| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts
Bir de script veritabanında şu var: Messenger Plus! Live - Script - Message Customizer! Live Bu scriptin kullanımı kişi grupları bazındadır. Yani önce, kendileriyle konuşurken yazınıza biçimlendirme eklenmesini istediğini kişileri gruplayacaksınız sonra onlar için bir kural oluşturacaksınız. Böylece değişik kişi gruplarına yönelik değişik biçimler kullanabilrisiniz. (Önemli: Bu gruplar Windows Live Kişileri için ayarladığınız gruplardan tamamen bağımsızdır). | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
Message Gradiator Renk Seçin Ekranı ![]() Son Düzenleyen ahmetgns; 23-06-2008 @ 15:07. | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
sLm beN sCriptS iNdiRemİoM bAna heLp LutFeN
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
ben bu scrip indiremedim yani nerden inidrcem lütfen yardım edin | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
DOSYA icin tesekkurler Oldumu Son Düzenleyen qwer5561; 09-07-2008 @ 08:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
efet yazıyoo ama aynı sonucc napman gerekiyo???
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
yok abi yükledim çıkmıor
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, msn, renkli, scripts, stili, yazı |
| msn de yazi renklendirme, msn plus renk sifreleri, msn yazi stil programi, msn yazi stili programi, msn yazi stilleri programi, |
Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 47 | 08-10-2009 02:29 |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |