| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri
messenger plus yer alan scriptleri kullanamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
merhaba tekrar, daha once sorulduysa ozur diliyorum ama bulamadim ben ![]() offline olarak cevrimici olanlari ve oyle kalanlari gorebilmenin bir yolu var mi acaba ? live 8.1 kullanmiyorum. bunun icin ekleyebilecegim bir script filan ? simdiden tesekkurler | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Dediğiniz şeyi DOĞRUDAN öğrenmenin bir yolu yok. Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs Ama yukarıdaki adresteki Live Notifier scriptini bu amaç için kullanabilirsiniz. Birisi çevrimdışı görünürken sizin konuşma pencerenizi açtığında ikinizin arasında kurulan bağlantıyı tespit edip sizi uyarabilir. Siz onu o sırada çevrimdışı görüyorsanız, bu onun aslında karşıda oturum açmış olduğunu gösterir. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Selam benim s0rmak istediğim msn de yazarken karşımdaki kişi ileti yazdığımı görmeden nasıl 0nunla yazışabilirimm yani ileti yazıy0r yazmasın | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...very-live.html | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
disc0very 0Lmadan scriptLe yapabilirmiyim.?
| |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ScriptleriEvet aşağıda görüldüğü gibi dediğiniz özellik Plus'ın son sürümünde mevcut... | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bir sorum olacak esc tuşuna bastığımızda kapanan konuşma penceresindeki konuşmaların tekrar o kişiyle konuşma penceresi açıldığında nasıl kalmasını sağlayaabiliriz | |
|
![]() |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |