| | #1 (mesaj-linki) |
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti
Windows Live Messenger'daki durumunuzu bu Messenger Plus! Live scripti sayesinde web sitenizde ya da forumlarda imzanız şeklinde gösterebilirsiniz. Şuradan indirin: Messenger Plus! Live - Script - WLMStatus ![]() Yukarıdaki resimde istediklerinizi seçip gerekli adresi kopyaladıktan sonra web sitenize ya da forumdaki imzanıza bu adresi yapıştırın (Web sitesi için ve forumlar için resmin url'sinin başına ve sonuna uygun etiketleri de koymalısınız, scriptin penceresinden uygun düğmeyi kullanarak kopyala-yapıştır işleminde bu etiketleri de kopyalamış ve yapıştırmış olursunuz. Sadece URL'yi yazdığınızda resim değil, URL'nin kendisi görünecektir) . Bundan sonra script Messenger'ınızda çalışıyorken durumunuz buralarda gösterilecektir. Artık gösterilmesini istemiyorsanız bu URL'leri imzanızdan ya da web sitenizden kaldırıp, başkalarının bu URL'leri başka yerlere kopyalamış olma ihtimaline karşın da Messenger'da birkaç dakika çevrimdışı göründükten sonra scripti Messenger Plus! Live Tercihlerinden devre dışı bırakmanız yeterli (Çevrimdışı görünmek durum resminizdeki durumun Çevrimdışı'ya değişmesini sağlayacak). Son Düzenleyen ahmetgns; 02-07-2008 @ 00:14. Sebep: Bir ayrıntı eklendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti İlginiz için teşekkürler Bu eklentii kurdum resim ayarlarına giriyorum ama ekran gelmiyor sizin kullandığınız msn plus ve WLM sürümü nedir ben yeni indirdim en son olanları kurdum fakat gene düzelmedi ): | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Alıntı:
Windows Live Messenger 8.5.1018 Messenger Plus! Live 4.60.0.324 Pencerenin gelmemesi çok tuhaf. Pencere gelmese bile durum resminin URL'sinin nasıl olduğunu biliyorsun. Onu imzana elle yazınca da birşey olmuyor herhalde, sanırım denedin bunu da. Galiba script senin bilgisayarda çalışmıyor, niyeyse artık, bilemiycem. | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Alıntı:
(: Teşekkürler Artık ne yapalım bizde kullanmıyacaz düzelene kadar | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti Mail attım kendi sitesindeki yazan kişiye şuan çalışıyor anlamadım ama nasıl olduysa çalışmaya başladı =) | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 8.5 plus, messenger 8.5 plus, messenger plus 8.5, messenger plus! live 4.60.0.324, messenger plus! script pack, msg plus live scriptleri, msn 8.5 plus, msn plus 4.60, msn plus 4.60.0.324, msn plus 8.5, plus dowland, plus live nedir, windows live messenger çalışmıyorsa ne yapalım, windows live plus scriptleri, wlmstatus, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||