| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts
teşeKKürLer güzEL program ama bu stili nick olarak naSıl alabiLirim ![]() ceVap için msn ekLeyin ordan anLAtın [Forumda e-posta adresi vermek yasak]
Son Düzenleyen ahmetgns; 27-02-2009 @ 13:20. Sebep: E-posta adresi silindi. | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
eyw kardesm saol .. ama daha bi el yazısı gibi olanlar yokmu =)
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| bi baksanız bu yazı tipinde scriptiniz var mı????![]() olan varsa verebilir mi?? bekliyoruz selametle Son Düzenleyen bilmiyorum47; 20-03-2009 @ 22:18. Sebep: acil lazım script | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: bi baksanız bu yazı tipinde scriptiniz var mı????
Belki Yardımcı Olur Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: bi baksanız bu yazı tipinde scriptiniz var mı????
İfadeleri değil de harfleri değiştiren bir script var: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts Ayrıca görüntü adına ve kişisel iletiye böyle değişik karakterlerle yazmaya yarayan bir script de var: Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ya ben bi arkadaşta görmüştüm kiişisel iletisiine kopyalamış bunu nasıl yapıcaz
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
Kişisel iletilere ve görüntü adlarına özel adlar hazırlamak için sorunuzun bir üstünde verilen Name Editor scriptini de kullanabilirsiniz. | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Script'in adını ve nasıl kaldıracagımı bilmiyorum. | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı Stili - MSN Plus! Live ScriptsBir de bu paketin adı neydi, biliyorsanız bir söyleyebilir misiniz? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
Ya ben caıstıramadım yardım plssss...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, msn, scripts, stili, yazı |
| crazytext msn de sekilli yazma, msn hazir metinler, msn live yazi scrip, msn plus sekilli yazi, |
Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 53 | 05-10-2009 13:24 |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |