| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
kardeş kullandığın kodların hepsini yazabilir misin statustan sonrası görünmüyo? yaptım kardeş çok sağol sayenizde bişeyler öğreniyoruz tüm msxlabs ailesine teşekkür ederim Son Düzenleyen ahmetgns; 23-07-2008 @ 14:31. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
benim aradığım başka bi şey var, msn de ki iletilerimi renkli yapmak için hangi bi program var onu arıyorum ılgenırseniz sewinirim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Bunun için herhangi bir ek programa ihtiyacınız yok. Messenger'da yazı tipinizi değiştirme penceresini açıp oradan bir renk seçeceksiniz. Bu kadar basit. Messenger Plus! Live'ı yüklerseniz, 16 ile sınırlı olan renk sayısından kurtulup ekran kartınızın desteklediği tüm renkleri kullanabilme şansınız var.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Evet Messenger Plus! Live mutlaka yükleyin bence işinizi fazlasıyla görecektir
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| live messenger yazı rengi, msn de yazı tipiniz 2 renk olsun, msn now playing script, msn plus script now playing, now playing renkli yapma, now playing script - msn plus! live scripts -, plus scriptler now playing, renkli now playing, renkli now playing, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||