| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
Çevrimdışı olanları engellemiyor,beni gerçekten engelleyenleri engelliyor.Program ayarını yapmadığım bir adreste oluyor,o zaman engellediğinde ben kaldırıyorum.Ben kullanıyorum istemeyen kullanmaz ben sadece nasıl bir program diye sormuştum.Ben herkesi engellemedim beni engellediğine şüphelendiğim kişiler engelli yani çevrimdışı açsada engellemeyenler beni görebiliyor.Bir listenin hepsi değil engelli.Programı bilinçli kullanıyorum.
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
arkadaşlar bişi sorcam Msn de karşı tarafa dnilediğim müziği aynı zamanda dinletmek istiyorum..nasıl olacak..scpits warmı. bide kota yer mi ? yerse bnm mi yer onun mu iletişim- --- Son Düzenleyen hellboy726; 06-01-2008 @ 01:26. Sebep: e-mail adresi vermek yasaktır | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)Parrot Script suggestion (sadece İngilizce) Aslında Messenger'ın konuşma pencerelerinde düğmelerden biri Etkinlikler veya böyle birşey. Orada Music Mix diye bir etkinlik var. Tam senin istediğini vermiyor olabilir ama yine de kullanışlı olabilir. O maddeyi etkinlik listesinde göremezsen telaşlanma, çünkü bu senin hesabının kayıtlı olduğu bölgede o özellik kullanılmıyor demektir. Ha bu arada, olsaydı da, karşı tarafın kotasını yerdi, çünkü şarkıyı o indiriyor, sen değil, di mi... Son Düzenleyen hellboy726; 06-01-2008 @ 01:27. Sebep: Ziya1905 'in e-mail adresi quote den silndi. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
yA bNa Msn DisCovEry deki qİbi bi prograM Lazm ! hanı msn discovery de pencerenı acıp kapatanı falan gosterıo ya sıkıLdım ondan baNa oLe bı pRogRam LAzım mSn Live 8.5 İçin ![]() ŞiMDiDeN TŞk ..!! | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ScriptleriConvo Notifier isimli scripti önerebilirim sana. İstediğiniz tarzda yardımı dokunacak küçücük bişey. Ancak indirme linkini bulamadım. Bulduğumda hemen göndereceğim | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben yapamıyorum olmuyo alındı dıyo ama gelmıyo messengerda gozukmuyo yardım edersenız sevınırım
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
kardes şu pencerede nası yanında cevrımcı -mesgul... gıbı seyler gosterıcez bı ılıgınelırsen
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri | |
|
![]() |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |