| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: İcon Script i | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts
kardesım ben bu scriptı kaldırdımda hala kısısel ileti yzan yerde ne dınlıorumu actıgımda en son o scrpitla yaptıgım cıkıor kaldırdıgım halde sarkı dınlerken sarkılar gozukmuyor yardımıc olurmusunuz
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts Ben şimdi dediğiniz hatayı oluşturmaya çalıştım ama Windows Media Player'dan şarkıyı durdurup geri başlatarak, Messenger'daki "Ne dinliyorum'u göster" seçeneğini kapatıp açarak filan scriptin yazdığı yazıyı silip dinlediğim şarkının gösterilmesini sağlayabildim. Böyle biraz kurcalarsanız siz de sorunu çözebilirsiniz diye zannediyorum.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts
evet.. zaten OLdu gene de tesekkur ederim.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts güzelmiş keşke daha fazla seçenekleri olsaymıs | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||