Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 3 Hafta Önce   #41 (mesaj-linki)
Diabolic - avatarı
Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts

Konu güzel hazırlanmış öncelikle teşekkür ediyorum ama benim bir sorunum var.
Scripti sorunsuz kurdum, resimlerdeki gibi gereken yere gereken kodları yazdım.Herşeyiyle aynı ama ne dinliyorumu açtığım zaman sadece üstte, mail ikonunun yanındaki kişiselimde kodlamalara uygun şekilde görünüyor ama kişilerin arasında, nickimin yanında sadece mavi bir çizgi (-) görünüyor.Kısaca diğer kişiler de benim ne dinlediğimi aynı şekilde (-) halinde görüyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Nasıl çözebilirim ?
Bu arada player olarak iTunes kullanıyorum.Scriptten playeri iTunes e getirdiğim zaman anlattıklarım oluyor.Diğer türlü herhangi bir değişiklik olmuyor (ki zaten de öyle olması gerek)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 3 Hafta Önce   #42 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Diabolic adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Konu güzel hazırlanmış öncelikle teşekkür ediyorum ama benim bir sorunum var.
Scripti sorunsuz kurdum, resimlerdeki gibi gereken yere gereken kodları yazdım.Herşeyiyle aynı ama ne dinliyorumu açtığım zaman sadece üstte, mail ikonunun yanındaki kişiselimde kodlamalara uygun şekilde görünüyor ama kişilerin arasında, nickimin yanında sadece mavi bir çizgi (-) görünüyor.Kısaca diğer kişiler de benim ne dinlediğimi aynı şekilde (-) halinde görüyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı ? Nasıl çözebilirim ?
Bu arada player olarak iTunes kullanıyorum.Scriptten playeri iTunes e getirdiğim zaman anlattıklarım oluyor.Diğer türlü herhangi bir değişiklik olmuyor (ki zaten de öyle olması gerek)
Bu sorun Windows Live Messenger 2009'daki değişiklikten kaynaklanıyor. Düzeltmenin yöntemi var, şu gönderiden sonraki gönderileri okuyun: http://www.msxlabs.org/forum/messeng...ml#post1536291

Bu arada WLM 2009'da kişi listelerinde renksiz (standart mavi) göründüğü halde, script dosyasında herhangi bir değişiklik yapılmasa bile konuşma pencerelerinde bütün müzik iletisi renkli ve biçimli olarak görünüyor. Bunu da burada hatırlatmak istedim.
Eski 1 Hafta Önce   #43 (mesaj-linki)
Misafir

yha ben yaptımda diğer msnemden yazmıo birşeyy nası olcaq o
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, msn, playing, script, scripts
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts The Unique Messenger Plus! Live Scripts 8 28-08-2009 17:22
C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts hellboy726 Messenger Plus! Live Scripts 1 07-07-2009 18:36
Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 4 23-07-2008 12:58
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57
Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 30-07-2006 14:49