Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-12-2007   #1 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts

Remember Status (Durumu Hatırla) 1.4

Messenger için geliştirilen belki de en önemli bir script. Messenger oturumunuzu açarken, bir önceki sefer oturumunuzu kapatırken ki durumu otomatik olarak ayarlar.

Bağlantı kopup Messenger'dan düştüğünüzde, oturumunuz geri açılırken, başka bir duruma dönüşmesini engeller. Normal Messenger'ın zaten eski durumu hatırladığını farkettim (siz otomatik bağlanmasını beklemeden Şimdi Bağlan'a tıklamazsanız)

Scripti yazanın sözleriyle, çalışırken bilgisayarınızda varlığını bile hissettirmeyen, ama durdurulduğunda hemen farkına varacağınız bir script. (hiçbir seçeneği yok)

Messenger Plus! Live - Script - Remember Status << bu bağlantıya tıkladıktan sonra "download" düğmesine basarak indirip Messenger'a alabilirsiniz.

Son Düzenleyen ahmetgns; 03-01-2008 @ 17:27. Sebep: Yanlış bilgilendirmeyi düzelttim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-09-2009   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts

açıklamandan pek bişe anlamadım
fakat indirip deneyecem
Eski 23-09-2009   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts

exoz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
açıklamandan pek bişe anlamadım
fakat indirip deneyecem
Evet, benim de hatlar karışınca saçmalayabiliyorum ara sıra
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn hatırla,
Durumu Hatırla - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM - Windows Live Messenger'ın Açılmaması Durumu batumalex MSN Teknik Destek/Bilgiler 19 1 Gün Önce 23:39
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 9 23-09-2009 02:33
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
NickChange - MSN Plus! Live Scripts Blue Blood Messenger Plus! Live Scripts 12 03-04-2009 17:25
Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 4 22-03-2009 00:18