| | #1 (mesaj-linki) | |
| Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Her kim messengerda konuşma pencerenizi açarsa size bildirir... Siz çevrimiçi ama karşı taraf çevrimdışı olsa dahi sizin Messenger pencerenizi açarsa sağ alt köşeden bir uyarı gönderilir.. Convo Notifier.rar dosyasını açtıktan sonra "convo notifier.plsc" ye tıklayınız... Çıkan pencereden "Bu scripti yüklemenin sorumluluğunu kabul ediyorum" seçeneğini işaretleyip " Al" tuşuna tıklayınız... Messenger ınızı kapatıp açtıktan sonra işlem tamamlanmıştır... Kolay gelsin... Kişiler pencerenizi açtığınızda gelen uyarı şekli; Son Düzenleyen KisukE UraharA; 13-03-2009 @ 20:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Bu script icin hangi msn ?
merhaba, daha once kullandigim msn de ki stuffplugin di sanirim karsi taraf konusma penceresi actiginda haber verirdi. o zamanlar live kullanmiyordum. simdi live in son surumunu kullaniyorum, bu ozellikleri iceren script hangisi ? nolur tam linkleri verir misin ? 2 gundur deli olucam artik ![]() bu arada windows live messenger 8.1 mis kullandigim su anda. Son Düzenleyen keremnazebru; 24-01-2008 @ 22:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bu script icin hangi msn ?Sizin istediğiniz özellik şuan ''Convo Notifier'' adlı ve bunu Plus Live aracılığı ile rahatça edinebilirsiniz, Ekteki dosyayı indirin ve Convo-Notifier.rar 'ı açıp Convo notifier.plsc adlı dosyaya çift tıklatın ardından çıkacak olan ekranda kabul ediyorum diyip tamamlayın... Eğer amacınız size konuşma penceresi açanı önceden yakalamak ise bu tam sizlik, hemde çok güzel olmasının ötesinde hiçbir şekilde yapacağınız ek bir kurulum yok eğer arkadaşlarınız çevrim dışı iken size bir pencere açsa bile siz onun konuşma penceresi açtığını görüp pat diye yazabilirsiniz ... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
Yalnız artık konuşma penceresi açanları tespit çok kesin sonuç vermiyor. Bu yüzden scriptin uyarıları çok da güvenilir değil. Zaten bu özellik Windows Live Messenger'la beraber kesin sonuçlar vermemeye başladığı için StuffPlug 3'ün yazarı bu özelliği artık eklemiyor.
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler yaptim script lerde gorunmesine ragmen yapmiyor niyeyse. calisiyor diyor ama bir numara yok henuz ![]() msn i de acip kapadim ama... | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
İndirdiğiniz eklentilerden çalışmayanların isimlerini yazabilirmisiniz? her birinin ayrı numaraları ve özellikleri var eğer çalışmadığından şüphelendiğiniz eklenti(script'in) adını yazarsanız daha net bilgi vermiş oluruz... | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
Çöl firtinasi, Convo Notifier son yukledigim scriptin adi... yaninda calisiyor yaziyor. ama pencere acani gostermiyor. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Ama pekte sağlıklı olduğu söylenemez, ben birçok kez iki oturum açıp bunu denedim yazımı yazıyorum Enter'a bastığımda yazımla aynı anda bana uyarı gekliyor yani bu eklenti 4X4'lük çalışıyor desem pek doğru söylemiş olamam... Genelde uyarıları doğru çıkıyor bende. hatta çevrimdışıyken bana pencere açan birçok arkadaşımı yakalayıp sürpriz bile yaptım ...Bunu Deneyin birde: Convo Notifier | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
daha once live kullanmazken cok iyi calisiyordu bu sistem ama... sanirim live ile cok uyumlu degil. | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||||||
![]()
| |||||||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| convo notifer, convo notifier, convo notifier download, convo notifier script, msn plus convo notifier, |
Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |
| Pop Up Script - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 02-08-2006 00:57 |