| | #1 (mesaj-linki) | |
| Answering Machine Script - MSN Plus! Live ScriptsAnswering Machine Script i Script i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir. Script i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve aşağıda da görebileceğiniz gibi Messenger Plus menüsü içine yerleşecektir. ![]() "Configure Answer" menüsüne tıkladığınızda açılan pencerede mesaj eklemesi ve düzenlemesi yapıyoruz. "Add" butonuna tıklayarak, hangi mesajı yada mesajları aldığınızda hangi cevabın otomatik olarak verilmesini istiyorsanız açılan pencereye giriyorsunuz. Aşağıdaki örnekte görüldüğü gibi; ![]() Karşımızdaki kişi bize "Hoşçakal" dediği zaman otomatik olarak karşıdaki kişiye "Güle güle" mesajı gidecektir. Bu kadar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
merabalar bir sorum olucak tı morrigan ın verdiği Answering Machine Script i i kurucaktımda yalnız ben şöyle birşey istiyorum 2 tane msn birden açtığımda bu script sadece bi tanesinde geçerli olsun bunu nasıl gerçekleştirebilirim ? teşkkürler.. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)Plus! > Preferences > General Scripts Burdan O Script'in Yanindaki Kutucuktaki Isareti Kaldirin. Son Düzenleyen Morrigan; 24-04-2008 @ 11:01. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) L.a.D.y malesef söylediğiniz yöntem olmamaktadır.. örneyin 1. adresimden scriptin çalışmamsını istiyorum işareti kaldırıyorum . ama o 2 . adresimin plus ! unuda etkiliyor.. yani hangi adresten kaldırırsam öbürüde otomatık değişiyor Son Düzenleyen Blue Blood; 22-08-2006 @ 21:55. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)MSN Messenger 7.x Plus Sürümlerinde Dediginiz Mümkündü Ancak Plus! Live'da Bunun Mümkün Olmadigini Düsünüyorum. Baktim, Yok Öyle 1 Secenek.. Üzgünüm | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)![]() yada yapabiliceğim başka 1 altarfanif varmı ? yani o scripti ne Olursa olsun 1 adreste çalıştırıp diğerinde çalıştırmama lazım ![]() msn 7,5 ile live yi aynı anda kullanma konusu vardı eğer Answering Machine Script 7,5 in plus 'u ile uyumluysa onu kulanıcağım ![]() bi yardım lütfen | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)Yapabileceginiz Baska 1 Alternatif de Yok Sanirim. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn plus live scripts indir, msn plus! live scripts indir, msn script indir, msn scriptler indir, msn scriptleri indir, |
Answering Machine Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 41 | 1 Hafta Önce 16:01 |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |