| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts
ctstart! yapcksın bi konuşma penceresi açıp yapcksın ama daha sona birisine nasılsın yppıp enterle bk o nasıl çıkıo o yazı tipi ya arkadaşlar bn yptm da çok güsel hatta yazı tpide ifadelerin hiç biri çıkmıo napcz Son Düzenleyen CANDY_GİRL; 29-10-2008 @ 19:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live ScriptsCrazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
silip tekRar yükLeyin keSin etKiLi | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts ya etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen.. Ya aşağıda CrasHofCinneT'in anlattığı gibi scriptten tamamen kurtulun; Alıntı: CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı PLUS! > Tercihler > Scriptler > Kaldırmak İstediğiniz Scripti Seçip Kaldır... Yapmanız gereken işlem budur... ya da yine aynı yerde scriptin adının başındaki kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın. yaptım yine olmadı programı kaldırdım kurdum sildim yine yok yok aynı yazı tipi öyle kaldı nasıl deiştiricem | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
olmuo ctstart da yazdım neden? yha neden olmuo cıldıracam Son Düzenleyen plıplı; 25-11-2008 @ 19:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
yha bn yapamıom yar dım edinn helppppp
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
ya nasıl yapamıyosunuz gayet basit pencereyi açın yazın ctstart! yazın bunu kopyalayın yapıştırın gönderin sonra başka bişey yazıp gönderin göreceksiniz... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| crazy, live, msn, script, scripts, text |
Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 42 | 6 Gün Önce 11:29 |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |