| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yazı Stili - MSN Plus! Live ScriptsStyles Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir. Script'i Indirin. Herhangi 1 Konusma Penceresi Acin ve /styles Yazip Enter'layin. ![]() Acilan Pencerede Sol Taraftan (Message Format'tan) 1 Sekil Secin ve Tamam'layin. ![]() Konusma Penceresine 1 Mesaj Yazin... ![]() Ve Sonuc.. ![]() ![]() . | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts
peki nasıl iptal edecegiz ? ya aslında ben başka bi stcrip buldm onu iptal edemiyorm yardımcı olursanz sevinirm
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
Bütün scriptlerin devre dışı bırakılma yöntemi ise Messenger Plus! Live Tercihler penceresine girip, Scriptler bölümünde listelenen scriptlerin başlarındaki kutucuklardan işaretlerini kaldırıp Tamam'a basmak. Scriptler bilgisayarınızda tutulur ama çalıştırılmazlar; scriptten tamamen kurtulmak için scriptin adının üzerinde tıklayıp Kaldır düğmesine basılmalıdır. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ya bn bu programı indirdim ama bi türlü kuramıyorum ne yapmalıyım?pc vista?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Ardından mesajdaki talimatları uygulayın. | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
tamamda o yazıyı yazdıktan sonra çıkıyomu
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
o zaman kullanamassın dostum...1
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Forum Kuralları madde 3 diyor ki ; 3-) Okunabilirliği ve forumun işlevselliğini zorlaştırabilecek, görüntü kirliliğine neden olabilecek her türlü yazı stilinin-renginin, grafiğin, mesaj biçimlendirmesinin kullanımı yasaktır. Lütfen tamamı büyük harflerden oluşan konu başlıkları kullanmayınız. (Örnek: MSN TEKNİK DESTEK = MSN Teknik Destek) | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
ya ben dedığınız /styles yazıyom herhangı bı pencerede olmuyo msn plus yuklu neden acaba ? ya ben yazdım /styles neden olmadı msn plus da yulu neden acaba Son Düzenleyen gafgaf; 26-08-2008 @ 02:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn yazi stili, msn yazi stili indir, msn yazi stilleri indir, yazi stili, yazi stilleri, |
Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 53 | 05-10-2009 13:24 |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |