| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks
Messenger Plusta konuşmaları gruplama eklentisi vardı.Mesela aynı anda 4 5 kişi ile konuşurken hepsini ayrı ayrı pencerelerde göstermiyordu da tek bir pencerede gösteriyor ve sol tarafta veya ortada onları gösteriyordu.Bu sürümünde de böyle bir özellik var mı?
| |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| BirÇok Eklenti Bir Arada Kaçmaz!! RapidShare: Easy Filehosting Countdown live İstediğiniz bir zamanı kişisel iletinizde geriye doğru sayar. Crazy text yazdıklarınız karşıya çok güzel bir yazı tipinde gider. Display picture changer bi klasör belirlersiniz o klasördeki resimler avatarınız olur ve belirli bi sürede değişir. dpget Kişilerinizin resimlerini tek tıklamayla çalar. Live encacher Msninizin az rem yemesini sağlar Name editor İsmninizi değişik krakterlerde yazabilirsiniz. u say discovery de olan karşınızdakini taklit etme plusta..Siz konuşun ama karşınızdaki konuşmuş gözüksün.. daha bi kaç eklenti daha var. | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks u say discovery de olan karşınızdakini taklit etme plusta..Siz konuşun ama karşınızdaki konuşmuş gözüksün.. Şu Üstekini Yapıorum Böle Bir Yol Mevcut Değildir Dior Ne Yapmalıyım... | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: BirÇok Eklenti Bir Arada Kaçmaz!!
Crazy text komutu neydi ? | |||||
|
| | #67 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: BirÇok Eklenti Bir Arada Kaçmaz!!
| |||||
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek ]Msn Plus : 4.60 Msn Discovery : 1.5.0725 Msn Messenger : 8.5.1302.1018 Türkçe... ![]() her scriptte bu hatayla karşılaşıyorum.. Ne yapmalıyım.. Saygılar , Teşekkürler.. Hiçbir virüs programı kullanmıyorum.. İşletim sistemi : MS Windows XP SP2 - Intel Pentıum 4 CPU 2.66 Ghz - 766 MB DDR2 RAM - NVIDIA Gforce FX 5200 .... Sanırsam Messenger ' ı güncellemem gerekiyor.. Ama önceden bir size danışayım dedim... + Biraz once StuffPlug 3.5.590 ı yükledim. Son Düzenleyen SeRCaX.TR; 08-08-2008 @ 00:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
| |||||
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Benimle aynı sorunu yaşayanlar.. Başlat - Çalıştır - regsvr32 jscript.dll yazıyorsunuz tamamdır.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |