Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-02-2008   #46 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Alıntı:
gokhan____ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selam benim s0rmak istediğim msn de yazarken karşımdaki kişi ileti yazdığımı görmeden nasıl 0nunla yazışabilirimm yani ileti yazıy0r yazmasın
Messenger Discovery'de aradığınız özellik mevcut.

http://www.msxlabs.org/forum/messeng...very-live.html
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-02-2008   #47 (mesaj-linki)

disc0very 0Lmadan scriptLe yapabilirmiyim.?
Eski 21-02-2008   #48 (mesaj-linki)

Alıntı:
gokhan____ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
disc0very 0Lmadan scriptLe yapabilirmiyim.?
StuffPlug 3.5'in ve bildiğim kadarıyla Messenger Plus! Live'ın da son sürümünde bu özellik var.

WLM > Plus! > Tercihler > Konuşmalar > "Kullanıcı ileti yazıyor" bildirimlerini gönderme
Eski 21-02-2008   #49 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
StuffPlug 3.5'in ve bildiğim kadarıyla Messenger Plus! Live'ın da son sürümünde bu özellik var.

WLM > Plus! > Tercihler > Konuşmalar > "Kullanıcı ileti yazıyor" bildirimlerini gönderme

Evet aşağıda görüldüğü gibi dediğiniz özellik Plus'ın son sürümünde mevcut...
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg plus.JPG (56.9 KB, 193 gösterim)
Eski 02-03-2008   #50 (mesaj-linki)

arkadaşlar bir sorum olacak

esc tuşuna bastığımızda kapanan konuşma penceresindeki konuşmaların tekrar o kişiyle konuşma penceresi açıldığında nasıl kalmasını sağlayaabiliriz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
arayüzleri kullanamıyorum, konuşma penceresi açıldığında stuffplug, messanger 10, msn plus scriptle, msn plus.jpg, plus arayüzlerini kullanamıyorum, stuff plug pencere acıldıgında, windows etkinlestirilmesi, windows etkinleştirilmesi, windows live messanger ile çevrimiçi olamıyorum,
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 171 1 Hafta Önce 14:46
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16142201 saniyede (57.56% PHP - 42.44% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR