| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti
Ahmet olmuyo sende cıkan bu adresı nasıol bulcaz nerden bulcaz http://settings.messenger.live.com/C....com&mkt=tr-TR | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
Ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı hala anlayamadım ki Daha imzanızda Messenger durum resmi göremiyorum, siz o resmin üzerine koyduğum bir bağlantıdan bahsediyorsunuz. Şimdi şöyle izah edeyim.[IMG]buraya resmin url'sini yazın[/IMG] < Bu, forumda bir resim göstermek için kullanılır. [url=buraya bağlantının URL'sini yazın][/url] < Bu, foruma tıklanabilir bir bağlantı koymak için kullanılır. [URL=buraya bağlantının URL'sini yazın] buraya herhangi şey yazın [/URL] < Bu, foruma özel bir ileti üzerinde bağlantı koymak için kullanılır. [URL=buraya bağlantının URL'sini yazın] [IMG]buraya resmin URL'sini yazın[/IMG][/URL] < Bu, forumda bir resim üzerine bağlantı koymak için kullanılır. Daha fazla bilgi için şu sayfayı inceleyin: MsXLabs Hi-Tech Forum - vB Code List | |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Ahmet forum kullanmaya yeni başlayalara açıkla istersen bunlar ,) Ya sen konuyu tam anlamıyla sunamadın yada unuttuğun birşeyler var konuda Konunu tekrar gözden geçir ,) | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti![]() arkadaşım paylaşım için teşekkürler ama.görünen kodları kopyalamayı başaramadım ne yaptımsa.ellemi yazılacak yoksa anlayamadım kolaygelsin | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Plus Güncelleme Hatası ! Arkadaşlar bendeki plus kısa aralıklarla güncelleme hatası veriyor ilk başlarda önemsemedim düzelir dedim fakat bu aralar sıklaştı.. Bu sorun genel bir sorunmu yoksa sizdede bu hata veriliyormu.. ![]() Arkadaşlar Bu Hatanın Verilmesinin Direk Nedeni Kişisel Durum Eklentisi WMLstatus son sürümü kullanıyorum az önce kaldırıp yeniden yükledim ama hata yine geliyor.. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Plus Güncelleme Hatası ! | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti msn 9 da olmuyormu bu ayar penceresini bulamadim ama calisiyor gözüküyor
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, scripti, wlmstatus |
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | NeutralizeR | Messenger Plus! Live Scripts | 11 | 01-09-2009 15:00 |
| IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | sinekli | Messenger Plus! Live Scripts | 39 | 03-06-2009 01:05 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 28-03-2008 17:57 |