| | #1 (mesaj-linki) | |
| Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts Msn Plus Live İle Avatarlarınızı Slayt Halinde Değişsin Ekteki Dosyayı İndirip Kurun Ve Her hangi Bir konuşma Penceresine /DpOptions yazın... Gelen Penceredeki.Dp Directory Den gözükmesini İstediğiniz Avatarların olduğu Klasörü Seçin ...dier 2 kuyu İşaretleyin.. Every 30 minute(s) yazan Yerdeki 30 U Kaç yaparsanız Resmin değişme aralığı O Olacaktır... örnek 1 Yaparsanız Her 1 Dakikada Avatarınız Değişecektir...Avatar Belittiğiniz Klasörün içindeki Avatarların içinden Her seferinde rasgele Seçilior..Eğer Gelen Avatarı Sevmez Ve Hemen Değişmek siterseniz Her Hangi Bir konuşma Penceresine /DpChange yazın başka Bir Resme Direk geçer .... Süper Bişi 8O Son Düzenleyen Blue Blood; 16-12-2006 @ 14:16. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Plus, Messenger Plus, Messenger Plus Live, Scripts
ben konuşma penceresinde /DpOptions komutunu yazıyorum ama ''girdiğiniz komut tanınamadı'' diye bir uyarı veriyor. Nasıl yapacam Teşekkürler... Sorun yok. Çalışıyor... Son Düzenleyen Morrigan; 09-10-2006 @ 09:51. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Plus, Messenger Plus, Messenger Plus Live, Scripts
Asagidaki Link'ten Dosyayi Indirin ve Kurun. Herhangi 1 Konusma Penceresine /DpOptions Yazip Enter'ladiginizda "Random DP - Options" diye 1 Pencere Acilacaktir. Son Düzenleyen Blue Blood; 20-10-2006 @ 15:34. | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ile Avatarlarınız Slayt Olarak Değişsin (Script)
Messenger Plus Live yüklü ama hala çalışmıyor.Komutu yazdığım zaman " The command you entered was not recognized." yazısı çıkıyor.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ile Avatarlarınız Slayt Olarak Değişsin (Script) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Msn avatarınızı otomatik olarak değiştirme Msn avatarınızı otomatik olarak değiştirme Program adı : Display Picture Changer 1.2 tıklayın gidin download'a basın indirin ve kurun. daha sonra sadece avatarlarınızın bulunacağı bir klasör hazırlayın örnek : avatarlarım ve resim dosyalarınızı bunun içine atın. daha sonra msn messenger plus dan ” display picture changer ” dan ” options ” a girin ve ” DP directory “yazan yerden ” avatarlarım ” klasörünü gösterin. ” every ” kutusunu işaretleyin ve yanına kaç saniyede bir değişmesini istiyorsanız onu yazın örnek “120″ ve save deyin çıkın artık avatarınız her 120 saniyede bir değişecek. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts /DpOptions yazıorum ama herhangi bi pencera açılmadı yardım edermiisniz? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts
arkadaşlar değişme süresini bir dakikadan daha kısa ayarlayamazmıyız yardım edermisnz
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Ya da randomdp scriptinin aralığına 0.1 veya 0.05 gibi dakika değerleri girin. 0.1 dakika demek bir dakikanın onda biri yani 6 saniye demektir. 0.05 dakika ise 3 saniyeye karşılık gelir. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Teşkkereler paylaşım için.. hemen deniyorum bende..
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| display picture, msn plus script 2 indir, msn slayt, msn slayt download, msn slayt indir, |
Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Display Picture Manager | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 28 | 03-01-2009 04:11 |
| Background Changer - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 6 | 07-10-2008 01:13 |