| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
peki bu konunun çözümü için googleye nasıl bir aramada bulunabilirm aslında ben pc kullanımında yeniyim birz yardımcı olursnız çok sevinirim aradığım şeydi bu ![]() | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scriptsekran qörüntüsü benm ama sadece bunlar çıkıyo bunları kendim yazdım sonuna onu haricinde media playerde dinlediğim şarkı adını fln çıkaramıyorm yani {filename} fln yazıyorm ama çıkmıyo yada bununla ilgili denenmiş çalışan bir kod koyarsanız qüzel olur onu yaparız Son Düzenleyen ahmetgns; 16-05-2009 @ 20:39. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman için peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
ok saol yardımların için | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
aslında biraz zor olucak ama benm durumumdaki arkadaşlar için bi tavsiyede bulunuym nickinici renklendirdiğiniz kodları media playerde şarkının başına ve sonuna qerektği şekilde koyarsanız yine renkli hale qeliyorm ama biraz uğraştırıcı her şarkı için yapmak zor ![]() | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
daha önceden bu script i yüklemeden de winamp daki müzikler gözüküyordu fakat nedendir anlamadım son format atmamdan sonra çalışmaz oldu bu script çok işime yaradı teşekkürler
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
nerden indiriliyo... link vereblrmsnz??? | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, msn, playing, script, scripts |
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 23-07-2008 12:58 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |