| | #1 (mesaj-linki) |
Sesli İletim - MSN Plus! Live Scripts Sesli İletim Mesajlarınızı sesli olarak duyabilmek ve karşınızdakinin sesli olarak duyabilmesini sağlamak için gerekli olan dosyadır. Komut: /xspeakit > Boşluk > Mesajınız Plug, Windows XP'nin kendi metin okuma programını kullanıyor ve ses olarak duymanızı sağlıyor. Programı kullanabilmek için Plug'i indirin, kurun. Ancak aynı zamanda karşınızdaki kişi/kişilerde de bu programın yüklü olması gerekli, aksi halde program çalışmayacaktır. Programın üç handikapı var: 1. Karşınızdaki kişide de MSN Plus! ve bu plug yüklü olmalı, aksi takdirde çalışmaz. 2. Dili İngilizce. 3. Karşınızdaki kişinin işi abartıp her şeyi sesli olarak göndermeye kalkışması. Kurulum sırasında lütfen Messenger'ı kapatın, kurulum tamamladıktan sonra oturum açın. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| iletimi oku, messenger iletimi oku, msn plus live için gerekli olan, msn plus sesli, sesli iletim, sesli live, sesli liwe, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||