Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus! > Messenger Plus! Live Scripts
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-03-2009   #81 (mesaj-linki)
ilke52
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks

abi bunların hangisi ters yazı scriptii
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 15-03-2009   #82 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ilke52 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi bunların hangisi ters yazı scriptii
Burada ters yazı scripti olduğunu zannetmiyorum. Ters yazıdan kastınız tam olarak nedir? Sağdan sola doğru mu yazmak istiyorsunuz?
Eski 26-03-2009   #83 (mesaj-linki)
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks

ya arkadaslar benim ip get script alındı fakat başlatılamadı diyo yardım

arkadaslar ben ip geti kurdum ama script alındı fakat başlatılamadı dedi sonra siteden regsvr 32 jscript.dll falan yapın diye yazmışlar onuda yaptım ama olmadı yardımcı olurmusunuz

Son Düzenleyen ahmetgns; 26-03-2009 @ 23:02. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
Eski 26-03-2009   #84 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kadirlib adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaslar benim ip get script alındı fakat başlatılamadı diyo yardım

arkadaslar ben ip geti kurdum ama script alındı fakat başlatılamadı dedi sonra siteden regsvr 32 jscript.dll falan yapın diye yazmışlar onuda yaptım ama olmadı yardımcı olurmusunuz
regsvr32 jscript.dll yazıp Tamam'a bastığınızda dosya kaydının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğine dair herhangi bir ileti alıyor musunuz?
Eski 08-04-2009   #85 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Plus! Live Scriptleri

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Convo Notifier isimli scripti önerebilirim sana. İstediğiniz tarzda yardımı dokunacak küçücük bişey. Ancak indirme linkini bulamadım. Bulduğumda hemen göndereceğim
Merhaba bende convo notifier adlı script var fakat nasıl buraya ekleyeceğimi bilmiyorum.Bana bir link koyarmısınız ya da anlatırmısınız?
Eski 12-04-2009   #86 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

CBatuhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba bende convo notifier adlı script var fakat nasıl buraya ekleyeceğimi bilmiyorum.Bana bir link koyarmısınız ya da anlatırmısınız?
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mLk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ilk mesajdaki Convo Notifier linki bozuk. diğer sayfaları okumadım ama linki yenilerseniz sevinirim.
Resmî veritabanından ilgili script kaldırılmış, o yüzden ulaşamıyorsunuz. Uyardığınız için teşekkürler. Ancak forumumuzda o script ile ilgili bir konu var, buradan script paketini edinebilirsiniz: Convo Notifier - MSN Plus! Live Scripts
Yani Convo Notifier'ı koymanıza gerek yok. Ancak foruma dosya koymakla ilgili "Forum Hakkında" alt-forumuna bakabilirsiniz.
Eski 09-08-2009   #87 (mesaj-linki)

Merhaba Benim isteğim şu varsa fakat..ben baktım ama siteye çok yoruldum...

Benm arkadasımın msn sinde mesela TOLGA yazıyor ve 10 15 sn de bir rengi değişiyor..bazen kırmızı tolga bazen mavi bazen yeşil...bunun scripti varsa paylaşırmsz teşekkürler
Eski 20-08-2009   #88 (mesaj-linki)
nanik - avatarı

disscovery nin son sürümü çalışıyo sadece vistada ve icon koruma yok
böyle bi script var mı ?
tşkler...
Eski 31-08-2009   #89 (mesaj-linki)
Misafir

peki bunLr paraLımı ? cvp verirseNiz seviNrm simdiden TesekkürLr !
Eski 29-09-2009   #90 (mesaj-linki)

tşklr
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger plus yazı scriptleri, msn 9 script, msn plus ip öğrenme, msn plus yazı eklentisi, msn plus yazı tipi eklentisi,
Messenger Plus! Live Scriptleri - İndeks Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40