| | #1 (mesaj-linki) | |
| Crazy Text Script - MSN Plus! Live ScriptsCrazy Text Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir. Script'i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve Messenger Plus! menüsü içine yerleşecektir. Script'i kurdugunuzda deaktif olacaktir. Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin. ![]() Bu script asagidaki resimde gördügünüz yazi tipini kullanabilmenizi saglayacaktir. ![]() . | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts ya bana bi yaRdım edin yapamaDım ctstart! yapDım soRa neRden yazı tipini fLn ayarLicam ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts
sana birşey sorcam bu wlm arayüzünü nerden buldun | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ctstart! yaptım ama halen o yazı tipi etkin olmadı... Neden?
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
Messenger Plus! Live eklentisinin yüklü olduğundan eminsiniz, öyle değil mi? Scriptin, Messenger Plus! Live tercihler penceresindeki Scriptler bölümünden etkin olduğundan (adının başındaki kutucuğun işaretli olduğundan) eminsiniz, değil mi? Script, tipi değiştirilmiş yazıyı siz yazarken göstermez, siz o yazıyı gönderince karşı tarafa değiştirerek gönderir. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yazı tipini nasıletkin edices
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya yukledim de.. bunu nasil geri kaldircam? olmuo kaldiramiom bunu | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts Tamamen kaldırmak ıcın plus/tercihler/scriptler Oradan Crazy Text e tıklayıp kaldır dıceksın. Eger msn konusma penceresınde ctstart! yazıp enter yapıp harflerı sekıllı halde yazarken eskı halıne dondurmek ıstersen de ctstop! yazıp enter yapıosun eskı halıne donuor yazılar. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| crazy text indir, msn crazy text, msn plus yazı tipi, msn plus yazı tipi indir, plus yazı tipi indir, |
Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 41 | 1 Hafta Önce 16:01 |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |