Background Changer - MSN Plus! Live Scripts Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-11-2007   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Background Changer - MSN Plus! Live Scripts

Background Changer 1.0

Kişi listenizin arka planını değiştirmenizi saglar.
Bilgisayarınızdan bir resim seçmeniz yeterli olacaktır.

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Background.rar (4.4 KB, 337 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-11-2007   #2 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

farozlum61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa şu arka pLanı yaptım. scripti kaLdırım ama arka pLan kaLdı ordaa yardım pLs
Messenger'ın yüklü olduğu klasöre gidin (muhtemelen ya C:\Program Files\MSN Messenger'dır ya da C:\Program Files\Windows Live\Messenger'dır) ve orada lvback.gif dosyasını silin (ya da adını başka herhangi bir şeye değiştirin)
Eski 05-01-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim
Eski 06-01-2008   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

MakoShark adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim
O scriptin yaptığı şey Messenger'ın yüklendiği klasöre lvback.gif adında bir dosya koymak. Dolayısıyla o Messenger klasöründen başlatılan her messenger'ın arka planına o resim gelir. Yapabileceğiniz şey o Messenger klasörünün aynısını adını biraz değiştirip oraya kopyalamak, mesela Messenger 2 gibi, daha sonra kendiniz açacağınız zaman içinde lvback.gif dosyasının olduğu klasörden msnmsgr.exe'yi çalıştırmak, başkalarının öbür klasördeki exe'den açmalarını söylemek. Bunlarla ilgili iki farklı kısayolu masaüstüne koyabilirsiniz. Ancak script diğer klasöre de hemen o resmi koyacak mı, bundan emin olamıyorum... denemiyorum da (Aynı Windows hesabında scriptlerin etkinleştirilmesi bütün kullanıcıları kapsar, yani a'nın scripti etkinleştirip b'nin etkinleştirmeme gibi bir lüksü yok)
Eski 21-06-2008   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Background Changer - MSN Plus! Live Scripts

ßu Scripti Kurdum Hiç Güzel Olmadı Şimdi Resmi Kaldırmak İstiyorum Olmuyor Scripti Kaldırmama Rağmen Resim Hala Duruyor Ne Yapmam Gerek ?
Eski 07-10-2008   #6 (mesaj-linki)
sarimsakliyogurt

Farenin olduğu yere tıklıyorum ama etkin değil.Dosya seçemiyorum.Bu konuda bana biri yardımcı olabilir mi?
Eski 07-10-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

sarimsakliyogurt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Farenin olduğu yere tıklıyorum ama etkin değil.Dosya seçemiyorum.Bu konuda bana biri yardımcı olabilir mi?
Ben tıklayabildim:
Windows XP Service Pack 3 (5.1.2600)
Windows Live Messenger 8.5.1018
Messenger Plus! Live 4.70.0.334

O fare imlecinizi değiştirip deneseniz Ama güzelmiş gerçekten.

Bu scriptin yaptığı şeyi scriptsiz de yapabilirsiniz. Yukarıda MakoShark'a verdiğim cevapta scriptin aslında ne yaptığını anlatmıştım. Siz de o yolu deneyebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
background, changer, live, msn, scripts
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Background Changer - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 9 15-10-2009 12:55
Contactsay - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 9 23-09-2009 02:33
MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts Morrigan Messenger Plus! Live Scripts 5 03-06-2009 00:10
NickChange - MSN Plus! Live Scripts Blue Blood Messenger Plus! Live Scripts 12 03-04-2009 17:25
Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts ekaraot Messenger Plus! Live Scripts 4 22-03-2009 00:18