Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-07-2006   #1 (mesaj-linki)
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts Contactsay - MSN Plus! Live Scripts

Arkadaşlar Konuşma penceresine / (slash)=(shift+7) tusuna basıyoruz karşımıza komut listesi geliyor burdan

yüklediğimiz scriptin komutunu buluyoruz (resimde görüldüğü gibi) /contactsay

komutunu seçip karşı tarafın ağzından istediğimiz mesajı yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz ve karşı tarafın ağzından yazılmış mesajımız gidiyor..

yalnız bu işlemi yağmadan önce arkadaşınıza selam falan yazınki yazı tipi tam olarak düzgün çıksın.gerçi ben denedim yazmasanda oluyor..

tabii bunu kullanabilmek için msn live + plus live gerekiyor..

yüklenmesine gelince scripti bilgisayara indiriyoruz daha sonra plus tercihler- scripts- yükle-onay ver tamamdır..

discovery kullananlar bilirler imitate! komutunun aynısı...

örnek verirsek;

ayşe ile konuşuyolum diyelim:
kendi penceremizi açıp /contactsay emrah seni seviyorum...
ayşe emrah seni seviyorum.....

emrah bende seni aşkım))))))

işte böle bişi....

[Resim]

[Resim]

kendi uploadımdır..
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip ContactSay.zip (2.0 KB, 1363 gösterim)

Son Düzenleyen Misafir; 19-12-2006 @ 18:04.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-07-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Contactsay - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Contactsay - MSN Plus! Live Scripts

bu ben onun ağzından yazıyorum da bnm yazı stilimi yaz rengimi alıyo ne analdm ben onun ağzndan yazmayı
Eski 11-07-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Contactsay - MSN Plus! Live Scripts Cvp: Contactsay - MSN Plus! Live Scripts

Alıntı:
rapangel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu ben onun ağzından yazıyorum da bnm yazı stilimi yaz rengimi alıyo ne analdm ben onun ağzndan yazmayı
Bu script, dediğiniz kadar taklit yapamıyor, doğru. Peki ama bunları da yapsaydı, karşınızdaki insan gerçekten o yazıları kendisinin mi yazdığını düşünecekti ki!

MessengerDiscovery'yi kullandığınızı ve onun !imitate komutunu bildiğinizi tahmin ediyorum. O, kişinizin her şeyini taklit edebiliyor.
Eski 1 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)

peki nasıl iptal edilio bu script?
Eski 2 Gün Önce   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
_matROCK_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki nasıl iptal edilio bu script?
İptal etmeniz gerekmeyecek kadar küçük ve zararsız bir script bu. Yine de devre dışı bırakmak isterseniz Messenger Plus! Live Tercihleri > Scriptler bölümünden bu scriptin adını bulup başındaki kutucuğun işaretini kaldırın ve Tamam'a basın.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
contactsay, contactsay msn, contactsay script, msn contactsay, msn live yazı tipi, msn plus contactsay, msn plus live yazı tipi, msn plus live yazı tipleri, msn plus script yükle, msn plus yazi tipi, msn plus yazı tipi silme, msn script yazı, msn script yazı tipi, plus script yazı tipi indir, script yazı tipi,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10869002 saniyede (51.47% PHP - 48.53% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR