Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-05-2008   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts

programı kullanma anlatımı

Son Düzenleyen kompetankedi; 09-05-2008 @ 14:57.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-05-2008   #7 (mesaj-linki)

valla kardeş güzel programda ben kuramadım indirdigim zip te çalıştıracak bir şey yok yada ben kuramadım yardım edersen sevivirim
Eski 09-05-2008   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
pusucom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
valla kardeş güzel programda ben kuramadım indirdigim zip te çalıştıracak bir şey yok yada ben kuramadım yardım edersen sevivirim
Zip'i açınca içinde bir script paketi dosyası var. Onu çift tıklayarak Messenger'a alacaksın ama Messenger Plus! Live eklentisinin sende yüklü olduğundan emin ol. Çünkü bu script bir Messenger Plus! Live scripti.
Eski 05-06-2008   #9 (mesaj-linki)

Bunu arka Planda ypama şansımız varmı?

----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Eski 05-06-2008   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
KaraKuL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bunu arka Planda ypama şansımız varmı?

----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
İnceleyiniz: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...e-scripts.html
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn plus renk şifreleri, msn plus renkli yazı, msn plus yazı programı, msn renk şifreleri, msn renkli yazı, msn renkli yazı programı, msn yazı programları, msn yazı programı, msn yazı stili programı, renkli yazı msn,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10023904 saniyede (53.73% PHP - 46.27% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR