Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-12-2007   #36 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

Alıntı:
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Convo Notifier isimli scripti önerebilirim sana. İstediğiniz tarzda yardımı dokunacak küçücük bişey. Ancak indirme linkini bulamadım. Bulduğumda hemen göndereceğim
SAoL soLemEnE gErEk Yok !!inŞ İsteDiĞim prOgRAmDıR
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-01-2008   #37 (mesaj-linki)

arkadaslar ben yapamıyorum olmuyo alındı dıyo ama gelmıyo messengerda gozukmuyo yardım edersenız sevınırım
Eski 01-01-2008   #38 (mesaj-linki)

Alıntı:
anafartalar20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben yapamıyorum olmuyo alındı dıyo ama gelmıyo messengerda gozukmuyo yardım edersenız sevınırım
"Script başarılı bir şekilde alındı ve şimdi etkinleştirildi mi." mi diyor yoksa "Script alındı fakat başlatılamadı." mı diyor? Eğer ikincisini diyorsa bu bağlantıdaki Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs yöntemi deneyin. Eğer birincisiyse ya da herhangi başka bir şey diyorsa ya da hiçbir şey demiyorsa, daha detaylı bilgi verin. Mesela scripti aldıktan sonra Messenger Plus! Live Tercihler panelinden Scriptler bölümüne gittiğinizde aldığınız scripti orada görüyor musunuz? Görüyorsanız, adının yanındaki kutucuk işaretli mi? Eğer o listede adı göremiyorsanız, C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Scripts klasöründe ilgili scriptin klasörünü görüyor musunuz? Bu olay sadece belirli bir script ile mi oluyor? Script paketine çift tıklayarak mı almaya çalışıyorsunuz yoksa Tercihler panelinden ilgili yerde Al... düğmesine basarak mı? Lütfen bunları cevaplayınız.
Eski 15-01-2008   #39 (mesaj-linki)

kardes şu pencerede nası yanında cevrımcı -mesgul... gıbı seyler gosterıcez bı ılıgınelırsen
Eski 15-01-2008   #40 (mesaj-linki)

Alıntı:
mcserseri adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardes şu pencerede nası yanında cevrımcı -mesgul... gıbı seyler gosterıcez bı ılıgınelırsen
Hangi pencerede, neyin yanında?? Çevrimiçi, meşgul gibi şeyler derken, başka nasıl şeyler, sadece durum adlarından mı bahsediyorsun?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ipget msn plus, ipget msn script, ipget scripti, msn ipget, msn ipget download, msn plus ipget, msn plus ipget script, msn script ipget, msn script ıpget, plus arka plan script msxlabs,
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 171 6 Gün Önce 14:46
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15309310 saniyede (43.20% PHP - 56.80% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR