Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-05-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: İcon Script i Cvp: İcon Script i

Alıntı:
Silverday adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki o icon yerine başka bi icon dosyası yerleştirebilir miyiz ?

Pes 5 oynuyorum yazan yere istediğiniz başka bir şeyi yazabilirsiniz ama iconlardan Music, Games, Office'den başka bir ikon yok maalesef.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-07-2008   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts

kardesım ben bu scriptı kaldırdımda hala kısısel ileti yzan yerde ne dınlıorumu actıgımda en son o scrpitla yaptıgım cıkıor kaldırdıgım halde sarkı dınlerken sarkılar gozukmuyor yardımıc olurmusunuz
Eski 21-07-2008   #8 (mesaj-linki)
Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Kişisel İletinize İkon Yerleştirmek - MSN Plus! Live Scripts

Alıntı:
unknown adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardesım ben bu scriptı kaldırdımda hala kısısel ileti yzan yerde ne dınlıorumu actıgımda en son o scrpitla yaptıgım cıkıor kaldırdıgım halde sarkı dınlerken sarkılar gozukmuyor yardımıc olurmusunuz
Ben şimdi dediğiniz hatayı oluşturmaya çalıştım ama Windows Media Player'dan şarkıyı durdurup geri başlatarak, Messenger'daki "Ne dinliyorum'u göster" seçeneğini kapatıp açarak filan scriptin yazdığı yazıyı silip dinlediğim şarkının gösterilmesini sağlayabildim. Böyle biraz kurcalarsanız siz de sorunu çözebilirsiniz diye zannediyorum.
Eski 22-07-2008   #9 (mesaj-linki)

evet.. zaten OLdu gene de tesekkur ederim..
Eski 4 Hafta Önce   #10 (mesaj-linki)

güzelmiş keşke daha fazla seçenekleri olsaymıs
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kişisel ileti ikonları, kişisel iletide şarkı gösterme, msn de kişisel iletiler gözükmüyor, msn de saatin gösterilmesi, msn ileti ikonlari, msn ileti script, msn plus de ne dinliyorum goster, msn plus icon, msn plus ikonları, msn plus ne dinliyorum script, msn şarkı gösterilmesi, msnde dinlediğimiz şarkının gösterilmesi, ne dinliyorum plus, ne dinliyorum u göster gözükmüyor, ne dinliyorum u gösterilmesi,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 02:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10000300 saniyede (62.93% PHP - 37.07% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR