| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ScriptleriBunu Messenger Plus Live dan değil de sadece Messenger ın kendisinden iletileri aktif hale getirirseniz, görebilirsiniz. En azından şimdilik böyle olacağını sanıyorum. Patchou, Messenger Plus Live'ın sonraki sürümlerinde buna el atacaktır. Aksi halde kapalı kalacaktır sorduğunuz durumda olduğu gibi. Bunun için; Araçlar > Seçenekler ve sol taraftan iletilere tıklayıp Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak saklayı ve altında bulunan Son konuşmamı yeni konuşma penceresinde göster çentiklerini tıkladıktan sonra isterseniz altındaki değiştir butonuna basıp kaydedilme yerini değiştirebilirsiniz. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live ScriptleriBirincisi Request - Escape key script konusunda verilen _detect_esc.plsc , bu script konuşma penceresi etkinken esc tuşuna basıldığında pencerenin kapanmasını önleyip, sadece yazı alanında girilmiş ama henüz gönderilmemiş metni siler. Siz birşey yazarken, karşı taraf size bir soru sorduğunda, yazmış olduğunuz metni silip soruya cevap yazmak için kullanışlı olabilir. Yine de pencereyi Esc tuşuyla kapatmak istiyorsanız Ctrl tuşuna basılı tutarken Esc tuşuna basmanız pencereyi kapatır diye yazıyor scriptin açıklamasında ama bu tuş birleşimi Windows'un Başlat menüsünü açıyor ve dolayısıyla pencere kapatma işlevi çalışmıyor. Neyse siz de Alt+F4 ile kapatın pencereyi illa klavyeden kapatacaksanız. İkincisi ESC Message Saver konusunda verilen ESCMessageSaver1.0.004.plsc Bu script de yazı alanına yazılmış bir metin daha gönderilmeden pencere kapanırsa ya da kapatılırsa metni kaybetmenizi önlüyor ve pencere geri açıldığında aynen yazı alanına eklenmiş buluyorsunuz. İşte böyle, ikisi de güzel scriptler, yapanlardan Allahü teala razı olsun.
Son Düzenleyen ahmetgns; 04-03-2008 @ 00:24. | |||||
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri Selam arkadaşlar. Sorum gerçekten çook zor baştan söylim. Sonra uyarmadı demeyin ![]() Vista Home Premium 32 bit, Windows Live Messenger 8.5 ve de Messenger Plus! Live 4.50.0.312 kullanıyorum. Bilgisayardaki scriplere iki kez tıklayarak Plus a ekleyemiyorum. Yani diğer bir deyişle scriptlerdeki ikon tamamen gitmiş durumda ve iki kez tıklayınca da birlikte aç bölümü çıkıyor. Messenger Plus ın içinden al diyorum bazılarına. Ancak kimi scriptlerde hata veriyor. Plus ı tekrar yükledim sorun gider diye ancak tık yok. Aynen devam bilinmemezliğe. Scriptlerin kendisinin olduğuna nasıl inandırırım Plus ı, kandırma da olabilir? | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri | |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live ScriptleriSanırım Vista bölümünü gözden kaçırdın. Bunda denetim masasından daha etkin bir sunum yapılmış ancak elle bir uzantı ekleme gibi bi şans tanımıyor. Denetim Masası > Varsayılan Programlar > İlişkilendirilmeleri Ayarla bölümünden gözlüyorum bahsettiğim yeri. Başka bir bölümü var mıdır acep. | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak belki ilginç gelebilir ama böyle birşey varsa söylerseniz yardımcı olursanız cok ama cok sevinirim ayrıca dua ederim soruma gelince '' çevrım dışıyken yazabiliyoruz evet çok guzel ama benim istediğim eğer ki varsa böyle birşey yazdıgımız kişi beni çevrim içi görmesini istiyorum sadece yazdıgım kişi görsun ama çevrım dışıyken '' bilmem anlatabildim mi aslında herkesı engellemek var ama bu dediğim şekildede birşey varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler Allaha emanetsiniz kolay gelsin..
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeksböyle bir durum, özellik yada yardımcı yazılım yoktur.mümkün deil yani. | |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeksAncak sizin dediğiniz şekilde yok maalesef. Yahoo Messenger da böyle bi özellik var ama Windows Live Messenger bir türlü kendi kriterlerinden ödün vermiyor. Çoğu kişi tarafından istenen özellikleri dahi Windows Live Messenger grubu koymayı düşünmüyorlar. | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeksLost, listen kabarıksa dediğin gibi herkesi engellemeni önermem. Bir script ile çevrimdışı görünen herkesi engelleyen bir arkadaşın listeleri iyice birbirine girmişti. Yani bu engellemeyi herkese topluca uygulamaktan kaçınmak doğru olur galiba. | |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks
2006 Dünya Kupası için script hazırlanmış ve maç skorları anında avatarımıza yansıyordu, Euro 2008 için böyle bir script mevcut mu? Teşekkürler... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |