| | #26 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) | |
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri)
plus scripti var offline blocker diye engelleyen olduğunda alarm veriyormuş sizin plusınızda onu otomatik engelliyormuş bilgisi olanınız varmı?
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||
Cvp: Messenger Plus! Live Scripts (Scriptleri) Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
| | #29 (mesaj-linki) |
Gerçekten engellendiğinde başka bir adresi açıp o kişiye bakıyorum.Gerçekten engellemiş olduğunu görüyorum. Başka adreste açık gözüküyor.Bir arkadaşımla denemesini yaptık beni engelledi.Otomatik engelledi.Ayarlarını yaptım gerçekten engellediklerinde engelliyor.Offline onları engellemiyor,engellerse ben kaldırıyorum engellerini.Bende karışıklık çıkmadı çok şükür.
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
gülmek, sen anlatılanları iyi anlayamadın sanırım. Seni engelleyen kişileri bu script yardımıyla engellersin, ama onların seni engellediklerini anlayamazsın. Engellemenin mantığı nedir, engellenen kişiler karşı tarafı Çevrimiçi göremezler, dolayısıyla Çevrimdışı görürler. Bu scriptin yaptığı da bu, Çevrimdışı herkesi engellemek, ister bu adamlar seni engellemiş olsun, ister o anda oturum açmamış olsun, ister oturumlarını "Çevrimdışı göster"erek açsın farketmez, o kişiyi script Çevrimdışı görüyor ve engelliyor. Alıntı:
Cidden bu script biraz tuhaf bir olay. Çünkü düşünsene bu script yaygınlaşıyormuş, herkes Çevrimdışı olanları engelliyormuş, eee sonra n'olcak? Kimse kimseyi çevrimiçi göremeyeceği için ömür boyu Messenger'da çevrimdışı insanlar göreceğiz. Onun için tavsiyem bu scripti yaygınlaştırmamanız. Birkaç kişi elle engellenebilir ama herkesi böyle toptan engellemek biraz tuhafıma gidiyor. Son Düzenleyen ahmetgns; 15-10-2007 @ 17:15. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Skins | ufuktekir | MSN Messenger Arayüzleri | 168 | 1 Hafta Önce 12:37 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||