Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 23-07-2008   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

kardeş kullandığın kodların hepsini yazabilir misin statustan sonrası görünmüyo?

yaptım kardeş çok sağol sayenizde bişeyler öğreniyoruz tüm msxlabs ailesine teşekkür ederim

Son Düzenleyen ahmetgns; 23-07-2008 @ 14:31. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 23-07-2008   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

benim aradığım başka bi şey var, msn de ki iletilerimi renkli yapmak için hangi bi program var onu arıyorum ılgenırseniz sewinirim
Eski 23-07-2008   #8 (mesaj-linki)

Alıntı:
__NuR__ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim aradığım başka bi şey var, msn de ki iletilerimi renkli yapmak için hangi bi program var onu arıyorum ılgenırseniz sewinirim
Bunun için herhangi bir ek programa ihtiyacınız yok. Messenger'da yazı tipinizi değiştirme penceresini açıp oradan bir renk seçeceksiniz. Bu kadar basit. Messenger Plus! Live'ı yüklerseniz, 16 ile sınırlı olan renk sayısından kurtulup ekran kartınızın desteklediği tüm renkleri kullanabilme şansınız var.
Eski 23-07-2008   #9 (mesaj-linki)

Evet Messenger Plus! Live mutlaka yükleyin bence işinizi fazlasıyla görecektir
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live messenger yazı rengi, msn de yazı tipiniz 2 renk olsun, msn now playing script, msn plus script now playing, now playing renkli yapma, now playing script - msn plus! live scripts -, plus scriptler now playing, renkli now playing, renkli now playing,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08975410 saniyede (51.11% PHP - 48.89% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR