Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-09-2007   #21 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

restwell adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorun..

script alındı fakat başlatılamadı..

ben hepsini denedim nerdeyse ordaki scriptlerin..

sonuç aynı..
Messenger Plus! Live'ı kayıt anahtarlarıyla birlikte kaldırıp yeniden kurmanızı, bu işlemleri yaparken de güvenlik programlarınızın kapalı olmasını tavsiye ediyorum.

Kod:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Patchou
Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Patchou
Size örnek olarak verdiğim script'i birden fazla messenger açıkken, çeşitli eklentiler yüklüyken ve anti-virüs & firewall programları aktifken denedim, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Temiz bir Plus! kurulumu yapmayı deneyin sıfırdan.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-09-2007   #22 (mesaj-linki)
restwell

kaypers kullanıyorum yalnız o da kapalı ama yine olmuyor..

sildim yeniden yükledim tertemiz..

gel görki yine aynı..

pcyi formatlıyım en iyisi =)
Eski 24-09-2007   #23 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Dur Dur formatlama. Burdaki mickael9'un önerisi ni dene. Çünkü sonuç bu.
Eski 24-09-2007   #24 (mesaj-linki)
restwell

ohh be çok sağol
ahmetgns

arkadaşlar benimle aynı problemi yaşayan varsa aynen şunu yapıyosunuz

başlat-çalıştır- sonra bu yazıyı yazıcaksın -> regsvr32 jscript.dll

tamam diyeceksin..

mesele hallolmuştur..

bu fransız arkadaş
mickael9' a teşekkürler =)

Eski 03-10-2007   #25 (mesaj-linki)
pusat61

çoklu oturum açma scripti varmı?
Eski 03-10-2007   #26 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

pusat61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çoklu oturum açma scripti varmı?
Windows Live Messenger kullanıyorsanız, Messenger Plus! Live'ın zaten çoklu oturum açma özelliği kendinden var. Script gerekmiyor. Plus!'ın tercihlerinden bulursunuz seçeneği.
Eski 10-10-2007   #27 (mesaj-linki)

plus scripti var offline blocker diye engelleyen olduğunda alarm veriyormuş sizin plusınızda onu otomatik engelliyormuş bilgisi olanınız varmı?
Eski 10-10-2007   #28 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

gülmek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
plus scripti var offline blocker diye engelleyen olduğunda alarm veriyormuş sizin plusınızda onu otomatik engelliyormuş bilgisi olanınız varmı?
Offline Blocker diye bir script var, doğru. Ancak, aşağıdaki açıklamayı okursanız iyi olur.
Alıntı:
Alıntı:
Blocks contacts as soon as they become offline. Unblocks them when they appear online again.

It will block anyone who becomes offline, when they come back online they will be unblocked. For those who don't want to be spied on by those who appear offline or who blocked you.

NOTE: This script will block offline messages so you will no longer be able to recieve them, when the contact is blocked.
Çevrimdışı oldukları anda kişilerinizi engeller. Yeniden çevrimiçi göründüklerinde engellerini kaldırır.

Bu script çevrimdışıya geçenleri engeller, tekrar çevrimiçi olduklarında engelleri kaldırılacaktır. Çevrimdışı görünenler ya da kendilerini engelleyenler tarafından gizlice gözetilmek istemeyenler için.

Not: Bu script çevrimdışı herkesi engelleyeceği için, artık çevrimdışı iletileri de alma şansınız kalmayacak.
Benim tavsiyem bu scripti kullanmamanız, çünkü bir arkadaş kurmuş ve Engellenenler ve İzin verilenler listesi birbirine girmiş, şu anda arkadaşın iki listesi de aynı adreslerden oluşuyor ve hala bir çözüm yolu bulabilmiş değil. Tercih sizin...
Eski 14-10-2007   #29 (mesaj-linki)

Gerçekten engellendiğinde başka bir adresi açıp o kişiye bakıyorum.Gerçekten engellemiş olduğunu görüyorum. Başka adreste açık gözüküyor.Bir arkadaşımla denemesini yaptık beni engelledi.Otomatik engelledi.Ayarlarını yaptım gerçekten engellediklerinde engelliyor.Offline onları engellemiyor,engellerse ben kaldırıyorum engellerini.Bende karışıklık çıkmadı çok şükür.
Eski 14-10-2007   #30 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

gülmek, sen anlatılanları iyi anlayamadın sanırım. Seni engelleyen kişileri bu script yardımıyla engellersin, ama onların seni engellediklerini anlayamazsın. Engellemenin mantığı nedir, engellenen kişiler karşı tarafı Çevrimiçi göremezler, dolayısıyla Çevrimdışı görürler. Bu scriptin yaptığı da bu, Çevrimdışı herkesi engellemek, ister bu adamlar seni engellemiş olsun, ister o anda oturum açmamış olsun, ister oturumlarını "Çevrimdışı göster"erek açsın farketmez, o kişiyi script Çevrimdışı görüyor ve engelliyor.
gülmek adlı kullanıcıdan alıntı
Offline onları engellemiyor,engellerse ben kaldırıyorum engellerini.
e bir karar ver, Çevrimdışı olanları engelliyor mu, engellemiyor mu? Şaka bir yana, engelliyor, engellemezse zaten scriptin bir manası kalmaz.

Cidden bu script biraz tuhaf bir olay. Çünkü düşünsene bu script yaygınlaşıyormuş, herkes Çevrimdışı olanları engelliyormuş, eee sonra n'olcak? Kimse kimseyi çevrimiçi göremeyeceği için ömür boyu Messenger'da çevrimdışı insanlar göreceğiz. Onun için tavsiyem bu scripti yaygınlaştırmamanız. Birkaç kişi elle engellenebilir ama herkesi böyle toptan engellemek biraz tuhafıma gidiyor.

Son Düzenleyen ahmetgns; 15-10-2007 @ 18:15.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40