| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti
İlk gönderinin ekinden indirebilirsiniz (sürümü sanırım bu scriptin yayımlanan son sürümü, 1.50)
| |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Önemli değil; ancak bunu da yüklemeye çalışınca "Yüklemeye çalıştığınız dosya geçerli bir Messenger Plus! script paketi gibi görünmüyor" hatasını alıyorum. Plus Sürümü : 4.70.0.334 | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti ama çalışıyor mu diye hiç de denememiştim. Şimdi öyle zannediyorum ki çalışan bir script paketi oldu, yine ilk gönderinin ekinden indirebilirsiniz.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns yardımların için sagol elinden geleni yapmışsın yalnız 1 sorum olucak eskiden ip get açanında kapatanında ip sini gösterirdi şimdi ara sıra bazı kişileri gösteriyor herkezde olan bi sorunmu sadece bendemi var sorun | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
bnde var ve suan yüklü ama nasl kulancağmı blmiyorm ki, ingilzce yazıyor ya... | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
yha arkadaşlar lütfen banada yardım edin bende yapamdım.. indirdim programı dediğiniz gibi ip'ini ele geçirmek istediğim kişiye bi dosya yolladım sonra bi pencere geldi ip falan die msnde.. sonra girdim fakat devamını yapamadım.. lütfen yardım edin.. bide yani ip'i öğrenince ne işe yarıcak.. msnmi kırılcak.. anlayamadım bide onu | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live ScriptiBir kişinin IP'si alındığında bu size köşeden açılır pencere ile bildirilir, o pencereye tıklarsanız bir pencere açılır ve oradan IP adresine ait yeri öğrenebilirsiniz. Mesela kişinizin hangi şehirde olduğunu bulabilme imkanı olabilir. Bunu yapmak için açılan o pencerede bir Sunucu (Server) (listede 3 tane sunucu adı var) seçip Locate düğmesine basın. Ama bunun verdiği sonuç kesin olmuyor. Başka bir şehirde olduğunu bildiğim insanlar için yanlış şehirler göstermişti. Bazen de semtine kadar doğru yerini de söylüyor ama. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
arkadas ben yukledim kafasına eserse çıkıyor pencere :=) lazım olanların ki çıkmıyor . bunun komutu yokmu ? | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
Bende açılır pencere gözükmüyor,ip connections ile kendim bakabiliyorum,açılır pencerelerde görmem için ne yapmam lazım?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ipget, live, messenger, scripti |
| ipget 3 0, ipget msn plus, msn plus ipget, msn plus ipget script, plus ip get, |
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 44 | 29-09-2009 16:54 |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | NeutralizeR | Messenger Plus! Live Scripts | 11 | 01-09-2009 15:00 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 28-03-2008 17:57 |