| | #1 (mesaj-linki) |
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti
Merhaba Benim sorun olan script İpget bendeki sürü 1.11 yeni sürümü var diye uyarı veriyor update et dediğim zaman şöyle bir msj veriyor ama güncelleme yapmıyor... "The file yıu tried to load not appear to be a valid Messenger Plus! script pack." bu yeni sürümü nasıl yükleyebilirim teşekkürler.. Yetkili notu: IPGet Messenger'da kişilerinizin IP adreslerini tespit edip size gösteren bir scripttir. Son Düzenleyen ahmetgns; 14-08-2008 @ 12:02. Sebep: Scriptle ilgili bir açıklama eklendi. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) http://dudewithtude.googlepages.com/IPGet1.50.plsc Buraya tıklayarak son sürümü al bence. Bunun sürüm numarası 1.50. ZIP dosyası olarak konulmuş ve büyük ihtimalle bu yüzden "Bu geçerli bir Messenger Plus! script paketi gibi görünmüyor" uyarısını alıyorusn. Ve Messenger Plus!'ın resmî sitesinde son sürüme güncellenmemiş gibi görünüyor. Önce önceki sürümü Messenger'dan kaldır, sonra Messenger Plus!'ın Tercihler paneli Scriptler sekmesinden bunu Messenger'a al. Umarım çözülür sorun.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
peki bu ip get i ben kuramadım yardım edermıısnız birde plus livein türçesi varmı
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Alıntı:
Şimdi de bu IP Get scriptini bir önceki yazımdaki adresten bilgisayarına indir. İndirdikten sonra ona çift tıklayarak "Script Al" sihirbazını başlat. Daha sonra da al işte. Bu kadar basit. Eğer hala yapamıyorsan, nasıl bir sorun çıkıyor, bilgi ver ki biz de yardımcı olabilelim. | ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Arkaşlar Anlamıyorum ama benim scriptlerde ipget var ben bi sıralar çok güzel kullanıyordum sonra ne oldu bilmiyorum aşşağıdaki gibi birşey çıkıyo bu çıktığından berri ipget hiç kimsenin ip"sini göstermiyor bi yardımcı olabilirmisiniz sorun ne olabilir .... ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ip get indir, ip get script, ipget, ipget download, ipget indir, ipget script, ipget script download, messenger plus ipget, ıp get indir, ıpget indir, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||