WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-07-2008   #21 (mesaj-linki)
DjTiesto
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

Ahmet olmuyo sende cıkan bu adresı nasıol bulcaz nerden bulcaz
http://settings.messenger.live.com/C....com&mkt=tr-TR
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-07-2008   #22 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ahmet olmuyo sende cıkan bu adresı nasıol bulcaz nerden bulcaz
http://settings.messenger.live.com/C....com&mkt=tr-TR
hellboy726'nın şu mesajında anlattığı sayfalardan: Messenger Durumunuzu Çevrimiçi Olarak Gösterme

Ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı hala anlayamadım ki Daha imzanızda Messenger durum resmi göremiyorum, siz o resmin üzerine koyduğum bir bağlantıdan bahsediyorsunuz. Şimdi şöyle izah edeyim.

[IMG]buraya resmin url'sini yazın[/IMG] < Bu, forumda bir resim göstermek için kullanılır.

[url=buraya bağlantının URL'sini yazın][/url] < Bu, foruma tıklanabilir bir bağlantı koymak için kullanılır.

[URL=buraya bağlantının URL'sini yazın] buraya herhangi şey yazın [/URL] < Bu, foruma özel bir ileti üzerinde bağlantı koymak için kullanılır.

[URL=buraya bağlantının URL'sini yazın] [IMG]buraya resmin URL'sini yazın[/IMG][/URL] < Bu, forumda bir resim üzerine bağlantı koymak için kullanılır.

Daha fazla bilgi için şu sayfayı inceleyin: MsXLabs Hi-Tech Forum - vB Code List
Eski 01-07-2008   #23 (mesaj-linki)
DjTiesto

Ahmet forum kullanmaya yeni başlayalara açıkla istersen bunlar ,)
Ya sen konuyu tam anlamıyla sunamadın yada unuttuğun birşeyler var konuda
Konunu tekrar gözden geçir ,)
Eski 02-07-2008   #24 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ahmet forum kullanmaya yeni başlayalara açıkla istersen bunlar ,)
Ya sen konuyu tam anlamıyla sunamadın yada unuttuğun birşeyler var konuda
Konunu tekrar gözden geçir ,)
Birinci ve daha sonraki diğer önemli sayılabilecek yazımda birkaç değişiklik yaptım. Belki daha anlaşılabilir olmuştur, bir bak bence. Ayrıca ben de senin ne yapmak istediğini tam olarak anlayamadım ki tam bir cevap verebileyim. Bir resim dedin, bir bağlantı dedin, benim de kafam karıştı. Şu an itibariyle ben anlatımımda bir yanlışlık göremedim. Bulursan sen bulacaksın, söylersin, ben de düzeltirim.
Eski 03-07-2008   #25 (mesaj-linki)
ERDEM 1 - avatarı

arkadaşım paylaşım için teşekkürler ama.görünen kodları kopyalamayı başaramadım ne yaptımsa.ellemi yazılacak yoksa anlayamadım kolay
gelsin
Eski 03-07-2008   #26 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım paylaşım için teşekkürler ama.görünen kodları kopyalamayı başaramadım ne yaptımsa.ellemi yazılacak yoksa anlayamadım kolay
gelsin
URL'lerin sağ taraflarındaki düğmelere bastıktan sonra herhangi bir yere giderek demin hafızaya almış olduğunuz URL'yi yapıştıramıyorsanız (mesela Ctrl+V kısayol tuşuna bastığınızda hiçbir şey olmuyorsa), sanki hafızada hiçbir şey yokmuş gibi oluyorsa, o zaman kodu elle yazmaktan başka çareniz kalmıyor demektir.
Eski 04-07-2008   #27 (mesaj-linki)
BySeuS - avatarı
Plus Güncelleme Hatası !

Arkadaşlar bendeki plus kısa aralıklarla güncelleme hatası veriyor ilk başlarda önemsemedim düzelir dedim fakat bu aralar sıklaştı.. Bu sorun genel bir sorunmu yoksa sizdede bu hata veriliyormu..

Arkadaşlar Bu Hatanın Verilmesinin Direk Nedeni Kişisel Durum Eklentisi WMLstatus son sürümü kullanıyorum az önce kaldırıp yeniden yükledim ama hata yine geliyor..
Eski 05-07-2008   #28 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Plus Güncelleme Hatası !

BySeuS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bendeki plus kısa aralıklarla güncelleme hatası veriyor ilk başlarda önemsemedim düzelir dedim fakat bu aralar sıklaştı.. Bu sorun genel bir sorunmu yoksa sizdede bu hata veriliyormu..

Arkadaşlar Bu Hatanın Verilmesinin Direk Nedeni Kişisel Durum Eklentisi WMLstatus son sürümü kullanıyorum az önce kaldırıp yeniden yükledim ama hata yine geliyor..
"Ad çözümlenemedi" diyor. Görüntü adınızı değiştirmeyi dener misiniz? Bu genel bir hata değil bence çünkü bende şu anda öyle bir sorun yok.
Eski 06-07-2008   #29 (mesaj-linki)
mavisfaw - avatarı

msn 9 da olmuyormu bu ayar penceresini bulamadim ama calisiyor gözüküyor
Eski 08-07-2008   #30 (mesaj-linki)
mavisfaw - avatarı

mavisfaw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 9 da olmuyormu bu ayar penceresini bulamadim ama calisiyor gözüküyor
Ilgilenen yokmu
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, scripti, wlmstatus
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 7 06-09-2009 20:43
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti NeutralizeR Messenger Plus! Live Scripts 11 01-09-2009 15:00
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti sinekli Messenger Plus! Live Scripts 39 03-06-2009 01:05
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57