|
furkanaksin adlı kullanıcıdan alıntı
|
Bende de en başta soran arkadaşın sorunu var. Resim Ayarları diyince hiçbir şey gelmiyor  |
Gecikmiş cevap için özür dilerim. Sorunun sebebine ancak vâkıf olabildim. Scripti kullanan insan sayısı için belli bir kota sınırı koyulmuş. O kota aşıldığında ya da scripti ilk kez çalıştırdığınızda Resim Ayarları penceresine giremeyebilirsiniz. Zaten scripti ilk çalıştırdığınızda bazen bir açılır pencere ile "henüz bir hesabınız yok" gibi bir uyarı gösteriliyor. Bu uyarıyı aldığınızda beklemeye geçmekten ve bir kullanıcının hesabı iptal edilip size verilene kadar scripti çalışır durumda tutmaktan başka bilmiyorum elden bir şey gelir mi. Şahsen ben herhalde yaklaşık 2 hafta önce geri etkinleştirdim scripti ama o gün bugündür bekliyorum, henüz ben de yararlanabilmiş değilim scriptten. Scriptin yazarına kullanıcı uygun olmayıp bir hesabı bulunmadığında "Resim ayarları" penceresine her girmeye çalıştığında "Henüz hesabınız yok" diye bir uyarı çıkartmasını önerdim, fikri tuttu, muhtemelen yapar.
WLM Status Premium satın alarak ise sanırım bu kısıtlamalara takılmazsınız. Scriptin menüsünden ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz. Aylık 2-3$ abonelik ücreti var.