| | #1 (mesaj-linki) | |
| Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live ScriptsRenkli Yazı Stili Script i Script i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir. Script i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve aşağıda da görebileceğiniz gibi Messenger Plus menüsü içine yerleşecektir. ![]() "Message Gradiator" menüsünden "Options" a tıkladığımızda açılan pencerede renk seçimini yapıyoruz. Yazımızın başlamasını istediğimiz rengin tercihini "Start Color" kısmından ve bitmesini istediğimiz rengin tercihini de "End Color" kısmından yapıyoruz, "Save and Exit" butonuna tıklıyoruz. ![]() Sonuç ![]() ![]() Son Düzenleyen BrookLyn; 06-04-2009 @ 10:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
slmm..ismimizi nasıl renkli yapıcaz pekii..alternatifler varmı yazı şekillerine bakabileceğimm...teşekkürlerrr.........
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts
hacı bu script i indirdim save and exit diorm ama pencere açıp yazdığımda olmuyo eski düzende dewm ediyo bi yardım etsen
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scriptsprogramı kullanma anlatımı ![]() Son Düzenleyen kompetankedi; 09-05-2008 @ 15:57. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
valla kardeş güzel programda ben kuramadım indirdigim zip te çalıştıracak bir şey yok yada ben kuramadım yardım edersen sevivirim
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Bunu arka Planda ypama şansımız varmı? ----------tipello.net - i ** not referring you, i just DO recommend it. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| live, msn, renkli, scripts, stili, yazı |
| msn plus renk kodlari, msn renkli yazi, msn yazi script indir, msn yazi stilleri, renkli yazi, |
Renkli Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazı Stili - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 47 | 08-10-2009 02:29 |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |