Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-05-2009   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

peki bu konunun çözümü için googleye nasıl bir aramada bulunabilirm aslında ben pc kullanımında yeniyim birz yardımcı olursnız çok sevinirim aradığım şeydi bu
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-05-2009   #22 (mesaj-linki)

buraya filename fln yazıyorm çıkmıyo media playerdeki şarkı adı onu nasıl çözebilirm en azından o yeterli olur
Eski 16-05-2009   #23 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kingoftheheaven adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki bu konunun çözümü için googleye nasıl bir aramada bulunabilirm aslında ben pc kullanımında yeniyim birz yardımcı olursnız çok sevinirim aradığım şeydi bu

buraya filename fln yazıyorm çıkmıyo media playerdeki şarkı adı onu nasıl çözebilirm en azından o yeterli olur
Görünüşe bakılırsa dinlediğiniz şeyi renkli göstermeyi başarmışsınız. Sorun ne kaldı acaba? Google'da arama yapmayı boşverin şimdilik. O resimde nasıl renkli görünüyor dinlediğiniz şey, onu anlamadım. Yapabildiniz mi gerçekten? Yoksa başka birinin ekran görüntüsü mü o?
Eski 16-05-2009   #24 (mesaj-linki)

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Görünüşe bakılırsa dinlediğiniz şeyi renkli göstermeyi başarmışsınız. Sorun ne kaldı acaba? Google'da arama yapmayı boşverin şimdilik. O resimde nasıl renkli görünüyor dinlediğiniz şey, onu anlamadım. Yapabildiniz mi gerçekten? Yoksa başka birinin ekran görüntüsü mü o?

ekran qörüntüsü benm ama sadece bunlar çıkıyo bunları kendim yazdım sonuna onu haricinde media playerde dinlediğim şarkı adını fln çıkaramıyorm yani {filename} fln yazıyorm ama çıkmıyo

yada bununla ilgili denenmiş çalışan bir kod koyarsanız qüzel olur onu yaparız

Son Düzenleyen ahmetgns; 16-05-2009 @ 20:39. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman için peşpeşe gönderilmesi.
Eski 16-05-2009   #25 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ekran qörüntüsü benm ama sadece bunlar çıkıyo bunları kendim yazdım sonuna onu haricinde media playerde dinlediğim şarkı adını fln çıkaramıyorm yani {filename} fln yazıyorm ama çıkmıyo

yada bununla ilgili denenmiş çalışan bir kod koyarsanız qüzel olur onu yaparız
Sadece {filename} yazsanız bile yeterli olmalı. Dediğim gibi bu sorun beni aştı. Yardımcı olamayacağım.
Eski 17-05-2009   #26 (mesaj-linki)

ok saol yardımların için
Eski 18-05-2009   #27 (mesaj-linki)

aslında biraz zor olucak ama benm durumumdaki arkadaşlar için bi tavsiyede bulunuym nickinici renklendirdiğiniz kodları media playerde şarkının başına ve sonuna qerektği şekilde koyarsanız yine renkli hale qeliyorm ama biraz uğraştırıcı her şarkı için yapmak zor
Eski 21-05-2009   #28 (mesaj-linki)

daha önceden bu script i yüklemeden de winamp daki müzikler gözüküyordu fakat nedendir anlamadım son format atmamdan sonra çalışmaz oldu bu script çok işime yaradı teşekkürler
Eski 10-07-2009   #29 (mesaj-linki)

nerden indiriliyo...
link vereblrmsnz???
Eski 10-07-2009   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ibrahim55555 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nerden indiriliyo...
link vereblrmsnz???
Bu konunun ilk gönderisinin ekinden indirebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, msn, playing, script, scripts
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts The Unique Messenger Plus! Live Scripts 8 28-08-2009 17:22
C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts hellboy726 Messenger Plus! Live Scripts 1 07-07-2009 18:36
Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 4 23-07-2008 12:58
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57
Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 30-07-2006 14:49