| | #1 (mesaj-linki) | |
| No Guests (Misafirlere Hayır) - MsgPlus! Live Scripti
Bu script ile bilgisayarınızda istemediğiniz kişilerin Messenger'da oturum açmalarını engelleyebilir ya da oturum açmalarına izin verdiğiniz halde onları bazı kısıtlamalara maruz bırakabilirsiniz (yazdıklarını kaydetmek, kişisel iletilerini değiştirmek, görüntü resimlerini değiştirmek) Ekteki zip dosyasını indirin, içindeki No Guests scriptine çift tıklayın ve scripti Messenger'ınıza alın. İlk yüklemede web tarayıcınızda scriptin kullanım kılavuzu açılacak. Oradan script ile ilgili çoğu bilgiyi bulup okuyabilirsiniz. Örnek yapılandırmalar ve scripti nasıl daha sağlamlaştıracağınızla ilgili bilgileri de içerdiğinden o belgeyi mutlaka okumanızı öneririm. Script ve kullanım kılavuzu yani her şeyi Türkçe'ye çevrildi.Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Scriptin seçeneklerine ulaşmak için scripti etkinleştirdikten sonra kişi listenizdeki | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: No Guests (Misafirlere Hayır) - MsgPlus! Live Scripti
kardeşim ellerine kollarına aklına bilgisayarına sağlık süper bir paylaşım on üstünden bin veriyorum sana senin gibi paylaşımcılar kalmadı artık ya ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
ben bunu denedım msn gıremeyınce soruyo sende engelı kaldır dedıkten sonra gırebılıyosun ne anladık engelı kaldırıp devam edebılıyo bı ıse yaramaz bu | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| guests, hayır, live, misafirlere, msgplus, scripti |
No Guests (Misafirlere Hayır) - MsgPlus! Live Scripti Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| WLMStatus - Messenger Plus! Live Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 44 | 29-09-2009 16:54 |
| Random Gradiator - Rastgele Renk Eğimi - MsgPlus! Scripti | ahmetgns | Messenger Plus! Live Scripts | 1 | 12-09-2009 20:37 |
| Nudges Tools Script - Messenger Plus! Live Scripti | doğukann | Messenger Plus! Live Scripts | 7 | 06-09-2009 20:43 |
| HopperLive - Messenger Plus! Live Scripti | NeutralizeR | Messenger Plus! Live Scripts | 11 | 01-09-2009 15:00 |
| IPGet - Messenger Plus! Live Scripti | sinekli | Messenger Plus! Live Scripts | 39 | 03-06-2009 01:05 |