Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-10-2007   #31 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

Çevrimdışı olanları engellemiyor,beni gerçekten engelleyenleri engelliyor.Program ayarını yapmadığım bir adreste oluyor,o zaman engellediğinde ben kaldırıyorum.Ben kullanıyorum istemeyen kullanmaz ben sadece nasıl bir program diye sormuştum.Ben herkesi engellemedim beni engellediğine şüphelendiğim kişiler engelli yani çevrimdışı açsada engellemeyenler beni görebiliyor.Bir listenin hepsi değil engelli.Programı bilinçli kullanıyorum.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-10-2007   #32 (mesaj-linki)
Ziya1905

arkadaşlar bişi sorcam
Msn de karşı tarafa dnilediğim müziği aynı zamanda dinletmek istiyorum..nasıl olacak..scpits warmı.
bide kota yer mi ? yerse bnm mi yer onun mu
iletişim- ---

Son Düzenleyen hellboy726; 06-01-2008 @ 01:26. Sebep: e-mail adresi vermek yasaktır
Eski 20-10-2007   #33 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Ziya1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bişi sorcam
Msn de karşı tarafa dnilediğim müziği aynı zamanda dinletmek istiyorum..nasıl olacak..scpits warmı.
bide kota yer mi ? yerse bnm mi yer onun mu
iletişim ---
Yok (bildiğim kadarıyla). Şu aşağıdaki bağlantıyı incelersen iyi olabilir, böyle bir şey daha önce Plus! forumunda konuşulmuştu.

Parrot Script suggestion (sadece İngilizce)

Aslında Messenger'ın konuşma pencerelerinde düğmelerden biri Etkinlikler veya böyle birşey. Orada Music Mix diye bir etkinlik var. Tam senin istediğini vermiyor olabilir ama yine de kullanışlı olabilir. O maddeyi etkinlik listesinde göremezsen telaşlanma, çünkü bu senin hesabının kayıtlı olduğu bölgede o özellik kullanılmıyor demektir.

Ha bu arada, olsaydı da, karşı tarafın kotasını yerdi, çünkü şarkıyı o indiriyor, sen değil, di mi...

Son Düzenleyen hellboy726; 06-01-2008 @ 01:27. Sebep: Ziya1905 'in e-mail adresi quote den silndi.
Eski 19-12-2007   #34 (mesaj-linki)
gfb_190707
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

yA bNa Msn DisCovEry deki qİbi bi prograM Lazm !

hanı msn discovery de pencerenı acıp kapatanı falan gosterıo ya sıkıLdım ondan baNa oLe bı pRogRam LAzım mSn Live 8.5 İçin

ŞiMDiDeN TŞk ..!!
Eski 19-12-2007   #35 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

gfb_190707 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yA bNa Msn DisCovEry deki qİbi bi prograM Lazm !

hanı msn discovery de pencerenı acıp kapatanı falan gosterıo ya sıkıLdım ondan baNa oLe bı pRogRam LAzım mSn Live 8.5 İçin

ŞiMDiDeN TŞk ..!!

Convo Notifier isimli scripti önerebilirim sana. İstediğiniz tarzda yardımı dokunacak küçücük bişey. Ancak indirme linkini bulamadım. Bulduğumda hemen göndereceğim
Eski 20-12-2007   #36 (mesaj-linki)
gfb_190707

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Convo Notifier isimli scripti önerebilirim sana. İstediğiniz tarzda yardımı dokunacak küçücük bişey. Ancak indirme linkini bulamadım. Bulduğumda hemen göndereceğim
SAoL soLemEnE gErEk Yok !!inŞ İsteDiĞim prOgRAmDıR
Eski 01-01-2008   #37 (mesaj-linki)
anafartalar20

arkadaslar ben yapamıyorum olmuyo alındı dıyo ama gelmıyo messengerda gozukmuyo yardım edersenız sevınırım
Eski 02-01-2008   #38 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

anafartalar20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben yapamıyorum olmuyo alındı dıyo ama gelmıyo messengerda gozukmuyo yardım edersenız sevınırım
"Script başarılı bir şekilde alındı ve şimdi etkinleştirildi mi." mi diyor yoksa "Script alındı fakat başlatılamadı." mı diyor? Eğer ikincisini diyorsa bu bağlantıdaki Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs yöntemi deneyin. Eğer birincisiyse ya da herhangi başka bir şey diyorsa ya da hiçbir şey demiyorsa, daha detaylı bilgi verin. Mesela scripti aldıktan sonra Messenger Plus! Live Tercihler panelinden Scriptler bölümüne gittiğinizde aldığınız scripti orada görüyor musunuz? Görüyorsanız, adının yanındaki kutucuk işaretli mi? Eğer o listede adı göremiyorsanız, C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Scripts klasöründe ilgili scriptin klasörünü görüyor musunuz? Bu olay sadece belirli bir script ile mi oluyor? Script paketine çift tıklayarak mı almaya çalışıyorsunuz yoksa Tercihler panelinden ilgili yerde Al... düğmesine basarak mı? Lütfen bunları cevaplayınız.
Eski 15-01-2008   #39 (mesaj-linki)
mcserseri

kardes şu pencerede nası yanında cevrımcı -mesgul... gıbı seyler gosterıcez bı ılıgınelırsen
Eski 15-01-2008   #40 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

mcserseri adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardes şu pencerede nası yanında cevrımcı -mesgul... gıbı seyler gosterıcez bı ılıgınelırsen
Hangi pencerede, neyin yanında?? Çevrimiçi, meşgul gibi şeyler derken, başka nasıl şeyler, sadece durum adlarından mı bahsediyorsun?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40