Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-01-2008   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

messenger plus yer alan scriptleri kullanamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-01-2008   #42 (mesaj-linki)

Alıntı:
hayrun adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messenger plus yer alan scriptleri kullanamıyorum yardımcı olursanız sewinirim
Scriptler genel olarak çalışmıyorlar mı? Yoksa her bir scriptin nasıl kullanılacağı ile ilgili destek mi istiyorsunuz? Sorunu daha açık belirtin lütfen.
Eski 01-02-2008   #43 (mesaj-linki)

merhaba tekrar,
daha once sorulduysa ozur diliyorum ama bulamadim ben

offline olarak cevrimici olanlari ve oyle kalanlari gorebilmenin bir yolu var mi acaba ?

live 8.1 kullanmiyorum. bunun icin ekleyebilecegim bir script filan ?

simdiden tesekkurler
Eski 02-02-2008   #44 (mesaj-linki)

Dediğiniz şeyi DOĞRUDAN öğrenmenin bir yolu yok.

Messenger Plus! Live Scriptleri - Tekil Mesaj - MsXLabs

Ama yukarıdaki adresteki Live Notifier scriptini bu amaç için kullanabilirsiniz. Birisi çevrimdışı görünürken sizin konuşma pencerenizi açtığında ikinizin arasında kurulan bağlantıyı tespit edip sizi uyarabilir. Siz onu o sırada çevrimdışı görüyorsanız, bu onun aslında karşıda oturum açmış olduğunu gösterir.
Eski 21-02-2008   #45 (mesaj-linki)

Selam benim s0rmak istediğim msn de yazarken karşımdaki kişi ileti yazdığımı görmeden nasıl 0nunla yazışabilirimm yani ileti yazıy0r yazmasın
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
9.0 scriptler, msn 9.0 scriptler, plus var ama çoklu msn yapamıyorum, script alındı fakat baslatılamadı, scriptler msn 9 icin, scriptleri kullanamıyorum,
Konu Araçları

Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Skins ufuktekir MSN Messenger Arayüzleri 168 1 Hafta Önce 12:37
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12231112 saniyede (57.41% PHP - 42.59% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR