| | #1 (mesaj-linki) | |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti
Bu script ile kişilerinize birden çok oturum açtı penceresini aynı anda gösterebilirsiniz. Genelde insanları çileden çıkartmak için kullanılır. Aşağıdaki resimde birinci seçenek, oturum açtı penceresini kimlerin göreceğini (herkesi topluca ya da kişileri tek tek seçebilirsiniz), ikinci seçenek kaç tane pencere göstermek istediğinizi (en fazla 5 tane), üçüncüsü işlem yapıldıktan sonra durumunuzu neye ayarlamak istediğinizi, dördüncüsü pencerelerde özel olarak bir ileti yazmak istiyorsanız oraya yazmanızı söylüyor. Birden fazla pencere gösterirken her bir pencerede ayrı metinler göstermek istiyorsanız "Create Split Messages" düğmesine basıp oradaki kutucuklara sırasıyla istediğiniz metinleri girin. İşlemi yapmaktan vazgeçmek için Cancel düğmesine, işlemi yapmak için Hop! düğmesine, işlemin bir önizlemesini görmek için Hop! düğmesinin solundaki düğmeye basın. Windows Live Messenger uyumlu HopperLive Script'ini ekteki ZIP dosyasını indirikten sonra içinden çıkan script dosyasına çift tıklayarak kurabilirsiniz. Yetkililerden birisi resimli anlatım yaparsa sevinirim. Script ayarlarına; Windows Live Messenger kişi listenizde, kişisel ileti yazdığınız yerin altındaki Plus! sembolünden ulaşabilirsiniz. HopperLive 4.01.0108 ![]() Son Düzenleyen ahmetgns; 01-07-2008 @ 21:26. Sebep: Scriptin ne işe yaradığı açıklandı. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| ![]() Benim Tarafımdan Türkçe'ye Çevirilmiş HopperLive'ı Sizlere Sunmaktayım. %100 Türkçe değildir. Yaşım 14 oLması Nedeniyle Takdir edersinizki İngilizcem Pek iyi Değil! Ama Elimden Geleni Yaptım... İngilizce HopperLive'dan Bişey Anlamayan Arkadaşlara yararı olacaktır diye düşünüyorum ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HopperSi - Status Bomber
Slm Arkadaşlar iyi hoş güzelde. Ben Linki Göremedım Yada Bulamadım. Bumber Hopparsinin Linkını Gonderırsenız Sevınırım. Emeklerınıze SaqLık. Bunlar yararlı şeyler pherkes o konudan rahatsız admin bey. bi el atın şuna | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: HopperSi - HopperLive - Status Bomber
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti Son Düzenleyen ahmetgns; 23-06-2008 @ 12:00. Sebep: Güncelleme | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: HopperSi - HopperLive - Status Bomber
dostum şu hata mesajını verıor ( ınstalled can not continue ınstallatıon process. the reason ıs: can not fınd messenger plus! ınstalled on thıs computer ) msn lıve v:8.1.0178.00 msn plus! v:4.50.0.310 versıyonlarını kullanıorum nedır hocam bu olaın cozumu
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti
ne işe yaradığını ne söyleyen ne yazan var ? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
abi dosyayı ındırdım hopperi yanı beyaz dosya olarak ındı ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen ![]() ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
İndirdiğiniz dosya bir zip dosyası olacak. Bu dosyayı ayıklayıp içindeki HopperLive adlı dosyaya çift tıklayın. "Script Al" penceresi açılacak, ama bunun için öncelikle Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ın sisteminizde yüklü ve çalışıyor olması lazım. Messenger Plus! Live - Script Yardımı | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti güzel bişey.... bir soru soracaktim : ben şimdi bunu yaparken gitdiyini nasil bile bilirim....yani kendisi bir bildirsis yapa bilirmi ? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 44 | 29-09-2009 16:54 |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | sinekli | Messenger Plus! Live Scripts | 39 | 03-06-2009 01:05 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Messenger Plus! Tweak Live 2 - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 0 | 28-03-2008 17:57 |