| | #1 (mesaj-linki) |
Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Winamp Controller Script i Script i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir. Script i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve aşağıda da görebileceğiniz gibi konuşma penceresi içine yerleşecek ve winamp ı konuşma penceresi üzerinden kolayca yönetmenizi sağlayacaktır. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Öncelikle ellerinize ve emeğinize sağlık.. winamp controller da ilk yüklediğimde o yardımcı kutucuk çıkıyor sonra kayboluyor. Sonra tekrar yüklersem ulaşabiliyorum. Script tercilerinde de sürekli "durduruldu" mesajıyla karşılaşıyorum..Mesaj bölümüne komutu yazarak winamp'ı kontrol edebiliyorum ama konuşma penceresinde çıkmıyor.Aktifleştirmek için ne yapmam lazım? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts
bendede ayni desertfox isimli arkadasin yazdigi sorun oldu.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Messenger Plus!'ın Sekmeli Sohbetler özelliği etkinse düğmelerin çıkmama sorununa yol açıyor olabilir. Bir de bu script yazıldığındaki Messenger arayüzü ile şimdiki arayüz değişik olduğundan düğmenin konulacağı yer tam bulunamıyor olabilir. WLM son sürümü kullanıyorsanız, bu script işinize yaramayabilir. Bende Winamp yüklü olmadığı için tam deneyemiyorum ama ben de "durduruldu" hatasını birkaç kez gördüm.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| değişik winamp indir, live scripts indir, messenger plus script indir, msn plus live script indir, msn plus scripts indir, msn plus scripts winamp, msn plus winamp, winamp plus, winap indir, winap msn, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||