Contactsay - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-07-2006   #1 (mesaj-linki)
ekaraot
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts

Arkadaşlar Konuşma penceresine / (slash)=(shift+7) tusuna basıyoruz karşımıza komut listesi geliyor burdan

yüklediğimiz scriptin komutunu buluyoruz (resimde görüldüğü gibi) /contactsay

komutunu seçip karşı tarafın ağzından istediğimiz mesajı yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz ve karşı tarafın ağzından yazılmış mesajımız gidiyor..

yalnız bu işlemi yağmadan önce arkadaşınıza selam falan yazınki yazı tipi tam olarak düzgün çıksın.gerçi ben denedim yazmasanda oluyor..

tabii bunu kullanabilmek için msn live + plus live gerekiyor..

yüklenmesine gelince scripti bilgisayara indiriyoruz daha sonra plus tercihler- scripts- yükle-onay ver tamamdır..

discovery kullananlar bilirler imitate! komutunun aynısı...

örnek verirsek;

ayşe ile konuşuyolum diyelim:
kendi penceremizi açıp /contactsay emrah seni seviyorum...
ayşe emrah seni seviyorum.....

emrah bende seni aşkım))))))

işte böle bişi....

kendi uploadımdır..
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip ContactSay.zip (2.0 KB, 1881 gösterim)

Son Düzenleyen Blue Blood; 19-12-2006 @ 19:04.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-07-2008   #2 (mesaj-linki)
rapangel
Cvp: Contactsay - MSN Plus! Live Scripts

bu ben onun ağzından yazıyorum da bnm yazı stilimi yaz rengimi alıyo ne analdm ben onun ağzndan yazmayı
Eski 11-07-2008   #3 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

rapangel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu ben onun ağzından yazıyorum da bnm yazı stilimi yaz rengimi alıyo ne analdm ben onun ağzndan yazmayı
Bu script, dediğiniz kadar taklit yapamıyor, doğru. Peki ama bunları da yapsaydı, karşınızdaki insan gerçekten o yazıları kendisinin mi yazdığını düşünecekti ki!

MessengerDiscovery'yi kullandığınızı ve onun !imitate komutunu bildiğinizi tahmin ediyorum. O, kişinizin her şeyini taklit edebiliyor.
Eski 21-08-2008   #4 (mesaj-linki)
_matROCK_

peki nasıl iptal edilio bu script?
Eski 26-08-2008   #5 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

_matROCK_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki nasıl iptal edilio bu script?
İptal etmeniz gerekmeyecek kadar küçük ve zararsız bir script bu. Yine de devre dışı bırakmak isterseniz Messenger Plus! Live Tercihleri > Scriptler bölümünden bu scriptin adını bulup başındaki kutucuğun işaretini kaldırın ve Tamam'a basın.
Eski 22-10-2008   #6 (mesaj-linki)
rapangel

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu script, dediğiniz kadar taklit yapamıyor, doğru. Peki ama bunları da yapsaydı, karşınızdaki insan gerçekten o yazıları kendisinin mi yazdığını düşünecekti ki!

MessengerDiscovery'yi kullandığınızı ve onun !imitate komutunu bildiğinizi tahmin ediyorum. O, kişinizin her şeyini taklit edebiliyor.
eft kullanıyorum ama son zamanlarda nedense yaapmıyorum arkadaşımda da aynı sorun var ben yapamam yazı stilim el vermez ama onun yapması gerek yazı tipinde sorun yok acaba nede yapamıyo birde şu var çok güzel bilmeyenleri kekliye bilirim o yazmasada afallar önce derm pc ne vrs girmiş kapat aç istediğimide yaptırırım tabi karşında ki blmiyosa bunu
Eski 23-10-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

rapangel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
eft kullanıyorum ama son zamanlarda nedense yaapmıyorum arkadaşımda da aynı sorun var ben yapamam yazı stilim el vermez ama onun yapması gerek yazı tipinde sorun yok acaba nede yapamıyo birde şu var çok güzel bilmeyenleri kekliye bilirim o yazmasada afallar önce derm pc ne vrs girmiş kapat aç istediğimide yaptırırım tabi karşında ki blmiyosa bunu
Bayağı geç bir cevap oldu. Ben şimdi Discovery ile denedim, benim burada çalışıyor, tabi bu sana ve arkadaşına pek yardımcı olan bir bilgi değil
Eski 21-11-2008   #8 (mesaj-linki)
10101

bune yaa hatalı ddıyo
Eski 09-09-2009   #9 (mesaj-linki)
OnLine - avatarı

olmuo başka komutlar çıkıo / yapınca
Eski 23-09-2009   #10 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

OnLine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
olmuo başka komutlar çıkıo / yapınca
/ yazınca çıkan pencere "Komut Yardımcısı" penceresi. Orada, o anda kullanabileceğiniz komutların bir kısmı listelenir, bir kısmı diyorum çünkü kullanılabilir bütün komutlar illa orada görüntülenmeyebilir. Bir komutu yazmaya başladığınızda liste otomatik olarak kayar ve siz mesela /contactsay komutunun /co 'sunu yazdığınızda /contactsay komutuna gelmiş olursunuz. Yine de göremiyorsanız script yüklenmemiştir veya bir sebepten dolayı çalışmıyordur.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
messenger plus yazi tipi indir, msne yazi tipleri indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
NickChange - MSN Plus! Live Scripts Blue Blood Messenger Plus! Live Scripts 12 03-04-2009 17:25
Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 4 22-03-2009 00:18
Gmail Checker - MSN Plus! Live Scripts Blue Blood Messenger Plus! Live Scripts 2 07-10-2007 01:10
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57