Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-07-2009   #31 (mesaj-linki)
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

ben kurdum ama yapamadım ( yardım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-09-2009   #32 (mesaj-linki)
Misafir

LİNK KOYUN...
Eski 04-09-2009   #33 (mesaj-linki)
UnknowN - avatarı

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
LİNK KOYUN...
Buyrun > http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1200009864
Eski 10-09-2009   #34 (mesaj-linki)
jackiefurkan - avatarı

arkdadaşlar yapamayan galiba çok, ben yaptım şarkıcı-şarkı-albüm
[c=4]{artist}[/c] - [c=12]{title}[/c] - [c=1]{album}[/c]
bunu yapıştırın olsun bitsin, renkleri beyenmeyenler için: c'nin yanındaki rakamı değiştirin renk değişir
örnek [c=4]kırmızı>[c=5]kahverengi buna göre ayarlarsınız
şunu unutmayın yazınız kodun ortasında olmalı [c=12]{yazıyı buraya yazacaksınız}[/c]

kralerkan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben kurdum ama yapamadım ( yardım
arkdadaşlar ben yaptım şarkıcı-şarkı-albüm
[c=4]{artist}[/c] - [c=12]{title}[/c] - [c=1]{album}[/c]
bunu yapıştırın olsun bitsin, renkleri beyenmeyenler için: c'nin yanındaki rakamı değiştirin renk değişir
örnek [c=4]kırmızı>[c=5]kahverengi buna göre ayarlarsınız
şunu unutmayın yazınız kodun ortasında olmalı [c=12]{yazıyı buraya yazacaksınız}[/c]

Son Düzenleyen jackiefurkan; 10-09-2009 @ 17:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 18-10-2009   #35 (mesaj-linki)
FATAL1TY - avatarı

Beyler MSN 9`da Olmuyor Galiba Olay Vista + Son sürüm MSN 9 ile becerebilen varmı 14.0.8089 ile
Eski 18-10-2009   #36 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

FATAL1TY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Beyler MSN 9`da Olmuyor Galiba Olay Vista + Son sürüm MSN 9 ile becerebilen varmı 14.0.8089 ile
Evet, scriptin standart hali Messenger 2009'da düzgün çalışmıyor. Kişisel iletiye sadece bir - geliyor. Scriptin dosyalarından birinde uygun bir değişiklikle kendiniz yine renkli görebilirsiniz ancak renkli halini karşı tarafta 2009 kullanan kişilere hiçbir şekilde gösteremezsiniz. Siz renkli görürken karşıda 2009'dan düşük sürümleri kullananlar da renkli görürler. Yapabilecekseniz, yapılması gereken değişikliğin anlatıldığı İngilizce forum gönderisinin bağlantısını arıyayım ve buraya koyayım. İstemezseniz ben de uğraşmayayım.
Eski 18-10-2009   #37 (mesaj-linki)
FATAL1TY - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet, scriptin standart hali Messenger 2009'da düzgün çalışmıyor. Kişisel iletiye sadece bir - geliyor. Scriptin dosyalarından birinde uygun bir değişiklikle kendiniz yine renkli görebilirsiniz ancak renkli halini karşı tarafta 2009 kullanan kişilere hiçbir şekilde gösteremezsiniz. Siz renkli görürken karşıda 2009'dan düşük sürümleri kullananlar da renkli görürler. Yapabilecekseniz, yapılması gereken değişikliğin anlatıldığı İngilizce forum gönderisinin bağlantısını arıyayım ve buraya koyayım. İstemezseniz ben de uğraşmayayım.
Teşekkür ederim bağlantıyı paylaşırsanız sevinirim hem sadece ben değil başklarına da faydası dokunur umarım aynı scriptin WLM 9 uyumlu scripti çıkar
Eski 19-10-2009   #38 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Teşekkür ederim bağlantıyı paylaşırsanız sevinirim hem sadece ben değil başklarına da faydası dokunur umarım aynı scriptin WLM 9 uyumlu scripti çıkar
Adresi bu: [release] Music now playing

Değişikliği yapmak için Messenger Plus! Live Tercihlerinden Scriptler bölümünde bu scriptin üzerine çift tıklayıp "Script Düzenleyici"yi açın. main.js dosyasında 237. satırı yukarıdaki adreste gösterildiği şekilde değiştirip dosyayı kaydedin.

Scripti değiştirerek 2009 sürümünde kendi bilgisayarımız için destek sağlayabiliriz ancak Microsoft, Messenger'da değişiklik yapmazsa artık karşı tarafa renkli vs. dinlediğimiz şarkıyı gösteremeyeceğiz çünkü 2009 sadece şarkının ve artistin adını kişilere ulaştırıyor, tek yöntem biçim etiketlerini her bir şarkının adına vs. yazmak.
Eski 4 Hafta Önce   #39 (mesaj-linki)
FATAL1TY - avatarı

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Adresi bu: [release] Music now playing

Değişikliği yapmak için Messenger Plus! Live Tercihlerinden Scriptler bölümünde bu scriptin üzerine çift tıklayıp "Script Düzenleyici"yi açın. main.js dosyasında 237. satırı yukarıdaki adreste gösterildiği şekilde değiştirip dosyayı kaydedin.

Scripti değiştirerek 2009 sürümünde kendi bilgisayarımız için destek sağlayabiliriz ancak Microsoft, Messenger'da değişiklik yapmazsa artık karşı tarafa renkli vs. dinlediğimiz şarkıyı gösteremeyeceğiz çünkü 2009 sadece şarkının ve artistin adını kişilere ulaştırıyor, tek yöntem biçim etiketlerini her bir şarkının adına vs. yazmak.
Çok teşekkürler hallettim.Yalnız Appmon scriptiyle aynı anda çalışmıyor sanırsam bu script varmı bi bilginiz acaba
Eski 4 Hafta Önce   #40 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Çok teşekkürler hallettim.Yalnız Appmon scriptiyle aynı anda çalışmıyor sanırsam bu script varmı bi bilginiz acaba
Appmon scriptine şimdi baktım ve evet, iki script de aynı yeri değiştirmeye çalıştığı için ve Appmon scripti iletiyi Now Playing'den daha sık güncellediği için ikisi beraber çalıştığında daha çok Appmon etkin oluyor. Ama mesela Appmon'da hiçbir program ayarlamazsanız Now Playing düzgün çalışıyor. İkisinden birini tercih etmelisiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, msn, playing, script, scripts
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts The Unique Messenger Plus! Live Scripts 8 28-08-2009 17:22
C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts hellboy726 Messenger Plus! Live Scripts 1 07-07-2009 18:36
Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 4 23-07-2008 12:58
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57
Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 30-07-2006 14:49