| | #1 (mesaj-linki) | |
| Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
Birden çok medya oynatıcıdan (Winamp ve WMP dahil) dinlediğiniz şarkıları Messenger'da "Ne dinliyorum" iletisi olarak göstermeye yarar. Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki musicNowPlaying scriptini Messenger'a alabilirsiniz. Türkçe dil desteği bulunmaktadır (100% değil), Seçenekler'inden değiştirebilirsiniz. Bu script ile yapabileceğiniz önemli bir şey de Ne dinliyorum iletilerinize Messenger Plus! biçimlendirme etiketleri ile her türlü biçimlendirme katabilmeniz. Mesela şöyle bir yapılandırmayla ![]() ![]() şöyle bir "ne dinliyorum" iletisi oluşturabilirsiniz. Son Düzenleyen ahmed; 12-07-2009 @ 14:51. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Scripti![]() yha benim olmadı böyle....biçim kısmına ne yazıcaz ayrıntılı anlatabilir misiniz | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Now Playing Scripti
Bundan sonra Now Playing Yapılandırma penceresini açıp, Temel sekmesinde "Ana Oynatıcı" bölümünde uygun oynatıcıyı seçmelisiniz. Windows Media Player için kısaltmasını yani WMP'yi seçmelisiniz. Diğer oynatıcılardan emin olamıyorum, sorun çıkarsa da yardımcı olamam. Şimdi Kişisel İleti sekmesine geçip oradaki kutucuğu işaretlemeniz ve aşağıdaki yazı alanına da Now Playing etiketlerini ve biçimlendirme eklemek için de Messenger Plus! Biçimlendirme Etiketlerini yazmalısınız. Now Playing için kullanılabilir etiketler ve kullanımları http://nowplaying.thedt.net/tags/ adresinde detaylı olarak anlatılmaktadır (ingilizce) Yapılandırma penceresindeki Etiketler kısmı bozuk çıkıyor, oradan pek birşey anlamak mümkün görünmüyor. Ben buraya bazılarını yazayım. {status} - Şarkının durumu (duraklatıldı, çalıyor, durduruldu) {player} - Şarkının yürütüldüğü medya oynatıcının adı {elapsed} - Yürütülmüş süre (dakika olarak) {listpos} - Yürütme listesindeki konumu {listlength} - Yürütme listesindeki şarkı sayısı {artist} - Sanatçı {title} - Şarkının başlığı {album} - Şarkının albümü {bitrate} - Şarkının bit hızı {samplerate} - Şarkının örnekleme hızı {filename} - Şarkının dosya adı {ext} - Şarkı dosyasının uzantısı (mp3, wma filan) {length} - Şarkının uzunluğu (dakika olarak) {bar} - Şarkının ne kadarının yürütüldüğünü gösteren çubuk (örn: [{bar}] bu şekilde bir etiket şunu gösterir: [----|-----------] ) Gelelim bu biçimlendirmenin nasıl yapıldığına. Burada Messenger Plus!'ın biçimlendirme etiketlerinin kullanacaksınız. Bu etiketler neler: [i]İtalik için[/i] - İtalik için [s]Üstü çizili için[/s] - [b]Kalın için[/b] - Kalın için [c=4]Renk için [/c] - Renk için (Soru işaretlerinin yerine renklerin numaraları gelecek) [c=?]Eğimli renk için[/c=?] - Eğimli renk için (Renklendirmeyi forumda yapamıyorum) [a=?]Arka plan rengi için[/a] - Arka plan rengi için [a=?]Renk eğimli arka plan için[/a=?] - Renk eğimli arka plan için Şimdi koyduğum resme tekrar bakarsanız, Now Playing etiketleri ile Messenger Plus! biçimlendirme etiketlerini nasıl yerleştirdiğimi anlarsınız. Kolay gelsin. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
teşekkür ederim winampta dinlediğini gösteren messamp kurulu olduğu zaman bu script de yaptığım etkili olmuyo....onu sildim düzeldi
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Cok Saol basLaRda buLamamişDim Sora buLDum Arayan buLuo yane tEkRaR saoL | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts
kardeş kullandığın kodların hepsini yazabilir misin statustan sonrası görünmüyo? yaptım kardeş çok sağol sayenizde bişeyler öğreniyoruz tüm msxlabs ailesine teşekkür ederim Son Düzenleyen ahmetgns; 23-07-2008 @ 15:31. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
benim aradığım başka bi şey var, msn de ki iletilerimi renkli yapmak için hangi bi program var onu arıyorum ılgenırseniz sewinirim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Evet Messenger Plus! Live mutlaka yükleyin bence işinizi fazlasıyla görecektir
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu eklenti ile ne dinliyorum iletisini nasil renkli yapiyoruz..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| now playing, |
Now Playing Script - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Name Editor Script - MSN Plus! Live Scripts | The Unique | Messenger Plus! Live Scripts | 8 | 28-08-2009 17:22 |
| C/C++ Keywords Script - MSN Plus! Live Scripts | hellboy726 | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 07-07-2009 18:36 |
| Winamp Controller Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 23-07-2008 12:58 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |
| Alarm Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 30-07-2006 14:49 |