| | #11 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Anlatım Çok Karışık... Sıfır Bilgiyle Konuyu açan Biri Olarak Hiçbirşey anlamadım. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Alıntı:
Scriptler küçük programcıklardır. Bu konuda anlatılan script bir Messenger Plus! Live scripti. Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger için bir eklenti programdır. Bu scriptten yararlanmak için önce Windows Live Messenger'ı daha sonra Messenger Plus! Live'ı ve en sonunda da buradaki scripti indirip yüklemeniz gerekir. Messenger Plus! Live scriptleri, kendi özellikler panellerine erişebilecek bir menüyü kişi listesindeki ve/veya konuşma penceresindeki Örneğin bu scriptin özellikler paneline erişmek için Scriptler düğmesi > Now Playing > Yapılandır (Configure)'a tıklamalısınız. Bir pencere açılacak ve o pencerede yapılması gereken şeyleri ilk gönderide ve ondan sonraki bir gönderimde ayrıntılı olarak anlattım. | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
arkadasım scripti sorunsuz olarak kurdum ancak yazı sürekli renkli kalmıyor. şarkı çalmaya başladıktan max. 10. saniye sonra eski haline qeri dönüyor yazı. acaba sorun bendenmi kaynaklanıyor yoksa scriptin özelliqi de bumu yardımcı olursan sevinirim..
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Alıntı:
Örnek Windows Media Player kullanıyorsanız, kendi menüsünden Araçlar > Eklentiler altındaki Windows Live Messenger Müzik Eklentisini devre dışı bırakıp scripti yüklediğinizde oraya gelmiş olması gereken True Launch Bar Remote Controlü etkinleştirmelisiniz. İkinci örnek Winamp kullanıyor ve eskiden Winamp'taki şarkınızı MessengerDiscovery Live programı ile Messenger'da gösteriyorduysanız, MessengerDiscovery'nin sistem tepsisi simgesi menüsünde Diğer > Winamp'ta "Ne dinliyorum?" özelliğini aç öğesinin işaretini kaldırın. Bunlar verebildiğim örnekler, kendi bilgisayarınızı siz daha iyi tanırsınız, uygun değişiklikleri siz daha iyi yaparsınız. | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kişisel iletimizi renkli nasıl yapıyoruz, ne dinliyorum u nasıl renkli yapıyoruz, now playing scriptlerin özellikleri, |
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Name Editor Script - MSN Plus ! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 06-10-2008 00:10 |
| Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 23-07-2008 12:58 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 25-07-2006 12:45 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||