Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-06-2007   #1 (mesaj-linki)
Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts

Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts

Her kim messengerda konuşma pencerenizi açarsa size bildirir ve o kişi çevrimdışı olsa bile konuşma penceresi açtığında bildiriyor. Çok güzel bir scripts.

Messenger Plus! Live - Script - Convo Notifier
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-01-2008   #2 (mesaj-linki)
Bu script icin hangi msn ? Bu script icin hangi msn ?

merhaba,
daha once kullandigim msn de ki stuffplugin di sanirim karsi taraf konusma penceresi actiginda haber verirdi. o zamanlar live kullanmiyordum. simdi live in son surumunu kullaniyorum, bu ozellikleri iceren script hangisi ?
nolur tam linkleri verir misin ? 2 gundur deli olucam artik

bu arada windows live messenger 8.1 mis kullandigim su anda.

Son Düzenleyen keremnazebru; 24-01-2008 @ 21:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 26-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Bu script icin hangi msn ? Cvp: Bu script icin hangi msn ?

Alıntı:
keremnazebru adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba,
daha once kullandigim msn de ki stuffplugin di sanirim karsi taraf konusma penceresi actiginda haber verirdi. o zamanlar live kullanmiyordum. simdi live in son surumunu kullaniyorum, bu ozellikleri iceren script hangisi ?
nolur tam linkleri verir misin ? 2 gundur deli olucam artik

bu arada windows live messenger 8.1 mis kullandigim su anda.

Sizin istediğiniz özellik şuan ''Convo Notifier'' adlı ve bunu Plus Live aracılığı ile rahatça edinebilirsiniz, Ekteki dosyayı indirin ve Convo-Notifier.rar 'ı açıp Convo notifier.plsc adlı dosyaya çift tıklatın ardından çıkacak olan ekranda kabul ediyorum diyip tamamlayın...

Eğer amacınız size konuşma penceresi açanı önceden yakalamak ise bu tam sizlik, hemde çok güzel olmasının ötesinde hiçbir şekilde yapacağınız ek bir kurulum yok eğer arkadaşlarınız çevrim dışı iken size bir pencere açsa bile siz onun konuşma penceresi açtığını görüp pat diye yazabilirsiniz...
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Convo-Notifier.rar (58.3 KB, 377 gösterim)
Eski 26-01-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Yalnız artık konuşma penceresi açanları tespit çok kesin sonuç vermiyor. Bu yüzden scriptin uyarıları çok da güvenilir değil. Zaten bu özellik Windows Live Messenger'la beraber kesin sonuçlar vermemeye başladığı için StuffPlug 3'ün yazarı bu özelliği artık eklemiyor.
Eski 26-01-2008   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

çok teşekkürler yaptim
script lerde gorunmesine ragmen yapmiyor niyeyse. calisiyor diyor ama bir numara yok henuz
msn i de acip kapadim ama...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
convo, convo notifer, convo notifier, convo notifier download, convo notifier msn plus, download convo notifier, msn convo notifier, msn plus convo notifier, msn plus script convo notifer, msn plus script convo notifier, msn script convo notifier, msn script konuşma penceresi, plus convo notifier, script - convo notifier, script convo notifier,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:36Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09262800 saniyede (62.56% PHP - 37.44% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR