Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 03-10-2007   #26 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

Alıntı:
pusat61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çoklu oturum açma scripti varmı?
Windows Live Messenger kullanıyorsanız, Messenger Plus! Live'ın zaten çoklu oturum açma özelliği kendinden var. Script gerekmiyor. Plus!'ın tercihlerinden bulursunuz seçeneği.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-10-2007   #27 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)

plus scripti var offline blocker diye engelleyen olduğunda alarm veriyormuş sizin plusınızda onu otomatik engelliyormuş bilgisi olanınız varmı?
Eski 10-10-2007   #28 (mesaj-linki)

Alıntı:
gülmek adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
plus scripti var offline blocker diye engelleyen olduğunda alarm veriyormuş sizin plusınızda onu otomatik engelliyormuş bilgisi olanınız varmı?
Offline Blocker diye bir script var, doğru. Ancak, aşağıdaki açıklamayı okursanız iyi olur.
Alıntı:
Alıntı:
Blocks contacts as soon as they become offline. Unblocks them when they appear online again.

It will block anyone who becomes offline, when they come back online they will be unblocked. For those who don't want to be spied on by those who appear offline or who blocked you.

NOTE: This script will block offline messages so you will no longer be able to recieve them, when the contact is blocked.
Çevrimdışı oldukları anda kişilerinizi engeller. Yeniden çevrimiçi göründüklerinde engellerini kaldırır.

Bu script çevrimdışıya geçenleri engeller, tekrar çevrimiçi olduklarında engelleri kaldırılacaktır. Çevrimdışı görünenler ya da kendilerini engelleyenler tarafından gizlice gözetilmek istemeyenler için.

Not: Bu script çevrimdışı herkesi engelleyeceği için, artık çevrimdışı iletileri de alma şansınız kalmayacak.
Benim tavsiyem bu scripti kullanmamanız, çünkü bir arkadaş kurmuş ve Engellenenler ve İzin verilenler listesi birbirine girmiş, şu anda arkadaşın iki listesi de aynı adreslerden oluşuyor ve hala bir çözüm yolu bulabilmiş değil. Tercih sizin...
Eski 14-10-2007   #29 (mesaj-linki)

Gerçekten engellendiğinde başka bir adresi açıp o kişiye bakıyorum.Gerçekten engellemiş olduğunu görüyorum. Başka adreste açık gözüküyor.Bir arkadaşımla denemesini yaptık beni engelledi.Otomatik engelledi.Ayarlarını yaptım gerçekten engellediklerinde engelliyor.Offline onları engellemiyor,engellerse ben kaldırıyorum engellerini.Bende karışıklık çıkmadı çok şükür.
Eski 14-10-2007   #30 (mesaj-linki)

gülmek, sen anlatılanları iyi anlayamadın sanırım. Seni engelleyen kişileri bu script yardımıyla engellersin, ama onların seni engellediklerini anlayamazsın. Engellemenin mantığı nedir, engellenen kişiler karşı tarafı Çevrimiçi göremezler, dolayısıyla Çevrimdışı görürler. Bu scriptin yaptığı da bu, Çevrimdışı herkesi engellemek, ister bu adamlar seni engellemiş olsun, ister o anda oturum açmamış olsun, ister oturumlarını "Çevrimdışı göster"erek açsın farketmez, o kişiyi script Çevrimdışı görüyor ve engelliyor.
Alıntı:
gülmek adlı kullanıcıdan alıntı
Offline onları engellemiyor,engellerse ben kaldırıyorum engellerini.
e bir karar ver, Çevrimdışı olanları engelliyor mu, engellemiyor mu? Şaka bir yana, engelliyor, engellemezse zaten scriptin bir manası kalmaz.

Cidden bu script biraz tuhaf bir olay. Çünkü düşünsene bu script yaygınlaşıyormuş, herkes Çevrimdışı olanları engelliyormuş, eee sonra n'olcak? Kimse kimseyi çevrimiçi göremeyeceği için ömür boyu Messenger'da çevrimdışı insanlar göreceğiz. Onun için tavsiyem bu scripti yaygınlaştırmamanız. Birkaç kişi elle engellenebilir ama herkesi böyle toptan engellemek biraz tuhafıma gidiyor.

Son Düzenleyen ahmetgns; 15-10-2007 @ 17:15.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engelleyen kişileri gösteren script, engelleyen kişilerı gosteren, messenger arayüzleri blok, messenger gülme, msn cevrım dısı gosteren scriptler, msn live offline olanlari, offline blocker, offline blocker nedir, offline olanları engelleme, script blocker nedir, windows live messenger plus çoklu oturum scripti, windows live messenger çevrimdışı görünenler, çevrim dışı olanları gösteren msn download, çevrimdışı olanları gösteren messenger, çevrimdışı olanları script ile,
Konu Araçları

Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 168 1 Hafta Önce 12:37
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10396600 saniyede (64.21% PHP - 35.79% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR