| | #31 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti
Messenger Plus!, 9.0 ile uyumlu olduğundan script de doğal olarak uyumlu olur. En azından ben öyle biliyorum. Ayarlar penceresini açma yerini buldunuz ama pencere açılmıyorsa (aynı bu konunun en başındaki bir arkadaşın başına geldiği gibi) yardımcı olamayacağım. Ancak pencerenin nereden açılacağını bulamadıysanız kişi listenizdeki Scriptler düğmesine basın ve oradan WLM Status > Resim ayarları 'nı seçin. | |||||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti güncelleme hatası veriyor 10dk 1.. ben kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim ? | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti![]() Bu sorunun çözümü var mıdır ? Kaç saattir bekliyorum düzeLmesi için. Pc yi resetledim , modemi resetledim gene düzelmedi yardım eder misiniz ? Daha önce bu scripti kurmuştum fakat ; script i yanlışlıkla silmiştim.şimdi tekrar yüklemek istiyoRum.fakat byle bir sorun oluştu Yardım !!!!
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Ahmet arkadaşım herkese bilgilerince yardım ediyorsun , paylaşımcı ve inatçı bir dostumuzsun... Senin önündde saygıyla eğiliyor ve yolundan gideceğimi ifade etmek istiyorum.... Ahmet ; ben WLM Status ' ten ayarladım olayı , fakat tıklanbilirliği beceremedim .. Yardımcı olur musun ? Tıklanabilir olması için ne yapmalıyım..?? Boşver Ahmet ben vazgeçtim , çünkü imza gözükmüyor en fazla 8 satır kullanabiliyoruz.. WLMStatus gözüküyor , çünkü 1 satır...benim imzam ' da 4 satır eder 5... hellboy726 ' nın açtığı konudaki kod çok uzun , o yüzden olmuyor.. Yinede Teşekkürler Ahmet... Son Düzenleyen SeRCaX.TR; 10-08-2008 @ 11:16. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
ya beyler bana su yazıları kucuk ve buyuk harfte yapıcak bi sekılde program yollayın yha | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
Bizim sorunu çözen yok mu gençler | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
Benimkine benzer bir durum başına gelmiş olabilir, sistemden silinmiş ve tekrar kaydedilemiyor olabilirsin. Scriptin yazarına ulaşmayı dene bir bence.
| |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti![]() Bu resıme gelmek için plusta hangi yolları izliyorsun Bende yukledım ama resımdekı sunum gelmedı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, scripti, wlmstatus |
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | NeutralizeR | Messenger Plus! Live Scripts | 11 | 01-09-2009 15:00 |
| IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | sinekli | Messenger Plus! Live Scripts | 39 | 03-06-2009 01:05 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 28-03-2008 17:57 |