can dayanmaz ( SERZENİSH ) Söyle beni o kırılasa kollarda Hangi düğmeni açarken unuttun Kaç gecedir uyku yok gözlerime Ben kendimi kalemimle avuttum Ölüm derdi beni hiç korkutmaz İstesende Eski ben bulunmaz Çok değiştim demi öyle diyorsun Artık istesende hayır olmaz İstemiyorum o kirlenmiş yanı Bende acıma duygusu bırakmadı Bakmak istemiyorum gözlerine Artık ben kendimi bulamıyorum Ben Seni unutuyorum haberin olsun Ciğerim yanıyor al gözün doysun Aşk diye birşey yok sana kalmaz Bana yaptıklarını bu can unutmaz Seni Bir damla sudan kıskanırdım Sen yağmurlarda ıslanırken sen başka yolları gözler oldun Ben seni penceremde beklerken Sen şimdi hangi dudakta arıyon benim sana veremediğim Aşk'ı Sevmek yetmiyor kuru kuru sana göre aşkta biri buydu Azrail benimle uğraşma Ben zaten ölüyüm baksana Git yaşayan birilerini bil, aklım bu aralar firarda Son kez sesleniyorum sana esrardan mest olmuşum offf Bitsin artık benim bu çilem, Anlat Canım Arsızım Anlat ... ( NAKARAT ) Giderim burdan haberin olmaz Severim amma yüreğin duymaz Benim aklım yok ki yar Sendede kalmaz Talan oldum bittim bu can dayanmaz Talan oldum bittim bu can dayanmaz gülüm bu can dayanmaz Alıntı.
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Arsız Bela feat. Serzenish - Cümleler Ağlıyor Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arsız Bela | Yavru_Aslan | Müzik tr | 5 | 18 Şubat 2013 15:11 |
| Arsız Bela Feat. Mania Manzer - Dertler Derya Oldu | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 1 | 7 Mart 2012 18:17 |
| Arsız Bela Feat. Esmer Maruz - Rape Dair | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 9 Ekim 2011 13:16 |
| Arsız Bela Feat. Esmer Maruz & Sahra - Duyuramadım | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 9 Ekim 2011 13:13 |
| Arsız Bela Feat. Mekansız - Son Dileğim | Yavru_Aslan | Lirikler - Şarkı Sözleri | 0 | 3 Ekim 2011 19:21 |