Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-02-2008   #11 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Meraktan sadece

Selam veya saatin geç olmasıyla iyi geceler; Live Notifier isimli script herhangi bir arkadaşda sorun yapıp da messenger ı kapatma hatası (yani gönder ve gönderme problemi) karşınıza geldi mi? Live Notifier i kullandığımda bi zaman sonra gelen uyarılardan sonra hata veriyor ve messenger ı kapatması istenen o malum hata çıkıyor. Ancak bununla aynı işlevi gören Convo Notifier de şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Öğrenmek istediğim sadece Live Notifier scriptinde benden başkasının da bu tarz bi soruna yakalanıp yakalanmadığı.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-02-2008   #12 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Meraktan sadece

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam veya saatin geç olmasıyla iyi geceler; Live Notifier isimli script herhangi bir arkadaşda sorun yapıp da messenger ı kapatma hatası (yani gönder ve gönderme problemi) karşınıza geldi mi? Live Notifier i kullandığımda bi zaman sonra gelen uyarılardan sonra hata veriyor ve messenger ı kapatması istenen o malum hata çıkıyor. Ancak bununla aynı işlevi gören Convo Notifier de şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Öğrenmek istediğim sadece Live Notifier scriptinde benden başkasının da bu tarz bi soruna yakalanıp yakalanmadığı.
Ben ben ben, yaklaşık 5 gündür yazdığım yazı kimseye gitmiyor ve hiçbir ileti de alamıyordum, meğersem sorun Live Notifier scriptindeymiş. İlk günler çalışıyordu meret, ondan sorunun ondan kaynaklandığını da geç anladım. Ama benim Messenger'ı kapatmıyordu, öyle ben ona o bana bakıp duruyorduk
Eski 16-02-2008   #13 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Evet bende de aynı şekilde. İlk bikaç gün hiçbir sorun yoktu. Ancak daha sonra hata vermeye başladı öncelikle sekmeli sohbet olması yüzünden olduğunu düşündüm. Yani Live Notifier sekmeler olduğunda hata verdiriyordu diyerek. Sonra sekmeler ikiyken üçüncü kişi de yazdığında hemen hata mesajı geliyordu. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu tabiki. Sanırım bu sorunlar üstüne script de bu hata giderilir ve yeni sürümü çıkarıldıktan sonra bizlere sunulur. Bu tarz uyarılar içinde sadece bu Türkçe olduğu için sevinmiştim Çok önemli bişey değil tabiki
Eski 02-06-2008   #14 (mesaj-linki)
Cvp: Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts

denedim bu notifier'ı hiç uyarmıyo
Eski 02-06-2008   #15 (mesaj-linki)

tmm aRkadaŞlaR yaptIm
Eski 17-06-2008   #16 (mesaj-linki)
keremnazebru

merhabalar,
An exception has ocurred! Acess violation at adress 06363d65 in Module 'BotDKLive.dll' bu hata msg i ile karsilasan var mi msn acilisinda daaha once ? LİVE NOTİFİER İ yukledikten sonra oldu.
Eski 06-07-2008   #17 (mesaj-linki)
rapangel

ya bende çalışıyor görünüyo ama bir icraat yok bişi idnirmiştim o uyarıyodu ama adını unuttum onu da bulamıyorum yaşlandık mı ne
Eski 31-10-2008   #18 (mesaj-linki)
velbet - avatarı

Link gitmiş
Eski 29-01-2009   #19 (mesaj-linki)
Rower - avatarı

denedim olmuyor yinede tşk belki plus uyumlu değildir
Eski 06-02-2009   #20 (mesaj-linki)
sweetcurse - avatarı

yükLediM ama çalışmıyo ???
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
convo, live, msn, notifier, scripts
live notifier script,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 9 23-09-2009 02:33
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
NickChange - MSN Plus! Live Scripts Blue Blood Messenger Plus! Live Scripts 12 03-04-2009 17:25
Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 4 22-03-2009 00:18
Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 0 02-08-2006 00:57