Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-06-2008   #16 (mesaj-linki)

Re: Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ancak Microsoft'un sunduğu imkanlar scriptin sunduğu imkanlara nazaran daha kısıtlı olduğundan bu scripti kullanmak isteyip, bir de resmin üzerine tıklanınca konuşma başlatılabilmesini isterseniz Microsoft'un bu hizmetinin ayarlarının yapıldığı sayfadaki html kodunun içinden "http://settings.messenger.live.com..." ile başlayan ve "...mkt=tr-TR" ile biten "href=" ten sonraki url'yi kopyalayın ve imzanızdaki resmin üzerine bir bağlantı olarak ekleyin. Benim şimdilik imzamda gördüğünüz gibi durum resminizden konuşma başlattırabilirsiniz.
Olmadı foruma imza olarak ekleyemiyorum en alttaki linki eklıyorum
Ama link olarak gösteriyoo resimi vermiyooo
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-06-2008   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Re: Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

Alıntı:
DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Olmadı foruma imza olarak ekleyemiyorum en alttaki linki eklıyorum
Ama link olarak gösteriyoo resimi vermiyooo
Microsoft'un web üzerinde durum gösterme ve web sayfasından konuşma başlatma özelliğini anlattığım yazının alıntısını yapmışsınız ama galiba sorduğunuz sorunun onunla bir ilgisi yok. Ben anladığım kadarıyla cevap yazayım eğer öteki türlüyse lütfen tekrar sorun.

İmzanıza, durum resmi URL'sinin başındaki ve sonundaki [IMG] [/IMG] etiketlerini de yazmanız gerekiyor.

Son Düzenleyen ahmetgns; 30-06-2008 @ 11:19.
Eski 30-06-2008   #18 (mesaj-linki)
Re: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

yazıyorum ama yenı linki veriyo ahmet
Eski 30-06-2008   #19 (mesaj-linki)
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

[IMG]http://wlmstatus.net/status/rastgelebiradres@hotmail.com-0-tr.png[/IMG] yazdığınızda bile bir bağlantı göstermeyip şöyle bir resim göstermeli:

Ya siz bu resim etiketlerini yazamadınız ya da bu resmi koymak istediğiniz forumda bir sorun var ve img etiketlerini doğru işleyemiyor ki bu forumda doğru işlendiğini yukarıdaki resimden anlayabilirsiniz. Bence scriptle alakalı bir sorun yok.
Eski 30-06-2008   #20 (mesaj-linki)
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
[IMG]http://wlmstatus.net/status/rastgelebiradres@hotmail.com-0-tr.png[/IMG] yazdığınızda bile bir bağlantı göstermeyip şöyle bir resim göstermeli:

Ya siz bu resim etiketlerini yazamadınız ya da bu resmi koymak istediğiniz forumda bir sorun var ve img etiketlerini doğru işleyemiyor ki bu forumda doğru işlendiğini yukarıdaki resimden anlayabilirsiniz. Bence scriptle alakalı bir sorun yok.
forumdakı sorun deilde bize gelen adres resım adresı o verdiğin linkteki rastgelebiradres yazan yere adresimizi yazsak olur sanırım denicem
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger plus ile konuşma başlatma, messenger plus un scriptleri, messenger.live.com son durum, msg plus img, wlmstatus.net,
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti NeutralizeR Messenger Plus! Live Scripts 8 1 Hafta Önce 21:36
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti sinekli Messenger Plus! Live Scripts 22 3 Hafta Önce 17:56
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 1 22-08-2008 00:29
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11013603 saniyede (57.67% PHP - 42.33% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz