WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-07-2008   #31 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

mavisfaw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 9 da olmuyormu bu ayar penceresini bulamadim ama calisiyor gözüküyor

Ilgilenen yokmu
Forumdaki aksaklıktan dolayı konunun güncellendiğiyle ilgili bildirim alamadım, o yüzden gecikti.

Messenger Plus!, 9.0 ile uyumlu olduğundan script de doğal olarak uyumlu olur. En azından ben öyle biliyorum. Ayarlar penceresini açma yerini buldunuz ama pencere açılmıyorsa (aynı bu konunun en başındaki bir arkadaşın başına geldiği gibi) yardımcı olamayacağım. Ancak pencerenin nereden açılacağını bulamadıysanız kişi listenizdeki Scriptler düğmesine basın ve oradan WLM Status > Resim ayarları 'nı seçin.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-07-2008   #32 (mesaj-linki)
maXXam - avatarı

güncelleme hatası veriyor 10dk 1.. ben kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Eski 11-07-2008   #33 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

maXXam adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
güncelleme hatası veriyor 10dk 1.. ben kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Messenger Plus! Live Tercihler penceresine açın. Genel > Scriptler bölümünden WLM Status adlı scriptin başındaki kutucuğun işaretini kaldırın (scriptten tamamen kurtulmak istiyorsanız, scriptin adını seçin ve Kaldır düğmesine basın.) Bu konuyla ilgili olarak ilk iletimi okumanızı öneririm.
Eski 07-08-2008   #34 (mesaj-linki)

Bu sorunun çözümü var mıdır ? Kaç saattir bekliyorum düzeLmesi için. Pc yi resetledim , modemi resetledim gene düzelmedi yardım eder misiniz ? Daha önce bu scripti kurmuştum fakat ; script i yanlışlıkla silmiştim.şimdi tekrar yüklemek istiyoRum.fakat byle bir sorun oluştu Yardım !!!!
Eski 10-08-2008   #35 (mesaj-linki)

Ahmet arkadaşım herkese bilgilerince yardım ediyorsun , paylaşımcı ve inatçı bir dostumuzsun... Senin önündde saygıyla eğiliyor ve yolundan gideceğimi ifade etmek istiyorum....

Ahmet ; ben WLM Status ' ten ayarladım olayı , fakat tıklanbilirliği beceremedim .. Yardımcı olur musun ? Tıklanabilir olması için ne yapmalıyım..??

Boşver Ahmet ben vazgeçtim , çünkü imza gözükmüyor en fazla 8 satır kullanabiliyoruz.. WLMStatus gözüküyor , çünkü 1 satır...benim imzam ' da 4 satır eder 5... hellboy726 ' nın açtığı konudaki kod çok uzun , o yüzden olmuyor..

Yinede Teşekkürler Ahmet...

Son Düzenleyen SeRCaX.TR; 10-08-2008 @ 11:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 14-08-2008   #36 (mesaj-linki)
hantercqm5

ya beyler bana su yazıları kucuk ve buyuk harfte yapıcak bi sekılde program yollayın yha
Eski 14-08-2008   #37 (mesaj-linki)

hantercqm5 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya beyler bana su yazıları kucuk ve buyuk harfte yapıcak bi sekılde program yollayın yha
Programın son sürümünde yeteri kadar tema - geren herşey var bence... Üstelik küçük ve büyük harf yapma programı yok... Olsada buna gerek yok...
Eski 27-08-2008   #38 (mesaj-linki)

Bizim sorunu çözen yok mu gençler
Eski 30-08-2008   #39 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

iCeman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bizim sorunu çözen yok mu gençler
Bu sorunu ben de gördüm iCeman. Tatildeyken bir hafta süreyle Messenger'da oturum açmadığım için WLM Status beni sisteminden silmiş sanırım, tatilden döndüğümde durum çubuğu resminin olması gereken yerde "User not found" yazan bir resim çıkıyordu, hem de script Messenger'ımda etkin olduğu halde. "Resim ayarları" penceresine erişmeye çalıştığımda senin bahsettiğin pencere çıkıyordu. Ne halin varsa gör deyip bıraktıktan sonra bugün tekrar çalışmaya başlamış. Zannediyorum bu sorun senin bağlantınla alakalı değil, çünkü sorun senin bağlantında olsaydı "geçici" olduğunu söyleyemezdi Benimkine benzer bir durum başına gelmiş olabilir, sistemden silinmiş ve tekrar kaydedilemiyor olabilirsin. Scriptin yazarına ulaşmayı dene bir bence.
Eski 02-09-2008   #40 (mesaj-linki)
DjTiesto

Bu resıme gelmek için plusta hangi yolları izliyorsun
Bende yukledım ama resımdekı sunum gelmedı
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, scripti, wlmstatus
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 7 06-09-2009 20:43
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti NeutralizeR Messenger Plus! Live Scripts 11 01-09-2009 15:00
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti sinekli Messenger Plus! Live Scripts 39 03-06-2009 01:05
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57