Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-02-2008   #11 (mesaj-linki)
Meraktan sadece

Selam veya saatin geç olmasıyla iyi geceler; Live Notifier isimli script herhangi bir arkadaşda sorun yapıp da messenger ı kapatma hatası (yani gönder ve gönderme problemi) karşınıza geldi mi? Live Notifier i kullandığımda bi zaman sonra gelen uyarılardan sonra hata veriyor ve messenger ı kapatması istenen o malum hata çıkıyor. Ancak bununla aynı işlevi gören Convo Notifier de şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Öğrenmek istediğim sadece Live Notifier scriptinde benden başkasının da bu tarz bi soruna yakalanıp yakalanmadığı.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-02-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Meraktan sadece

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam veya saatin geç olmasıyla iyi geceler; Live Notifier isimli script herhangi bir arkadaşda sorun yapıp da messenger ı kapatma hatası (yani gönder ve gönderme problemi) karşınıza geldi mi? Live Notifier i kullandığımda bi zaman sonra gelen uyarılardan sonra hata veriyor ve messenger ı kapatması istenen o malum hata çıkıyor. Ancak bununla aynı işlevi gören Convo Notifier de şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Öğrenmek istediğim sadece Live Notifier scriptinde benden başkasının da bu tarz bi soruna yakalanıp yakalanmadığı.
Ben ben ben, yaklaşık 5 gündür yazdığım yazı kimseye gitmiyor ve hiçbir ileti de alamıyordum, meğersem sorun Live Notifier scriptindeymiş. İlk günler çalışıyordu meret, ondan sorunun ondan kaynaklandığını da geç anladım. Ama benim Messenger'ı kapatmıyordu, öyle ben ona o bana bakıp duruyorduk
Eski 16-02-2008   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Evet bende de aynı şekilde. İlk bikaç gün hiçbir sorun yoktu. Ancak daha sonra hata vermeye başladı öncelikle sekmeli sohbet olması yüzünden olduğunu düşündüm. Yani Live Notifier sekmeler olduğunda hata verdiriyordu diyerek. Sonra sekmeler ikiyken üçüncü kişi de yazdığında hemen hata mesajı geliyordu. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu tabiki. Sanırım bu sorunlar üstüne script de bu hata giderilir ve yeni sürümü çıkarıldıktan sonra bizlere sunulur. Bu tarz uyarılar içinde sadece bu Türkçe olduğu için sevinmiştim Çok önemli bişey değil tabiki
Eski 02-06-2008   #14 (mesaj-linki)
Cvp: Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts

denedim bu notifier'ı hiç uyarmıyo
Eski 02-06-2008   #15 (mesaj-linki)
Cvp: Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts

tmm aRkadaŞlaR yaptIm
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
convo notifier - msn plus! live scripts, convo notifier türkçe, live notifier, msn notifier, msn plus script türkçe, msn plus türkçe script, msn script türkçe, msn scriptleri türkçe, türkçe msn plus scriptleri, türkçe msn scriptleri,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13065505 saniyede (57.46% PHP - 42.54% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR