Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-04-2008   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts

Quick Contact Adder

Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.
Bu Script Kisi Listenize Daha Kolay, Direkt Konusma Penceresinden Kisi Ekleyebilmenizi Saglar. Ayrica Tek 1 Mesajla 1 den Fazla Kisi Ekleyebilirsiniz.

Asagidaki Resimdeki Gibi Konusma Penceresine /addcontact MSN Adresi Yazip Enter'layin.

.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip Quick_Contact_Adder.zip (2.5 KB, 375 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-07-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts

olmuooooooo
Eski 03-07-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

djfahri adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
olmuooooooo
Oluyor. Takıldığınız yeri söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Eski 03-07-2008   #4 (mesaj-linki)
c0lin - avatarı

Çok EgZotik Bişey Morrigan Saol
Eski 08-02-2009   #5 (mesaj-linki)

morrigan kardeş tam olarak nasıl yapıcam msn adresini nereye yazıcam çünkü /addcontact <email, or more than one (separated by commas). Blank to add the current contact.> şöyle bir komut geliyor neresine yazdıysam olmadı bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim...
Eski 08-02-2009   #6 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

asdasd22 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
morrigan kardeş tam olarak nasıl yapıcam msn adresini nereye yazıcam çünkü /addcontact <email, or more than one (separated by commas). Blank to add the current contact.> şöyle bir komut geliyor neresine yazdıysam olmadı bi yardımcı olabilirsen çok sevinirim...
Şimdi denedim, eskiden çalıştığı halde şimdi bende de çalışmıyor. Messenger Plus!, /addcontact metnini geçerli bir komut olarak algılamıyor. Resmî script veritabanında bu scriptin yeni bir sürümü de yok. Bu durumda bu scriptin miadı dolmuş denebilir.
Eski 16-06-2009   #7 (mesaj-linki)

ya beyler bende yüklediğim günb oluo ertesi gün çalışmıo bi yardım etsenizz aldığım gün iyi ertesi gün komut geçersiz
Eski 17-06-2009   #8 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

krtlbjk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya beyler bende yüklediğim günb oluo ertesi gün çalışmıo bi yardım etsenizz aldığım gün iyi ertesi gün komut geçersiz
Bu scriptin artık çalışmadığı gerekçesiyle resmi script veritabanından kaldırılmasını veritabanı yöneticisinden rica etmiştim. Ancak o denediğinde çalıştığını söyledi. Ben de 4 arkadaşımdan denemelerini rica ettim. 2'sinde çalıştı, 2'sinde çalışmadı. İlk gün çalışıp sonra çalışmamasını da sizden duydum. Yapabileceğiniz pek bir şey yok o zaman, ben hiç kullanamıyorum, en azından siz kullanmak istediğinizde tekrar yükleyip o gün içinde kullanabileceksiniz. Başka bir şey yapılamaz galiba şu aşamada.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn kisi ekleme ayarlari,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Kişi Ekleme (Quick Contact Adder) - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu EfthaLia MSN Teknik Destek/Bilgiler 65 1 Gün Önce 00:45
Windows Live Contact Dosyalarını Açmak keriz MSN Teknik Destek/Bilgiler 11 2 Hafta Önce 16:52
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
Msn live kişi listesi sorunu akin1 Arşive Kaldırılan Konular 2 16-08-2008 20:06
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57