WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-09-2008   #41 (mesaj-linki)
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti

nasıl yapıldığını anlıyamadım .biri tam olarak anlatsa memnun olurum teşekürlr
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-09-2008   #42 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Bu resıme gelmek için plusta hangi yolları izliyorsun
Bende yukledım ama resımdekı sunum gelmedı
Kişi listesindeki Scriptler düğmesi > WLM Status > Resim ayarları

Hatırlattığın için teşekkür ederim.
ayay58 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
nasıl yapıldığını anlıyamadım .biri tam olarak anlatsa memnun olurum teşekürlr
Pencereyi açmak için yukarıda yazdığım yolu izleyin siz de. Daha başka neyi soruyorsunuz, belirtin lütfen.
Eski 31-10-2008   #43 (mesaj-linki)

Bende de en başta soran arkadaşın sorunu var. Resim Ayarları diyince hiçbir şey gelmiyor
Eski 22-01-2009   #44 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

furkanaksin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bende de en başta soran arkadaşın sorunu var. Resim Ayarları diyince hiçbir şey gelmiyor
Gecikmiş cevap için özür dilerim. Sorunun sebebine ancak vâkıf olabildim. Scripti kullanan insan sayısı için belli bir kota sınırı koyulmuş. O kota aşıldığında ya da scripti ilk kez çalıştırdığınızda Resim Ayarları penceresine giremeyebilirsiniz. Zaten scripti ilk çalıştırdığınızda bazen bir açılır pencere ile "henüz bir hesabınız yok" gibi bir uyarı gösteriliyor. Bu uyarıyı aldığınızda beklemeye geçmekten ve bir kullanıcının hesabı iptal edilip size verilene kadar scripti çalışır durumda tutmaktan başka bilmiyorum elden bir şey gelir mi. Şahsen ben herhalde yaklaşık 2 hafta önce geri etkinleştirdim scripti ama o gün bugündür bekliyorum, henüz ben de yararlanabilmiş değilim scriptten. Scriptin yazarına kullanıcı uygun olmayıp bir hesabı bulunmadığında "Resim ayarları" penceresine her girmeye çalıştığında "Henüz hesabınız yok" diye bir uyarı çıkartmasını önerdim, fikri tuttu, muhtemelen yapar. WLM Status Premium satın alarak ise sanırım bu kısıtlamalara takılmazsınız. Scriptin menüsünden ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Aylık 2-3$ abonelik ücreti var.
Eski 29-09-2009   #45 (mesaj-linki)
Misafir

MESSENGER PLUS LİVE I ACIYORUM AMA KİŞİ LİSTEMDE KİMSE GÖZÜKMÜYOR AMA DİGER MESSENGERDAN ACIYORUM ARKADASLAR ACIK OLUYOR PEKİ BU DURUMDA NE YAPMAM GEREKİYOR LÜTFEN HEMEN YARDIMCI OLUN YOKSA BİLGİSAYARI KIRACAM BİRAZDAN...... HACER KALKAN
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, scripti, wlmstatus
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 7 06-09-2009 20:43
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti NeutralizeR Messenger Plus! Live Scripts 11 01-09-2009 15:00
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti sinekli Messenger Plus! Live Scripts 39 03-06-2009 01:05
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57