HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-10-2006   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti

Bu script ile kişilerinize birden çok oturum açtı penceresini aynı anda gösterebilirsiniz. Genelde insanları çileden çıkartmak için kullanılır.

Aşağıdaki resimde birinci seçenek, oturum açtı penceresini kimlerin göreceğini (herkesi topluca ya da kişileri tek tek seçebilirsiniz), ikinci seçenek kaç tane pencere göstermek istediğinizi (en fazla 5 tane), üçüncüsü işlem yapıldıktan sonra durumunuzu neye ayarlamak istediğinizi, dördüncüsü pencerelerde özel olarak bir ileti yazmak istiyorsanız oraya yazmanızı söylüyor. Birden fazla pencere gösterirken her bir pencerede ayrı metinler göstermek istiyorsanız "Create Split Messages" düğmesine basıp oradaki kutucuklara sırasıyla istediğiniz metinleri girin.

İşlemi yapmaktan vazgeçmek için Cancel düğmesine, işlemi yapmak için Hop! düğmesine, işlemin bir önizlemesini görmek için Hop! düğmesinin solundaki düğmeye basın.

Windows Live Messenger uyumlu HopperLive Script'ini ekteki ZIP dosyasını indirikten sonra içinden çıkan script dosyasına çift tıklayarak kurabilirsiniz. Yetkililerden birisi resimli anlatım yaparsa sevinirim. Script ayarlarına; Windows Live Messenger kişi listenizde, kişisel ileti yazdığınız yerin altındaki Plus! sembolünden ulaşabilirsiniz.

HopperLive 4.01.0108

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip HopperLive.zip (159.0 KB, 625 gösterim)

Son Düzenleyen ahmetgns; 01-07-2008 @ 21:26. Sebep: Scriptin ne işe yaradığı açıklandı.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 13-11-2006   #2 (mesaj-linki)
b4tufb93

Benim Tarafımdan Türkçe'ye Çevirilmiş HopperLive'ı Sizlere Sunmaktayım.
%100 Türkçe değildir. Yaşım 14 oLması Nedeniyle Takdir edersinizki
İngilizcem Pek iyi Değil! Ama Elimden Geleni Yaptım...
İngilizce HopperLive'dan Bişey Anlamayan Arkadaşlara yararı
olacaktır diye düşünüyorum

Eski 18-11-2007   #3 (mesaj-linki)
YozqAtLi
Cvp: HopperSi - Status Bomber

Slm Arkadaşlar iyi hoş güzelde. Ben Linki Göremedım Yada Bulamadım. Bumber Hopparsinin Linkını Gonderırsenız Sevınırım. Emeklerınıze SaqLık. Bunlar yararlı şeyler p

herkes o konudan rahatsız admin bey. bi el atın şuna
Eski 18-11-2007   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: HopperSi - HopperLive - Status Bomber

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlk mesajdaki eski Messenger ve Messenger Plus! için Plug-in denen eklenti. Yeni scriptlerden değil. Konunun bir kaç sayfa sonrasındaki de Windows Live Messenger'ın Messenger Plus! Live eklentisi için aynı özelliğin script denen şekli. Ancak o da artık güncel değil. Bu scriptin son sürümünü Messenger Plus! Live - Script - HopperLive adresinden indirebilirsin.
YozqAtLi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Slm Arkadaşlar iyi hoş güzelde. Ben Linki Göremedım Yada Bulamadım. Bumber Hopparsinin Linkını Gonderırsenız Sevınırım. Emeklerınıze SaqLık. Bunlar yararlı şeyler p

herkes o konudan rahatsız admin bey. bi el atın şuna
İlk mesaj güncellenmiştir:
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti

Son Düzenleyen ahmetgns; 23-06-2008 @ 12:00. Sebep: Güncelleme
Eski 19-12-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: HopperSi - HopperLive - Status Bomber

dostum şu hata mesajını verıor ( ınstalled can not continue ınstallatıon process. the reason ıs: can not fınd messenger plus! ınstalled on thıs computer ) msn lıve v:8.1.0178.00 msn plus! v:4.50.0.310 versıyonlarını kullanıorum nedır hocam bu olaın cozumu

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İlk mesajdaki eski Messenger ve Messenger Plus! için Plug-in denen eklenti. Yeni scriptlerden değil. Konunun bir kaç sayfa sonrasındaki de Windows Live Messenger'ın Messenger Plus! Live eklentisi için aynı özelliğin script denen şekli. Ancak o da artık güncel değil. Bu scriptin son sürümünü Messenger Plus! Live - Script - HopperLive adresinden indirebilirsin.
saol dostum bu bendekı olayı cozdu elıne saglık
Eski 01-07-2008   #6 (mesaj-linki)
eminemm
Cvp: HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti

ne işe yaradığını ne söyleyen ne yazan var ?
Eski 01-07-2008   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

eminemm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ne işe yaradığını ne söyleyen ne yazan var ?
İlk mesajı, eklentinin eski Messenger Plus! 3 uyumlu sürümünün anlatıldığı konudan ayırırken açıklamanın diğer konuda kaldığını farkedememişim. Uyardığınız için teşekkürler. Açıklama eklendi.
Eski 09-11-2008   #8 (mesaj-linki)
yelhan

abi dosyayı ındırdım hopperi yanı beyaz dosya olarak ındı ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen
Eski 09-11-2008   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

yelhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi dosyayı ındırdım hopperi yanı beyaz dosya olarak ındı ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen
Beyaz dosyadan kastınız ne?

İndirdiğiniz dosya bir zip dosyası olacak. Bu dosyayı ayıklayıp içindeki HopperLive adlı dosyaya çift tıklayın. "Script Al" penceresi açılacak, ama bunun için öncelikle Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ın sisteminizde yüklü ve çalışıyor olması lazım. Messenger Plus! Live - Script Yardımı
Eski 29-05-2009   #10 (mesaj-linki)
T_walkeR - avatarı

güzel bişey....
bir soru soracaktim : ben şimdi bunu yaparken gitdiyini nasil bile bilirim....yani kendisi bir bildirsis yapa bilirmi ?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hopper live, hopper live indir, hopperlive, hopperlive indir, msn hopperlive,
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 44 29-09-2009 16:54
Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti doğukann Messenger Plus! Live Scripts 7 06-09-2009 20:43
IPGet - Messenger Plus! Live Scripti sinekli Messenger Plus! Live Scripts 39 03-06-2009 01:05
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti ahmetgns Messenger Plus! Live Scripts 0 28-03-2008 17:57