IPGet - Messenger Plus! Live Scripti Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-06-2007   #1 (mesaj-linki)
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti

Bu üyenin gönderisine yetkili güncellemesi:

IPGet scripti Messenger'da kişilerinizin IP adreslerini tespit edip size gösteren bir scripttir. Ekten indirebilirsiniz.

---------------------------------------------------
Merhaba Benim sorun olan script İpget bendeki sürü 1.11 yeni sürümü var diye uyarı veriyor update et dediğim zaman şöyle bir msj veriyor ama güncelleme yapmıyor...

"The file yıu tried to load not appear to be a valid Messenger Plus! script pack."

bu yeni sürümü nasıl yükleyebilirim teşekkürler.
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip IPGet_1.50.zip (693.1 KB, 4978 gösterim)

Son Düzenleyen ahmetgns; 01-11-2008 @ 17:54. Sebep: Scriptle ilgili bir açıklama eklendi. Script paketi eklendi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-06-2007   #2 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

http://dudewithtude.googlepages.com/IPGet1.50.plsc (Bu bağlantı artık çalışmıyor) Buraya tıklayarak son sürümü al bence. Bunun sürüm numarası 1.50. ZIP dosyası olarak konulmuş ve büyük ihtimalle bu yüzden "Bu geçerli bir Messenger Plus! script paketi gibi görünmüyor" uyarısını alıyorusn. Ve Messenger Plus!'ın resmî sitesinde son sürüme güncellenmemiş gibi görünüyor. Önce önceki sürümü Messenger'dan kaldır, sonra Messenger Plus!'ın Tercihler paneli Scriptler sekmesinden bunu Messenger'a al. Umarım çözülür sorun.

Son Düzenleyen ahmetgns; 31-10-2008 @ 22:41. Sebep: Bağlantının kırık olduğu belirtildi.
Eski 16-07-2007   #3 (mesaj-linki)
esas23e

peki bu ip get i ben kuramadım yardım edermıısnız birde plus livein türçesi varmı
Eski 16-07-2007   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

esas23e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki bu ip get i ben kuramadım yardım edermıısnız birde plus livein türçesi varmı
Türkçesi var ama anlaşılan sen hala eski sürümlerden kullanıyorsun. Buradan son sürümünü indir, ve bilgisayarına kurarken Türkçe'yi seç. Yok ben son sürümü kullanıyorum diyorsan Messenger Plus! Live tercihlerine girip "Dili Değiştir" bölümünden dil olarak Türkçe (Turkish) seç ve Tamam'a basarak çık.

Şimdi de bu IP Get scriptini bir önceki yazımdaki adresten bilgisayarına indir. İndirdikten sonra ona çift tıklayarak "Script Al" sihirbazını başlat. Daha sonra da al işte. Bu kadar basit. Eğer hala yapamıyorsan, nasıl bir sorun çıkıyor, bilgi ver ki biz de yardımcı olabilelim.
Eski 04-12-2007   #5 (mesaj-linki)
Osman_E - avatarı

Arkaşlar Anlamıyorum ama benim scriptlerde ipget var ben bi sıralar çok güzel kullanıyordum
sonra ne oldu bilmiyorum aşşağıdaki gibi birşey çıkıyo bu çıktığından berri
ipget hiç kimsenin ip"sini göstermiyor bi yardımcı olabilirmisiniz sorun ne olabilir ....

Eski 03-02-2008   #6 (mesaj-linki)
magicdeaht - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks

ben İP GET msn lıve plus 4.50 için olanı arıyoeum bulabilirmisiniz acaba?

yardım edecek olan var mı?
Eski 04-02-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

magicdeaht adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben İP GET msn lıve plus 4.50 için olanı arıyoeum bulabilirmisiniz acaba?
magicdeaht adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yardım edecek olan var mı?
Bu konuda vardı! Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 18-02-2008   #8 (mesaj-linki)
yabik - avatarı

Arkadaşlar ipget'in çalıştığı birisi var mı acaba?

Çoğunlukla çalışmıyor bu ipget denilen meret ...
Eski 21-02-2008   #9 (mesaj-linki)
yavuzkemal

IP Get scriptini kendi sitesinden de kaldırmışlar, neden acaba, çok işime yarıyordu, elinde olan var mı arkadaşlar ?
Eski 21-02-2008   #10 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

yavuzkemal adlı kullanıcıdan alıntı
IP Get scriptini kendi sitesinden de kaldırmışlar, neden acaba, çok işime yarıyordu, elinde olan var mı arkadaşlar ?
Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ipget, ipget download, ipget indir, ipget script, ıpget,
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 44 29-09-2009 16:54
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 7 06-09-2009 20:43
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti NeutralizeR Messenger Plus! Live Scripts 11 01-09-2009 15:00
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57