| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sesli İletim - MsgPlus! 3 Eklentisi Sesli İletim Mesajlarınızı sesli olarak duyabilmek ve karşınızdakinin sesli olarak duyabilmesini sağlamak için gerekli olan dosyadır. Komut: /xspeakit > Boşluk > Mesajınız Plug, Windows XP'nin kendi metin okuma programını kullanıyor ve ses olarak duymanızı sağlıyor. Programı kullanabilmek için Plug'i indirin, kurun. Ancak aynı zamanda karşınızdaki kişi/kişilerde de bu programın yüklü olması gerekli, aksi halde program çalışmayacaktır. Programın üç handikapı var: 1. Karşınızdaki kişide de MSN Plus! ve bu plug yüklü olmalı, aksi takdirde çalışmaz. 2. Dili İngilizce. 3. Karşınızdaki kişinin işi abartıp her şeyi sesli olarak göndermeye kalkışması. Kurulum sırasında lütfen Messenger'ı kapatın, kurulum tamamladıktan sonra oturum açın. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sesli İletim - MsgPlus! 3 Eklentisi
güzelbişiye benzio teşekkürlerr ![]() ![]() Son Düzenleyen ahmetgns; 23-04-2009 @ 17:49. Sebep: Başlık değiştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live sesk, sesli live, sesli plus, sesli seli, sesliplus, |
Sesli İletim - MsgPlus! 3 Eklentisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 50 Sağ Tuş Eklentisi AIO + 25 Tweak | secondert | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 3 Gün Önce 00:30 |
| Random Gradiator - Rastgele Renk Eğimi - MsgPlus! Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 12-09-2009 20:37 |
| Peltier Kullanılarak Katı Cisimlerin Isı İletim Katsayısının Ölçülmesi | Gabriella | Elektrik - Elektronik | 0 | 22-03-2009 18:15 |
| WLM 8.5 Kullananlar için WLM 9 MsgPlus Skin | UnknowN | Messenger Plus! Live Skins | 2 | 22-02-2009 01:58 |