MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-09-2007   #1 (mesaj-linki)
Silverday
MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun

arkadaşlar ben Live Messenger için kendi kendime script yazıyorum

xml dosyaları ve javascript dosyasını nasıl normal scriptlerdeki gibi
plsc dosyası yapablirim ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-09-2007   #2 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: Kendi Script'lerimi nasıl Plsc yapabilirim?

Silverday adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben Live Messenger için kendi kendime script yazıyorum

xml dosyaları ve javascript dosyasını nasıl normal scriptlerdeki gibi
plsc dosyası yapablirim ?
script packer ..
RapidShare: 1-Click Webhosting
Eski 29-09-2007   #3 (mesaj-linki)
Silverday

aaa hell
teşekkürler dostum.

flood için özür dilerim ama herşeyi yaptıktan sonra bu hatayı veriyor ve pack yapamıyorum.

Son Düzenleyen ahmetgns; 04-10-2007 @ 17:09.
Eski 04-10-2007   #4 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: Kendi Script'lerimi nasıl Plsc yapabilirim?

Scripting Belgeleri'ne baktınız mı? Orada anlatmış ve gerçekten çok kolay. Ben bile bir paket yapıverdim hemen.

Bu belgeleri görüntülemek için Messenger Plus! Live'ın Script Düzenleyici penceresinde Seçenekler > Scripting Belgeleri ne tıklayın, yeter.

Yalnız o belgeler İngilizce ama script yazabildiğinize göre İngilizceniz de vardır
Eski 05-10-2007   #5 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun

Merhaba,

Sizde burda ki gibi scriptmi oluşturmak istiyorsunuz?

Öncelikle bunun için ekteki script packer i inndirmelisiniz.

Bu konu hakkında Plus 'un resmi websitesinde belirtildiği gibi;

Bir geliştiriciyim, kendi scriptlerimi nasıl oluşturabilirim?

Kolay! scripting belgelerine giden beyaz tavşanı takip edin, Messenger Plus! Live Script Sistemi hakkında bilmeniz gereken her şeyle ilgili tek bir indirme. Bütün belgeler Windows XP'de hiçbir ek yazılım gerekmeksizin görüntülenebilen tek bir CHM dosyasında toplandı. Şunu da bilin ki belgeler Messenger Plus! Live'ın Script Düzenleyici penceresinden otomatik olarak indirilip görüntülene debilir. Daha fazla bilgi forumda ya da MPscripts.net gibi çeşitli başka web sitelerinde bulunabilir.
Kendi scriptimi oluşturdum ve başkalarının da indirmesini istiyorum

Harika! Gönderme yönergelerine göz atın. Gözden geçirdikten sonra, büyük bir sorun bulunmazsa, scriptinizi veritabanına koyacağız böylece milyonlarca insan emeğinizin meyvesiyle eğlenecekler. Scriptinizi daha sonra geliştirirseniz güncellemeleri göndermeyi unutmayın!
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip script-packer.zip (138.6 KB, 222 gösterim)
Eski 28-10-2007   #6 (mesaj-linki)
YAVUZ_king15 - avatarı
Cvp: Kendi Plus! Scriptinizi Oluşturun

tşkkrler de nası yapıcaz istediğimiz scriptleri mesela bi renk kodu falan sitede yazıyomu ?
Eski 29-10-2007   #7 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

YAVUZ_king15 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tşkkrler de nası yapıcaz istediğimiz scriptleri mesela bi renk kodu falan sitede yazıyomu ?
Scripting Belgeleri bu tür konuları çok ayrıntılı bir şekilde anlatıyor. Ancak renk kodları muhtemelen renklerin HEX değerleridir. Renklerin HEX değerlerini gösteren siteler var, internette çok kolayca bulabilirsin.
Eski 09-12-2007   #8 (mesaj-linki)
StANDby007 - avatarı

Mesela Ben Süper Lig Maçlarının Gollerini Haber veren bir Script yapacağım yapabilirmiyim bunu kullanarak? Ve WLM 8.5 uyumlu olurmu yani Live Plus 4.50 uyumlu
Eski 10-12-2007   #9 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

StANDby007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mesela Ben Süper Lig Maçlarının Gollerini Haber veren bir Script yapacağım yapabilirmiyim bunu kullanarak? Ve WLM 8.5 uyumlu olurmu yani Live Plus 4.50 uyumlu
Messenger Plus! Live, Windows Live Messenger ile uyumlu olduğunda Messenger Plus! Live scripti de doğal olarak Windows Live Messenger ile uyumlu olur.

Scripti yapmak için, Messenger Plus! Scripting Belgelerini gözden geçirmiş olmanız gerekir çünkü sonuçta bu scripti çalıştıracak olan Messenger Plus! Live'ın kendisi, yani bu scripti yaparken Plus!'ın yönergelerini kullandığınız için Plus! ile uyumlu olmak zorunda.

Süper Lig gollerini haber vermesi fikri çok güzel, ancak bunun için golleri atılır atılmaz kayda girecek bir sunucuya ihtiyacınız olacak. Kolay gelsin...
Eski 15-02-2008   #10 (mesaj-linki)
xdet

peki scriptlerle gif dosyalaraımızı hareketli olarak görüntü remi yapmamız mümkün mü???
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Plus! Kendi Scriptinizi Oluşturun Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kendi Sesimden, Kendi Kalemimden alperesins Sizin Video'larınız 10 30-09-2009 13:03
Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun ahmetgns Messenger Plus! Live Skins 15 20-09-2009 05:47
Messenger'da Kişisel Durumlar Oluşturun ahmetgns Messenger Plus! 1 18-09-2009 00:18
ArtRage 2.05 / Pc'nizde Sanat Eserleri Oluşturun ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 02-02-2009 14:58
Createİnstall Free v4.6 / Setup Dosyası Oluşturun (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 28-06-2007 05:41