| | #1 (mesaj-linki) | |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts
alıntıdır.... Açıklama Bu msn eklentisiyle konuştuğunuz kişinin avatarını,nickin ve kişisel iletisini anında çalabiliceksiniz. -Eklentideki menüyü kullanabileceğiniz gibi, konuşma penceresine aşağıda verdiğim kodları yazarakta kullanabilirsiniz. /stealnick = konuştuğunuz kişinin kullanıcı adını çalar. /stealpsm = konuştuğunuz kişinin kişisel iletisini çalar. /stealdp = konuştuğunuz kişinin avatarını çalar. Dikkat - Live Messenger ve Messenger Plus! Live programlarının bilgisayarınızda kurulu olduğundan emin olun. - Eklentiyi yükleyin,uyarıyı kabul edin ve import seçeneğini seçin. - Konuşma penceresini açıp, komutları uygulayın. Son Düzenleyen Blue Blood; 19-12-2006 @ 19:05. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts
kardes çok güzel program ama bu nereye kaydedio çaldıgını? tamam kardes bakmamıstım ne olduguna benim avatara koyuyomus paylasım için sagol | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts buna grek yok zatenn plus direk ozellıgı war bole direk nıck avatarını alabılıorsun.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
bişi sorcam kardeş ben avatarı çaldım bi yere kaydediyomu resme bilgisayardan bakabiliyormuyum
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
plus zaten kaydedebılıyorsun buna qerek yoqq..!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Gmail Checker - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 2 | 07-10-2007 01:10 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |