| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
ben kurdum ama yapamadım ( yardım
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
LİNK KOYUN... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
arkdadaşlar yapamayan galiba çok, ben yaptım şarkıcı-şarkı-albüm [c=4]{artist}[/c] - [c=12]{title}[/c] - [c=1]{album}[/c] bunu yapıştırın olsun bitsin, renkleri beyenmeyenler için: c'nin yanındaki rakamı değiştirin renk değişir örnek [c=4]kırmızı>[c=5]kahverengi buna göre ayarlarsınız şunu unutmayın yazınız kodun ortasında olmalı [c=12]{yazıyı buraya yazacaksınız}[/c]
[c=4]{artist}[/c] - [c=12]{title}[/c] - [c=1]{album}[/c] bunu yapıştırın olsun bitsin, renkleri beyenmeyenler için: c'nin yanındaki rakamı değiştirin renk değişir örnek [c=4]kırmızı>[c=5]kahverengi buna göre ayarlarsınız şunu unutmayın yazınız kodun ortasında olmalı [c=12]{yazıyı buraya yazacaksınız}[/c] Son Düzenleyen jackiefurkan; 10-09-2009 @ 17:41. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Beyler MSN 9`da Olmuyor Galiba Olay Vista + Son sürüm MSN 9 ile becerebilen varmı 14.0.8089 ile
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
Değişikliği yapmak için Messenger Plus! Live Tercihlerinden Scriptler bölümünde bu scriptin üzerine çift tıklayıp "Script Düzenleyici"yi açın. main.js dosyasında 237. satırı yukarıdaki adreste gösterildiği şekilde değiştirip dosyayı kaydedin. Scripti değiştirerek 2009 sürümünde kendi bilgisayarımız için destek sağlayabiliriz ancak Microsoft, Messenger'da değişiklik yapmazsa artık karşı tarafa renkli vs. dinlediğimiz şarkıyı gösteremeyeceğiz çünkü 2009 sadece şarkının ve artistin adını kişilere ulaştırıyor, tek yöntem biçim etiketlerini her bir şarkının adına vs. yazmak. | |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
Yalnız Appmon scriptiyle aynı anda çalışmıyor sanırsam bu script varmı bi bilginiz acaba | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| live, msn, playing, script, scripts |
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 23-07-2008 12:58 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |