| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Hazır metin olarak yazmanın bir avantajı var, yeni aklıma geldi. Hazır Metin Ayarları penceresinde Yeni satırlar ayarı olarak "çoklu ileti oluştur"u seçerseniz o listedeki her madde ayrı birer ileti olarak gönderilir böylece kesilme sorunu oluşmaz. Her madde 1100 karakterden zaten az. O renkli ad olayı için bir iki şey daha söyleyeyim. Dediğiniz aslına doğru, yani karşı tarafta Messenger Plus! yüklü olması gerektiğini bilmeden bunu yapmak acemiliktir, ama tabi bu ince noktayı bilenler için geçerli olmaz bu söz. Mesela ben karşı tarafı dikkate alıyorum ve adımı düzgün görmeleri için Messenger Plus!'ı yüklemeleri gerektiğini söylüyorum | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
ben hiç bi şey yapamadım lütfen bna yardım edin
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) iki arkadaşımız sormuş cevap alamamış ama yinede bi şansımı deniyim.. script alındı lakin başlatılamadı diyor! bu sorunu nasıl halledebiliriz ? bi yardımcı olsanız çok seviniriz.. | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) farketmiyo her scriptte aynı hatayı veriyo.. msn pLus live! 423 kullanıyorum.. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Az önce herhangi bir script'i yükleyip, deneyip, kaldırdım. Messenger Plus! Live'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) hepsini denedim.. msni kaldırdım baştan kurdum plus'ı kaldırıp baştan kurdum scriptleri kaldırıp baştan kurdum.. lakin sonuç aynı.. olmuyor.. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
Messenger Plus! Live - Script - Display Picture Status Changer | |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) aynı sorun.. script alındı fakat başlatılamadı.. ben hepsini denedim nerdeyse ordaki scriptlerin.. sonuç aynı.. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger plus yazı, msn plus yazı şekil verici, msn yazı şekil verici, yazı şekil verici, yazı şekil verici msn plus, |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |