| | #1 (mesaj-linki) | |
| Background Changer - MSN Plus! Live Scripts Background Changer 1.0 Kişi listenizin arka planını değiştirmenizi saglar. Bilgisayarınızdan bir resim seçmeniz yeterli olacaktır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
slm arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkurler. bişi sorcaktım benim pc iki kullanıcı var ve coklu oturum var. ackgroun changer den arka planı deiştigimde tum kullanıcılarınn deişiyo sadece kendi kullanıcı adımda olmasını nasıl saglıcam. yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri (Aynı Windows hesabında scriptlerin etkinleştirilmesi bütün kullanıcıları kapsar, yani a'nın scripti etkinleştirip b'nin etkinleştirmeme gibi bir lüksü yok)
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Background Changer - MSN Plus! Live Scripts ßu Scripti Kurdum Hiç Güzel Olmadı Şimdi Resmi Kaldırmak İstiyorum Olmuyor Scripti Kaldırmama Rağmen Resim Hala Duruyor Ne Yapmam Gerek ? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Background Changer - MSN Plus! Live Scripts![]() Farenin olduğu yere tıklıyorum ama etkin değil.Dosya seçemiyorum.Bu konuda bana biri yardımcı olabilir mi? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Background Changer - MSN Plus! Live Scripts
Windows XP Service Pack 3 (5.1.2600) Windows Live Messenger 8.5.1018 Messenger Plus! Live 4.70.0.334 O fare imlecinizi değiştirip deneseniz Ama güzelmiş gerçekten.Bu scriptin yaptığı şeyi scriptsiz de yapabilirsiniz. Yukarıda MakoShark'a verdiğim cevapta scriptin aslında ne yaptığını anlatmıştım. Siz de o yolu deneyebilirsiniz. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| background, changer, live, msn, scripts |
Background Changer - MSN Plus! Live Scripts Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Display Picture Changer - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 15-10-2009 12:55 |
| Contactsay - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 9 | 23-09-2009 02:33 |
| MSN Plus! Live Mail - MSN Plus! Live Scripts | Morrigan | Messenger Plus! Live Scripts | 5 | 03-06-2009 00:10 |
| NickChange - MSN Plus! Live Scripts | Blue Blood | Messenger Plus! Live Scripts | 12 | 03-04-2009 17:25 |
| Stealcontact - MSN Plus! Live Scripts | ekaraot | Messenger Plus! Live Scripts | 4 | 22-03-2009 00:18 |