| | #31 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti
| |||||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
bende wpcap.dll istio onu yükledim şimndide pğacket dll istio onu da atıım messengeerreee ama onları nasıl yüklüoz ben dirak c sürücüsünden messebger icine sürekledim biraktım öle ni olu nyaa acıl yardımmmmmmmmmmmmm
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
IP GET CALİSMİYOR VE YENİ MSN PLUS LİVE SON VERSİYONUNU.. SİTEDENDE KALDİRİLMİS Script acaba yenisi varmi ? varsa paylasirmisiniz scripti yuklerken bir dosya aciliyordu msnle yuklenip calisiyordu wpcap.dll bu dosya calismiyor acil yardim bilen arkadasim ozel mesaj da atabilirmi dosyayi ?? burayada paylasirsa sevinirim tesekkurler... GIVE DYNAMIC IP LAN NE GOREVİ GORUYOR AYNİ GOREVMİ ? | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live ScriptiGIVE DYNAMIC IP LAN nedir, hiçbir fikrim yok. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
yok ya bi sorun var bu işte... IPGet 1.50 yi yükledim ve ardından wpcap dosyasınıda kurdum kontrol ettim IPGet calısıyor. ama nedense kimsenin ne IP gözüküyor nede başka bişi bence bu program çalışmıyor
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
program tıraş çıktı hiç etkisi yok | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: IPGet - Messenger Plus! Live Scripti Arkadaşlar ipget 1,10 sürümü için: www.ipgetindir.cjb.net www.ipgetindir2.cjb.net www.ipgetindir3.cjb.net İpget 1,50 Sürümü İçin: IPGet1.50 www.ipget.blogcu.com.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image >>>İpget 1,50 ve Messenger plus içindedir.. IPGET1.50 www.ipget.blogcu.com.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image >>>> Sadece ipget 1,50 sürümü Daha detaylı ve resimli anlatım için buraya tıklayın.. | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| İpget Detaylı Ve Resimli Anlatım..!
Messenger Plus - İpget Eklentisi Tarafımca Test Edildi Arkadaşlar ilk olarak Messenger Live 8.1 Sürümü İndiriyoruz.. Dowloand: Windows Live Messenger 8.1 indir İkinci aşamada Messenger Plus 4.10 Sürümünü İndiriyoruz.. Dowloand: www.messengerplus410.cjb.net Messenger Plus 4.10 Sürümü Türkçe Dil Dosyası da içindedir.. Türkçe Dil Dosyası Kurulumu: Rarın içinden çıkan "Lng_Turkish.ini" dosyasını kurulumu yaptığınız yerdeki languages klasörü içine ("C rogram FilesMessenger Plus! LiveLanguages") koyduktan sonra türkçe dil seçeneğini plus ayarlarından aktif edin daha sonra msn yi yeniden başlatın.3.Aşamada ise İpget 1,10 Sürümünü İndiriyoz.. Dowloand: www.ipgetindir.cjb.net www.ipgetindir2.cjb.net www.ipgetindir3.cjb.net Bunları yükledikten sonra aşağıdaki resimlerdeki anlatımlara bakın ve msn yi açın ![]() Önünüze bu çıkıcak.. ![]() Artık konuşmaya başladığınız an konuştuğunuz kişinin ip nosu gelcek..Aynı Aşağıdaki Resimdeki Gibi ![]() Yukardaki şekile basınca çıkıcak tabloda detaylı anlatımda yapılmıştır.. ![]() İşlem Tamamlanmıştır.. Karşınıza 1-2 gün geçince Winpcap diye bir program çıkacaktır,onuda yükleyin.. Arkadaşlar bazıları diyebilir ipget 1,50 sürümünü neden kullanmadınız isteyenler aşağıdaki linklerden ipget 1,50 sürümünü indirebilir.. IPGet1.50 www.ipget.blogcu.com.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image >>>Messenger Plus + İpget 1,50 içindedir.. IPGET1.50 www.ipget.blogcu.com.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image >>>Sadece İpget 1,50 içindedir.. Alıntı Değildir tamamen linkleri resimleri ben hazırladım..Çoğu forumdada paylaşıldı zaten ..Bugunde bu sitede paylaşıyorum.. Son Düzenleyen Kst37; 03-06-2009 @ 01:06. Sebep: Linkteki sorun giderildi.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ipget, live, messenger, scripti |
| ipget 1 50 indir, ipget indir, ipget messenger plus, |
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 44 | 29-09-2009 16:54 |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | NeutralizeR | Messenger Plus! Live Scripts | 11 | 01-09-2009 15:00 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 28-03-2008 17:57 |